איפה המערה התת ימית בפוקימון רובי ?

ה מ ש י ח

New member
אני צריכה 59 מיליון דולר.

זה יעזור לי הרבה. אה, אבל עם מניפולציה ריגשית אפשר להשיג הכול בימינו. לא משנה.. שבוע טוב!

Thestral

New member
זהו זה../images/Emo70.gifאתם צריכים להפסיק../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

כלומר- ברצינות. יש פה אנשים, שהם לא גאונים כמוכם ולא יודעים כל פרט קטן במשחק, והם נתקעו ולכן הם פונים אליכם לעזרה בפורום פוקימון ואתם בתגובה לועגים לו ומתנשאים מעליו. זה הגיע לנקודה בה גולש שלח לי מסר עזרה במשחקים כי הוא חשש מיחס שיקבל בפורום
אני לא אתן לפורום הזה להיחשב כפורום של סנוביסטים מתנשאים. אחר-כך אתם אומרים "הפורום מת, הפורום ריק" ואתם באמת מתפלאים למה? -אולי זה בגלל שהיחס שלכם לא ממש מעודד אנשים להשאר פה
כלומר- באמת ובכל הרצינות הסתכלו שוב על התגובות שכתבתם ועל ההתעלמות המוחצת מקיומו של הגולש. אתם היתם נהנים אם היו מגיבים לכם ככה? פעם הבאה אם אתם לא יודעים הגידו- לא יודעים וזהו. ואנא מכם, התחילו לחזור למסלול קצת יותר ישר.

Houndour

New member
pardon?? ../images/Emo79.gif

אתה היחיד שלא שם לב? יש דרך לבקש כל דבר ו"אני צריך קודים" היא לא אחת כזאת! אין כאן שום קשר לסנוביות....... הוא אפילו לא שאל, הוא רק ציין שהוא צריך! ואל תדאג, הפורום לא נחשב סנוב ומתנשא, אלא האדם ששאל נחשב חסר נימוסים וחוצפן. הפורום הוא מאווווווד חברותי ואם היית טורח להשתתף במפגשים אף היית יודע כמה. ובשיא הרצינות, אני מסתכל על התגובות שכתבנו ואני צוחק. מסתכל על הדרך בה הגולש ניסח את השאלה ואני עוד יותר צוחק. ואז אני מסתכל על הודעת הטפת המוסר הזו שלך ואני נשפך מצחוק! שבוע טוב.

Thestral

New member
הוא לא ביקש בצורה לומנומסת../images/Emo108.gif

הוא לא יגיד. "שלום כולם מה שלומכם איך אתם מרגישים בבקשה מכם אנא אני מתחנן שתביאו לי קודים(וגם הבקשות האלו לא ממש עוזרות) אולי אין לו את האומץ להפתח ולהציג את עצמו, אולי הוא מתבייש, לכו תדעו, לא ראיתי שומדבבר מתנשא בהודעתו. ואל תסובב את זה על הקטע של המפגשים זה לא שאני לא רוצצה לבוא זה שלא יכולתי לבוא ואני גם לא חייב לבוא ולא חייב לתת לך דין וחשבון על זה.

Houndour

New member
אז כנראה שהמושג נימוס ../images/Emo79.gif

אצלך ואצלי הוא אחרת... לא, הוא לא צריך לקשקש את כל מה שכתבת שם, אבל "תנו לי בבקשה קודם" יספיק. "אני צריך קודים" זה דרך -מאוד- לא מנומסת לבקש, והיא אף פעם לא נובעת מביישנות. זה פורום והוא בוחר כיצד לנסח את ההודעה ואף אחד לא מחסיר את המלה 'בבקשה' כי הוא מתבייש -_- לא אמרתי שיש משו מתנשא בהודעתו. יוווווו מה נצמדת לחצי משפט ההוא על המפגש, זה היה כדי להבהיר שהפורום אכן ידידותי, ואף אחד גם לא בקש ממך דין וחשבון אז מה אתה מתרגז כאילו באתי אליך בטענות............. -_-

Thestral

New member
כי באת אלי בטענות../images/Emo11.gif../images/Emo75.gif../images/Emo108.gif

ה מ ש י ח

New member
אודי, יקירי.. תקרא טוב מה שהולך כאן

יש "אפשר בבקשה קודים כאלה למשחק זה וזה?" ויש "אני צריך קודים כאלה למשחק זה וזה." בלי שלום, בלי כלום.. כאילו, הבן אדם מתפרץ באמצע החיים כאילו מישהו חייב לו משהו ומטיח את רצונותיו ככה סתם! O.K, צריך משהו? בבקשה! כולנו יותר מנשמח לעזור! אבל יש ד-ר-ך לבקש דברים! באמת!

