איפה הצ'יפס הכי שווה בתל אביב?

  • פותח הנושא FR12
  • פורסם בתאריך
בעיני, ההגדרה הנכונה היא צ'יפס תעשייתי, קפוא.

וככזה, אין להשוותו לצ'יפס חתוך במקום מתפ"א טריים. וגם אני מחובבי הצ'יפס הדקים, ה-FRITES הצרפתיים.
 

JewelStone88

New member
אבל אני לא מבינה לשם מה ההתפלפלות

שאלו מה הצ'יפס הטוב בתל אביב. מן הסתם התשובות יהיו סובייקטיביות וכמספר בלוטות הטעם שיש לאנשים על הלשון.
אחד מעדיף את הצ'יפס של רומנו והשני מעדיף את הצ'יפס של מקדונלדס.
למה התשובה של השני היא פחות נכונה?
מתגובות כאלה עולה שמץ קל של פלצנות והתנשאות גם אם זאת לא הייתה הכוונה.
 
התפלפלות? 6 הודעות שלך מול אחת שלי...

אז מי בדיוק המתפלפל? אשר לפלצנות, אם להעדיף צ'יפס לא תעשייתי זו פלצנות, שיהיה...אני גם מעדיפה פטריות טריות ולא משומרות מקופסה. אז בכלל אני הולכת לעמוד בפינה
 

JewelStone88

New member
להגיד צ'יפס תעשייתי ולא צ'יפס זאת סמנטיקה מיותרת

לא הבנתי מה זה קשור למספר ההודעות.
והפלצנות היא לא להעדיף צ'יפס לא תעשייתי אלא להתייחס למקדונלדס כאילו משהו לא בר קיום בכלל תחת הגדרה של אוכל טעים (שלא נאמר אוכל בכלל).
&nbsp
 
גם האבחנה בין ג'נק פוד לפאסט פוד היא סמנטיקה מיותרת.

בהתייחסותי למקדונלד [ראי שוב] התייחסתי רק למשפט של מיתר שהוא "דורש" שם שיטגנו לו על המקום...זה מה שהצחיק אותי וזה מה שכתבתי. מי דיבר על בר קיום או לא?
 

JewelStone88

New member
אני לא יודעת איך הגעת למסקנה הזאת

אבל אף הודעה שכתבתי לא התייחסה להודעות שלך(!) בשרשור המקורי.
 

רזאי

New member
אפשר שאלה בנוגע לFRITES?

נוסעים לפריז עם ילדים שאוהבים אותם במיוחד. אולי את מכירה מקומות טובים לFRITES בפריז?
 
אם כוונתך לדוכני צ'יפס כמו בהולנד, אינני מכירה.

עם זאת בהרבה מסעדות תמצא אותם בכל מנה של סטייק עם פריט...למשל בל'אנטרקוט הצ'יפס נפלאים.
ואם תרצה להכין בבית לילדים, גם לא מסובך.
 

החתולית

New member
אחד מהם לא רחוק מהדירה ששכרנו בפריז

טוב לדעת שיש מה לנשנש בדרך חזרה מסיורים בעיר
 
רק שימי לב שהראשון שקרוב אליכם זה צ'יפס בסגנון

בלגי ולא צרפתי. מזכיר יותר את הצ'יפס ההולנדי ומטוגן בשומן בקר.
 

רזאי

New member
הצ'יפס הבלגי הוא האהוב ביותר על בני ביתי


שנה שעברה היינו בתקופת החגים בבריסל. כל בוקר נפתח בדוכן הפריט שהיה סמוך לדירה שלנו בה. בכל פעם כשעברנו ליד דוכן פריט, כולם התעקשו לדגום אותו. בקיצור, המלצה חמה על צ'יפס בלגי.
 

מיתר44

New member
חייב להתנצל


הכי שווה - טעים ושומר על סטנדרט.
לא הייתי מודע לרשימת הכימיקלים כשם שאיני בודק בשום מסעדה
את החומרים הנוספים למנות שאינם רשומים בתפריט כמו אם. אס. ג׳י. אבקות
מרק, חומרי שימור ושיירי אוכל מאתמול. לו הייתי עושה כך לפני כל פוסט שאני שולח
לכאן, ולו גם את היית עושה כך הפורום היה חיש קל מתרוקן מתוכנו.
 

Pixelss

New member
ברוב המסעדות בארץ יש ציפס של תפוגן

כולל הדסון, קפה נואר, כמעט כל רשתות הבורגרים כגון בלאק/מוזס/אגאדיר וכו'
לא אומרת שזה עושה את זה טוב ואיכותי מה שכן מעטים המקומות שמכינים את הציפס בעצמם.
 
במסעדת הצ'יפס

זכרונה לברכה. היה שם צ'יפס מדהים. דק ומיוחד, עם טעם יוצא דופן. לא אכלתי כזה בשום מקום. לצערי, המסעדה נסגרה לפני שנה, ואני מאוד עצובה. כי חוץ מצ'יפס מדהים הם היו מכינים בשר טעים לא פחות... לא מצאתי מסעדה שמתשתוה איכות ורמה כזו באוכל.
 
למעלה