איפה הם ישנים בלילה ?

swann

New member
מאיה עברה לחדר שלה בגיל 6 שבועות

לא היתה לה עריסה, אז היא תמיד ישנה במיטה שלה. אני רציתי שהיא תישאר אצלינו בחדר עד 3 חדשים אבל ברגע שהחדר היה מוכן, בעלי שכנע אותי שאפשר, ומקסימום אם זה לא מסתדר אפשר תמיד להעביר חזרה. ואכן זה הסתדר. היא התחילה לישון הרבה יותר בחדר שלה...

עמית@

New member
תמר ישנה בחדר שלה במיטה שלה

ועוברת אלינו להנקה בלילה- ונשארת עד הבוקר (עצלות ונוחות שלי- והשמחה להתעורר ממכות אגרופים קטנות ומקולות של פשוש מזמר ליד הראש
)

ayelet i

New member
אנחנו בסה"כ שבוע בבית...

ונועם ישנה בעריסה ליד המיטה שלנו. היא דווקא ישנה מצויין - אני הרבה פחות - מקשיבה למלמולים שלה, קופצת אם נדמה לי שהיא פלטה/הפסיקה לנשום/לא נח לה/מאד רוצה מוצץ וכד'... - רק כדי לגלות שהיא ישנה שנת ישרים... נראה לי שבשלב כלשהו אעביר אותה לחדר שלה (שמאד קרוב לשלנו) - אבל בהתחשב בעובדה שהיאבת מינוס חצי חודש - אני אחכה עוד קצת...

etilly

New member
אנחנו בדרך למיטה של גדולים.

נעה מגיל חודשיים ישנה בחדר שלה, במיטה שלה ואנחנו אוטוטו מתכננים להחליף לה למיטה גדולה

yaelli10

New member
אלה ישנה בעריסה בחדר שלנו

והחדר שלה מוכן... אנחנו כל יום דוחים את ההעברה. טוב.. אתמול היתה לנו סיבה טובה היא היתה חולה.

נדב הועבר מגיל חודשיים למיטתו..ו...

במשך שנתיים התעורר לפחות 4 פעמים בלילה...כי הלכנו לפי מה ש"כתוב בספרים"..ומה שצריך לעשות...הילות היו קטסטרופה....העיקר שיהיה בחדר משלו...ושלא יתרגל חס וחלילה להיות עם הוריו...שלא יהיה מפונק..:)))) לעומת זה עם שי המתוקה שהיא היום בת שנה וחודש....בהאפרוח ישנה בתחילה איתנו חודש בערך..(היה לי פשוט נוח בהנקה..)אח"כ הועברה לעריסה לידינו...ובגיל 4.5 חודשים עברה למיטה משלה....איתנו בחדר...! הילדה רגועה...כשהיא התעוררה בזמנו תמיד תוך שניה...ראתה אותנו....ונרגעה...נכון להיום ישנה כל הלילה רצוף...חוץ מגרגור קטן פה ושם.... גם שהיא מתעוררת לפנינו...יושבת במיטתה ומשחקת תוך שליחת מבטים שקטים להוריה הישנים.... :)))) בקיצור ללכת רק ע"פ מה שבאמת נוח ל כ ם..וטוב לכם..וע"פ תחושות שמנחות וינחו אתכם בעתיד בגידול דור ההמשך....ולא ע"פ מה שמישהו אחר עשה ובטוח בדרכו שהיא היא הנכונה....או מה ש"דודה חנה"...אומרת...או הסבתא..:)))) בקיצור לקחת את העניין ברוגע ועם חיוך עד כמה שאפשר... תהנו בתהליך... דורית אחת....!

טוטי30

New member
רועי (4ח') ישן במיטה שלו בחדר איתנו

כדי להוציא את המיטה שלו מהחדר שלנו צריך לפרק אותה, ולא בא לנו. מה גם שהחדר שלו הוא גם חדר אורחים, והקיץ מגיע... ואיתו הביקורים. האמת, נראה שאנחנו מנסים להאחז בתירוצים כדי שיישאר עוד קצת איתנו, שנוכל להציץ בו עשרים פעם לפני השינה ולהקשיב לקשקושים שלו מהמיטה בבוקר... מתה על הקטע הזה! גורם לי לקום עם חיוך ושיר

מאיה ישנה במיטה שלה ממש בסמוך

אלי, ואין לי שום כיוון של זמן להעביר אותה למיטה שלה בחדר הילדים. (המיטה שהיא ישנה בה זאת מאין עריסה - לול - קטן יותר ממיטה, גדול יותר מעריסה, עם קרש שאפשר להנמיך). את נוריאל העברנו לחדר שלו, למיטה שלו בגיל 4 חודשים כי הרחשים שלנו, הטלויזיה, כל ההתנהלות שלנו בכלל, ממש הפריעה לו. העירה אותו. אבל 90% מהזמן הוא היה ישן איתנו, במיטה שלנו (מה שלא קורה עם מאיה....ואני חושבת שזה קשור מאד לטמפרמנט), עד לסיום הנקות לילה. בגלל שההתנהלויות שלנו לא מפריעות למאיה, אני ממש לא רואה צורך בלהרחיק אותה לחדר שלה. אני יודעת שכשאני אעביר אותה חדר, המעבר יעבור בקלות.

26יפעת

New member
ישן בחדר שלו

אני לא יודעת מי יותר הפריע למי, אבל ההחלטה נפלה כבר בגיל חודשיים! החדרים ממש צמודים ואני שומעת אותו בלילה עוד לפני שהוא בוכה (לזה מתכוונים באינסטנקטים של אמא????)

צמודה למיטה שלנו, אבל...

בקרוב יהיה לה חדר משלה. עד עכשיו היא ישנה במיטה שלה שהצמדנו למיטה שלנו, על ידי כך שהורדנו את הסורגים מצד אחד והתאמנו את הגובה. בקרוב לוטן תעבור לחדר משלה מהסיבה העיקרית שהיא כל הזמן מסתובבת ובועטת לי בפנים בלילה וכך מעירה את עצמה ואותי. נראה לי שהגיע הזמן לעשות הפרדת כוחות. היא במילא נרדמת במיטתה כמעט מייד ולא מתעוררת במשך 11 שעות (אלא אם היא בועטת בי), אז לא נראה לי שאכפת לה באיזה חדר היא נמצאת. אבל אל תדאגו, זה לא יקרה כל-כך מהר. עברנו דירה שלושה שבועות לפני שהיא נולדה ורוב הארגזים עדיין נמצאים בחדר העתידי שלה. זאת מאחר ואין לנו ארון לאן לפרק אותם. אז הזמנו ארון, ובע"ה הוא יגיע בקרוב ואז יקח לנו זמן עד שנזיז את התחת ונפרק את הארגזים, ואז נוסעים לחו"ל. אז בטח היא תעבור לחדרה כשנחזור, כלומר בסביבות גיל חצי שנה.

למעלה