Thestral

New member
לא, יקירתי הרשי לי להסביר לך משהו

הגולש, אינו מכיר אתכם, הוא בא לפורום פוקימון כדי להשיג קודים לא להתחיל איתך חברות חדשה. הוא לא חייב להגיד בבקשה אם הוא לא רוצה. כל מה שהוא צריך, הם קודים והוא מצא את הפורום שלנו כמקום הנכון להשיג אותם. הוא בא ואמר "אני צריך קודים למשחק רובי וספיר" כי מאיפה הוא יודע שקיימת פה קהילה כזו או כזו. זהו פורום שאמור לבוא לעזרתו. הפריע לך שהוא לא אמר שלום, תגידי לו: "פעם הבאה אתה יכול להגיד שלום" אני לא ראיתי שומדבר פוגע בדרך שהוא ביקש את הקודים. הוא פירט מה הוא צריך בתקוה שנוכל לעזור לו, זה הכל. ומה זה מתפרץ לך באמצע החיים, להזכירך שוב, זהו פורום.

Houndour

New member
מה הקשר להתחיל חברות חדשה?? ../images/Emo79.gif

תראה אודי, העניין נורא פשוט. הוא שאל בצורה לא יפה אז ענו בצורה לא יפה. נכון שאנחנו פורום וזהו המקום הנכון להשיג קודים, אבל אף אחד כאן לא חייב לו כלום. אנחנו לא שירות לקוחות ולא חייבים להיות נחמדים למי שלא נחמד לנו. להזכיר לך שוב, זה פורום. יש פה אנשים וצריך להתנהג בנימוס ולא לבוא הנה כאילו אנחנו חייבים משו למישהו. הוא לא חייב להכיר אתותנו בשביל לבקש יפה.. יוווו אני לא מבין מה לא ברור.. -_- חוסר נימוס גורר חוסר נימוס חזרה.. על מה הדיון כאן בכלל...................

Thestral

New member
הוא לא שאל בצורה לא יפה!../images/Emo108.gif

הוא אמר" אני צריך קודים! מה לא יפה! מפריע לך? עיר לו! אל תתעלם ממנו זה לא כאילו הוא עשה את זה בכוונה כדי לפגוע בך אישית, ואולי הוא בן 10. מאיפה לך? אל תוציא את זה מפרופורציות. תפעיל קצת שיקול דעת. ובמקום היחסי גומלין של:"חוסר נימוס גורר חוסר נימוס חזרה" לא עדיף שתתקן אותו וככה לא יהיה יותר חוסר נימוס מאשר להסלים?

Houndour

New member
חחחח עזוב, זה ויכוח מיותר. ../images/Emo79.gif

רק אציין את העובדה ששום דבר לא הוסלם 0.0 זתומרת, לפני שהתחלנו את הויכוח המיותר, היתה פה כולה רשימת רצונות של חברי הפורום.. לא היה כאן שמץ של ויכוח. ועוד עובדה, שילד בגיל 4 אמור כבר לדעת איך מבקשים, אז הגיל לא קשור כאן. ורק בקשה קטנה, אנא ממך, אל תרד לעומק שיקול דעתי (ביוט נחמד
שלא תחשבו, אני יודע שאין כזה ביטוי..). איש לא שמך לשופטו. ועוד משו יש לי לומר, יוסקה מוסר לכולם ד"ש חם!!

WoLfN

New member
LOL

אני נקרע בכל פעם שאני רואה את התמונה הזאת...

Thestral

New member
את הקודים תוכל להשיג../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif

בארכיון הפורום. אם לא תמצא אחפש בשבילך
והייתי רוצה להתנצל בשם הנהלת
תפוז אנשים
על היחס הראשוני שקיבלת- אני יכול להבטיח לך שהוא אינו מופנה כלפיך אישית
.

למעלה