איפה ומתי ההופעה החיה הבאה של

PennyLaneM

New member
../images/Emo31.gif

חבל שכך הבן אדם הזה,הזמר הזה - מוערך. כולם שכחו את התקופה שבה הוא היה מלך,מה שגם הוא עדיין, וניכנסו לחזק לתקופה של האשמות,הפדופיליה,והניתוחים. בינתיים,המשפט עוד לא ניגמר,וכבר בתחילת המשפט הכל עמד לצידו. ממשיכים לשמוע סיפורים על המשפחה אשר האשימה את מייקל,והסיפורים אינם גורמים לה לסלול דרך לניצחון. חבל שרבים מאמינים שהוא אשם ופדופיל. הרי אף אחד מאיתנו לא יודע שום דבר על האשמות האלה,אז למה לחשוב לרעה על בן אדם? אני לא אפרט למה הדרך של מייקל כל כך מובילה לניצחון המשפט,כי לא לזה נועד השרשור/פורום, אבל כדי שאשכרה תוכלו להאשים אותו במשהו - תמצאו קצת עובדות,תתעניינו. ואחר כך תגידו את דעתכם. ובקשר לניתוחים - שיעשה עוד אם בא לו. טראומה זאת טראומה. ושיטחי להתייחס קודם כל ליופי החיצוני של זמר,ואחר כך לבחון את הפרטים האחרים שיש בכישרונו. פאק איט. כשמתחילים לדבר על מייקל, אני לא יכולה לעצור את עצמי. אבל שיהיה :]

מסכים איתך ../images/Emo13.gif

לא שזה הפורום הנכון ... אבל לדעתי סתם מתלבשים עליו. הוא היום "טרף קל". (ד"א.. הוא ממש זקן היום, לא? בן כמה הוא כבר? )

אולי כי את אוהבת אותו?

אולי כי את חושבת שאם יתנו לו בגיל 46 הוא יחזור לשיר שירים טובים כמו פעם? אולי כי את (בצדק) חושבת שמגיע כבוד לסיים יפה את חייו כאגדה ולא כמו שזה נראה עכשיו...

I n n u e n d o

New member

16 מרי לו

New member
אני יודעת איפה אפשר לראות אותו!../images/Emo8.gif

במונטראו (שוויץ) כל יום, 24 שעות. חחחחחחח... יש לו שם פסל בגודל אמיתי..........

FreddieMercury

New member
במונטרו דווקא ציפיתי למצוא

פסלים של דיפ פרפל... וגם במאדאם טוסו באמסטרדם יש פסל שלו.

B a m B a m

New member
הפסל שלו שם ממש מדהים!

שהייתי בשוויץ המשעממת לא ציפיתי למצוא משהו כל כך מעניין. הפסל ממש ממש יפה!

למעלה