איפה התמונות מאתמול

אופקקקק

New member
והנה לכם..../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

הייתי חייבת לדחוף גם משו שלי פה למרות שממש אין קשר ולמפגש לא הגעתי (מבטיחה להראות נוכחות במפגש הבא) נו..כבר התוודתי שאני שוויצרית...
נתי.

אופקקקק

New member
נו טוב...עוד אחת

ושוב...הערתם ת´מפלצת.. אגב: איך אני בירוק? ומה אתם אומרים על החתלתול?

enicegirl

New member
גם אני רוצה!!

It´s Moi - אני גם הופעתי בתמונות שצולמו על ידי עודד ואני אשמח לקבלם!! אני מאוד סקרנית לראות איך יצאנו
(ואם יש גם תמונות כלשהן של עודד, אשמח גם לקבל...)

ברק013

New member
תגובה לתמונות ממוצ"ש

יופי, ממש מקסים, אני פותח את הקישור, מעיין בכל התמונות ואת מי אני לא רואה?? אותי!!! אני מתחפף מפה עוד 5 ימים, ואין מזכרת שלי בפורום. יופי רובי53 כל הכבוד לך!
טוב שלא נתנו לת´ור לצלם ,אז היינו מקבלים תמונה רק של חברה אחת מהפורום . (סתאם,על תעלב,זה נאמר בחברותתתת)

dudusch

New member
ספיח ממוצ"ש... ../images/Emo8.gif

כנראה שאני פצוע קשה... אף אחד לא יודע מה יש לי...
אני חושב עליכם חבר´ה (מפחיד)... משפטים ופרשנויות: איסתרא בלגינא קיש קיש קריא ---> כאשר @#%$ קטן עושה המון רעש. ג´נרל ספציפיק - צייר לי נחש בריח בולע פיל? עופר - אפשר צ´יקן ווינגס אקסרא ספייסי? ריפלי - מחכה לראות יצירות שלך (לשמור לכשתהיי מפורסמת). דיאנה - "די לה קנו" אומר לך משהו מעבר ל "נו יאללה, תחזרי למקום"? בייב - איך אהבתך החדשה? צעיר צעיר אבל...?! בת
גשרית - משום מה אני נזכר ב"בי"ס לשוטרים"... פרינצי - וואו? דייזי - ברווזונת מחופשת לדלעת על אופנוע? נייסגירל - את בטוחה שאת דתייה? it´s moi - לא אמורים לאמר c´est moi ? מיצי - תעשה לי כמו חתול בר? סנדה - זוכרים צופים? קורות וכאלה? זהו... שיהיה לכולנו לילה נפלא!!!

its moi

New member
אמורים

אם מדברים צרפתית. אצלי זה קיצור שלם המלא שלי איצ-יק מוע-לם

robbi53

New member
ברק,התנצלות אישית תעזור?

תהיה ביום חמישי בטיילת של ת"א? מוכן לצלם אותך או כל מי שלא צילמתי(זוכרים,באתי מאירוע אחר ולא היה מספיק זמן להטעין את הבטריות)ובכייף הוסיף את תמונותיכם למצגת.. שלח לי אימייל עם # טלפון...

למעלה