הממ... ועכשיו - התשובות
המקור מדבר על אננס טרי עם blanchir, ודובדבנים בלי blanchir אם כי בתעשייה עושים להם את התהליך באידוי. המקור גם ממליץ דווקא לקנות fruits confits בטענה שאיש מקצוע טוב לא יבזבז את זמנו על הכנתם. מדובר בפירות שאינם נשמרים בסירופ. בסיום התהליך מסננים את הסירופ. לגבי המרה ל-baume, אני מקווה שהטבלה ש-terroir צרף תעזור לך.
המקור מדבר על אננס טרי עם blanchir, ודובדבנים בלי blanchir אם כי בתעשייה עושים להם את התהליך באידוי. המקור גם ממליץ דווקא לקנות fruits confits בטענה שאיש מקצוע טוב לא יבזבז את זמנו על הכנתם. מדובר בפירות שאינם נשמרים בסירופ. בסיום התהליך מסננים את הסירופ. לגבי המרה ל-baume, אני מקווה שהטבלה ש-terroir צרף תעזור לך.