משנת 1991, הוא כבר לא יופיע בהופעה חיה, אולי בתור רוח רפאים. אבל ברצינות, בראיין ורוג'ר יוצאים במסע הופעות עם איזה אחד בשם פול על תקן פרדי ז"ל, ולפי הבנתי, כל הכרטיסים להופעות כבר נמכרו.
זה לא אומר שהוא ניהל אורח חיים מגעיל אתה יודע... הוא נדבק בתחילת שנות השמונים שאף אחד לא ידע על המחלה בקושי ולא היו מודעים אליה בכלל,לא היה אז את המודעות שיש עכשיו... וזה שהוא נדבק באיידס עדיין לא אומר שהוא ניהל אורח חיים מגעיל,אני לא יודעת אם אתה מתייחס לזה שהוא היה ביי,כי אם כן אז חבל לי עלייך-כי גם סטרייטים נדבקים במחלה,ואם אתה מתכוון לזה שהוא לא השתמש באמצעי מניעה אז גם חבל לי עלייך כי שוב אז לא הייתה מודעות והרבה אנשים לא משתמשים באמצעי מניעה עד היום,וזה לא אומר שהם מנהלים אורח חיים מגעיל
אבל... הוא היה עושה אורגיות ענקיות. הוא היה מבלה עם כמה נשים בו זמנית. גם עם כמה גברים בו זמנית. אני לא יודע איפה את עומדת - אבל בשבילי זה = "מגעיל". ד"א "מגעיל" זו דעה אישית. ואם "חבל לך עלי"... אז שיהיה
אני חושב שאם היית משתמשת בכל האמצעי מניעה הקיימים היום וכל ההגנות- ובכל זאת עושה מה שהוא היה עושה...היית גומרת כמוהו. ואז לי היה "חבל" עליך
חיים די ראוותני אבל לכל כוכב רוק ממוצע יש סגנון חיים כזה.. עם המון נשים הוא בטח לא שכב וגם אורגיות ענק נשמע לי קצת טו מאצ'. בשום ביוגרפיה של פרדי לא נתקלתי באורגיות ענק, מסיבות פרועות כן אבל לא יותר מזה..
חיים די ראוותני אבל לכל כוכב רוק ממוצע יש סגנון חיים כזה.. עם המון נשים הוא בטח לא שכב וגם אורגיות ענק נשמע לי קצת טו מאצ'. בשום ביוגרפיה של פרדי לא נתקלתי באורגיות ענק, מסיבות פרועות כן אבל לא יותר מזה..
(אמנם הצילום באיכות בינונית - אבל לדעתך זו היתה פאריס הילטון בקלטת סקס? - ובזמנו היו פחות זיופים) לדעתי את מעליבה אותו שאת אומרת: "היה לו סגנון חיים די ראוותני אבל לכל כוכב רוק ממוצע יש סגנון חיים כזה" וזה כולם יסכימו איתי - אפילו כאלה שלא אוהבים אותו. הוא היה הכי!!! ראוותני, תיאטרלי, גרונדיוזי בתקופה ההיא. גם היום - אין הרבה מתחרים למה שהוא היה עושה בזמנו. וזה גם את יודעת - אם ראית הופעות שלו. אני חושב שאת יכולה (להאמין לי ו)להניח שהוא באמת היה "גרונדיוזי" גם בהתהוללויות שלו. בכל מקרה - לא באתי להוכיח לך. (את יכולה לבוא אלי -ולראות את הקלטת.. אולי זה יוכיח לך) זה לא שאני לא אוהב אותו. הוא עשה מוזיקה מדהימה! אבל יש הבדל גדול בין אורח החיים שלו למוזיקה שלו. (או שאולי אחד רומז על השני...) תשאלי את ההורים שלך ותיראי
יודעת על קווין הרבה יותר מהם למרות שהם אלו שהדביקו אותי בחיידק אי שם בשנות השמונים... אני מסכימה שהוא היה הכי ראוותני, גרנדיוזי ובכלל הכי הכי בהכל!! זה מה שהפך אותו לכזה אדיר! בכל מקרה אני בהחלט מעוניינת לראות את הקלטת (אם היתה םה נימה של הזמנה...
) ולא בשביל להיווכח אלא כי זה נשמע כמו משהו די נדיר וה"חומר" הכי נדיר הוא גם הכי מרתק...
בערך. אומנם נולדתי בסוף שנות השומנים,אך ברגע שיש שירים של קווין בטלוויזיה,אמא דואגת לספר לי על חיי המין שלהם,על השערוריות שהם עשו,וכאלה. ואמא,בתור אחת שנולדה בשנות ה60 וגדלה גם בשנות ה80,סביר להניח שהיא יודעת על מה היא מדברת,לא? :]