איפה המערה התת ימית בפוקימון רובי ?

SuperSaiyan

New member
עזרה במשחק גיימבוי רובי....בבקשה !!

היכן המערה התת ימית שאמורה להימצא בין MOSSDEEP ל- SOOTOPOLIS שמשתמשים ב- DIVE כדי להגיע אליה ???...ואני לא זוכר היכן נמצא ה- MT.PYRE ? היכן משיגים COIN CASE וכמעט הכי חשוב ....האם יש איזה TM או Hצ שבעזרתו אפשר להיפטר מהערפל הזה שאתה נמצא בוא ולא יודע לאן אתה הולך בכל פעם שאתה משתמש ב- DIVE ??? אני כבר מנסה למצוא את המערה שבוע...ואני לא מצליח כנראה בגלל שמן הסתם אני לא יודע לאן אני הולך מתחת למים . תודה רבה רבה לכם !!!

Falcon X

New member
בקשה קטנה

או קצת גדולה....
אני מחפש תרשים/טבלה/כל דבר אחר שמסביר את יחסי הכוחות שבין סוגי הפוקימון.... למשל פוקימוני אבן, איזה סוגים הם מנצחים ולאיזה הם מפסידים וכו'

Houndour

New member
ואני צריך דירה ../images/Emo79.gif

עכשיו כל אחד ישרשר הנה את מה שהוא צריך! רעיון ענק! עוד מישו?

isarnow

New member
הנה לך התרשים

תיכנסי לכתובת הבאה ושם כתוב לך על כל הסוגים!!!!!!!!! http://www.pokemon.co.il/pokedex/types/chart.html

Falcon X

New member
תודה רבה !!! ועוד בקשה -

מישהו מוכן להסביר לי מה זה ה- PokeBLOCKS ? לא הבנתי מה זה עושה, ומה קורה אם אני מנצח בזה בכלל... אגב אני בן

ff4

New member
כן.

אני צריך מישהו שימחק את הספאמים הללו
.

SuperSaiyan

New member
איפה המערה התת ימית בפוקימון רובי ?

אמורה להיות מערה תת ימית שבין MOSSDEEP ל- SOOTOPOLIS איפה היא בידיוק ????....ואני גם לא זוכר איפה ה- MT.PYRE .....והאם יש HM או TM שאמור להיפטר מהערפל בכל פעם שמשתמשים ב- DIVE ??? תודה

Thestral

New member
הודעות עזרה../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif

במקבץ- אל תהיו מניאקים

שלום יש לי גם שאלה

בקשר לסלבי הבנתי שניתן ללכוד אותו רק במשחק הקריסטל (ויש לי אותו..) אבל אני לא יודע איך זה אפשרי חיפשתי קצת בפורום מידע לגבי זה ומצאתי את ההודעה הזאת אך הלכתי למגדל שמוזכר בהודעה, חיפשתי פוסטר בצד ימין אבל לא מצאתי משהו שקשור לנשיא (וגם אין שם אף בת עם שיער כחול..) אז תוכלו בבקשה לעזור לי למצוא את סלבי? תודה

livnatkris

New member
אני אסביר לך איך! ../images/Emo29.gif

רק ביפן יש כבל מיוחד שמחבר את הגיים בוי לטלפון (לא צוחקת) וזהו המובייל אדפטר(Mobile adapter) (סליחה על שגיאות כתיב?) על כל מקרה אחרי שמשיגים את כל התגים של קונטו וגוטו הולכים למרכז התקשורת הענק בגולדנר רוד! שדרך אגב בקריסטל היפני הוא מגדל ענק כי הוא בעצם קשור למרכז התקשורות ובגירסא האנגלית הורידו אותו כי אין להם את הטכנולוגיה הזו! אבל איןן צורך להתייאש משום שהם תרגמו את הכול! כלומר מספיק שתשיג את כדור הגי אס בול ע"י קודים! ואז כל מה שאתה צריך לעשות זה ללכת לקורט לתת לו את הכדור הוא יחזיר לך אותו ואז יער אליקס ירעד (היער ליד אזליה) ואז תלך ותשים את הכדור שהוא נתן לך בביקת העץ הקטנה ואז סלבי ברמה 30 יבוא לתקוף אותך! כך אתה יכול להשיג סלבי בגירסא האמריקאית! עכשיו עוד משהו! ישנו באג קטן כזה שברגע שתאשיר את סלבי במחשב הוא ימחק אז פשוט תשאיר אותו תמיד בקבוצה! וזהו! מקווה שעזרתי! אם אתה רוצה עוד הסברים צור איתי קשר באיסקיו אני אשלח לך קובץ שמראה איך לעשות את זה ^____^

למעלה