איפה טעינו?
לכבוד ראש השנה החלטנו להכין לילדים תפוחי עץ מסוכרים, אלה "על המקל" עם הציפוי האדום. הכנו לפי המתכון המאד פשוט לסוכריות: מבשלים סוכר במים ובסירופ תירס (לפי יחסי הנפחים: 4 סוכר - 2 מים - 1 סירופ תירס), מביאים ל-150 מעלות, מסירים מהאש, מוסיפים צבע מאכל אדום ומצפים את התפוחים. התקבלו תפוחים יפהפיים, אדומים ומבריקים, בעלי ציפוי נוקשה ויציב. כולם התפעלו וחיכו בקוצר רוח לתום הארוחה, הוציאו לשון ארוכה וליקקו את התפוחים המסוכרים, וירקו מיד
הציפוי היה מר. לא קרמלי, מתקתק-מריר, אלא מר כלענה. מה קרה כאן? איפה טעינו?
לכבוד ראש השנה החלטנו להכין לילדים תפוחי עץ מסוכרים, אלה "על המקל" עם הציפוי האדום. הכנו לפי המתכון המאד פשוט לסוכריות: מבשלים סוכר במים ובסירופ תירס (לפי יחסי הנפחים: 4 סוכר - 2 מים - 1 סירופ תירס), מביאים ל-150 מעלות, מסירים מהאש, מוסיפים צבע מאכל אדום ומצפים את התפוחים. התקבלו תפוחים יפהפיים, אדומים ומבריקים, בעלי ציפוי נוקשה ויציב. כולם התפעלו וחיכו בקוצר רוח לתום הארוחה, הוציאו לשון ארוכה וליקקו את התפוחים המסוכרים, וירקו מיד