איפה ילדתן?

במעייני הישועה ומתכוונת לחזור לשם גם בלידה

הבאה (בתקווה שאני אצליח להגיע בפעם הבאה לבית חולים...)

הלכתי בגלל טושה, ולמרות שהיא פספסה את הלידה של הגוזל ברבע שעה (מיהר לצאת הבחור), היתה לי מיילדת מדהימה, וכל ההתייחסות של כל הצוות שם מהרגע שהגענו ועד שהשתחררנו היתה מדהימה ונעימה.

לא הייתי במלונית, אין שם, אבל בכל מקרה לא הייתי הולכת לאחת.

ט ו ש ה

New member
את, אי אפשר לסמוך עלייך...

... רבע שעה היית צריכה לחכות, היה קשה??????

בפעם הבאה, אני יוצאת אלייך בציר הראשון.....

לזכותי יאמר שאני כל ההיריון התרעתי חזור והתרע שהולכת להיות לי לידת בזק, מישהו הקשיב לי? לא

כפרעלייך, חיכיתי כל כך יפה עד שתהיי מיילדת, בפעם הבאה אני מדביקה אותך אליי באיזולירבנד.

Nicki

New member
פעמיים במעייני הישועה, וגם הפעם מתכננת לחזור

לשם. בתקווה שהפעם אזכה ללדת עם ט ו ש ה :)
אין מלונית, אבל בלידה השנייה לקחנו את החדר הפרטי וזה היה ממש נחמד. בגדול- מתכננת להשתחרר הביתה כמה שיותר מהר.

Nicki

New member
הייתה מרינה, הייתה אהובה,

צריך מיילדת בכתיב חסר, לא...?

© RoNa

New member
רק בתל השומר

הם היו מדהימים!
היתה לי לידה קשה שהסתבכה.
הייתי שמונה ימים החדר שצמוד לאחיות, ולא עשיתי להן חיים קלים.
הן לרגע לא נתנו לי תחושה שאני נטל, או שקשה להן ולא התחמקו.
הן תמיד עזרו, תמיד עם חיוך ותמיד תמיד היו שם לכל שאלה ועזרה מהכי קטנה ועד הגדולה.
ברור שאחזור לשם.

פעם אחת בתל השומר, בחדר רגיל,

פעם שנייה במאיר, בחדר הטבעי.
בשתיהן הצוות היה מצוין ותמך בי בלידה טבעית.
בתל השומר הייתי גם במלונית, כי מאוד רציתי להיות עם בעלי בלילה. התמיכה מהתינוקיה (שלימדו אותנו איך לטפל בתינוק) היתה מצוינת לזוג עם ילד ראשון. גם לא כ"כ רציתי להיות במחלקה, אבל בדיעבד 3 לילות זה היה הרבההה מדי זמן, ומאוד שמחתי לחזור הביתה.

הפעם השיקולים לטובת מאיר היו הקירבה לבית, שיהיה לבעלי יותר קל להגיע כי יש עוד ילד שמחכה בבית. מלונית בכלל לא הייתה שיקל כי היה לי ברור שאני רוצה מינימום זמן בבי"ח. החדר הטבעי היה מדהים, והצוות היה מצויין. הלידה בכלל לא נחוותה לי כאירוע רפואי כמו שהיה בתל השומר, אלא לגמרי תהליך טבעי של הגוף, בלי מיליון בדיקות פתיחה מיותרות ומוניטורים וכו'.

ט ו ש ה

New member
אחת בבית, אחד במעייני הישועה

לא אובייקטיבית כי אני עובדת במעייני הישועה, אבל גם בצורה לא אובייקטיבית, אני חושבת שזה חדר לידה נפלא ומאפשר וגמיש ומקסים, אז אם לא בבית
- שם.

אם פתחת את זה כבר לכל הארץ- אז בני ציון*2

בפעם הראשונה היתה לידה קשה מאד והייתי מרוצה, בפעם השניה היתה לידה יחסית פשוטה ודווקא הייתי הרבה פחות מרוצה
סתכלס נראה לי שזה הרבה עניין של מזל על איזו מיילדת נופלים

צמרת1800

New member
גם אני פעמיים בבני- ציון

איפה ילדתן ולמה דווקא שם? דווקא שם כי יש לי קרובת משפחה מאוד קרובה
שעובדת בבי"ח כבר 40 שנה. לא הייתה לי אפשרות אחרת

הלידות עצמן היו מאוד קצרות, בראשונה נפלתי על מיילדת קצת מעצבנת, בלידה השנייה הייתה מיילדת מקסימה, אבל לשמחתי, אחרי חצי שעה אינטנסיבית נפרדנו בידידות.
הייתן במלונית? אין שם מלונית. הייתי מאושפזת במחלקה וזאת זכורה לי כחוויה לא מדהימה. לא נוראית, אבל יש מה לשפר.
חזרתן ללללדת שם שוב? למה? אחרת היה נגרם משבר משפחתי דיפלומטי

האמת שלא התייחסתי למלקה אלא לחדר לידה

המחלקה מבחינתי היתה יחסית משנית כשיקול בחירה

בגלל שהיה לי קיסרי היה לי קשה לתת חווד

על חדרי הלידה
לי מבחינה פיזית הם נראו מדכאים...
וכשנשארים 5 ימים אז גם לאחרי יש שיקול.

תות

רחלילי

New member
1-ליס. 2+3 הר הצפים

לא חזרתי ללדת בליס כיוון שחויית השהיה ביולדות טרם הלידה וחויית הלידה היו לא טובות. גם לא היתה הקפדה על שעת ביקור המשפחות ויצא שהמשפה של השכנה לחדר נשארה ודי חגגה לי מעבר לוילון עד השעות המאד קטנות של הלילה. גם לא אהבתי את התינוקיה. ובדיעבד גם לא את יועצת ההנקה שהיתה שם והלחיצה אותי מאד.

בהר הצופים היתה לי חוויה מצויינת בחדר הלידה בשתי הפעמים. במחלקת יולדות החויה פחות טובה, אבל אם מסכמים, למי שמא דלחוצה מהלידה עצמה אני מאד ממליצה ללדת בהר הצופים. צוות מאד מאד מרגיע והיולדת יכולה עבצמה אם היא עושה שימוש באפידורל, לבחור מתי וכמה לתת לעצמה, ולא לחכות שעות למרדימים שכן או לא שמים את האפידורל במקום.

בהצלחה.

פלגיה

New member
מסכימה על הר הצופים

הגישה בחדרי הלידה מאוד זורמת, ורואה את היולדת. כשמבינים שיש ליולדת ידע והיא יודעת על מה היא מדברת, הולכים איתה. המחלקה באמת מעאפנה, ישנה, לא נעימה, ולא כל האחיות שם הן העיפרון המחודד בקלמר (מצד שני, לא ראיתי שמערימים בעיות על מי שרוצה להשתחרר הביתה מוקדם)

בילינסון לידה ראשונה , מאיר השאר ..

בשניהם היו לידות טובות מאד (הסיבה היחידה שעברתי מביל' למאיר היא גיאוגרפית ) , אם כי ממאיר הייתי מרוצה יותר ,
מאד זרמו איתי עם הלידה הטבעית של האמצעית (4.3 )
אין מלונית ...
הייתי חוזרת לשניהם - עם עדיפות למאיר

פעמיים בכרמל, שלישית באיכילוב

ואם תהיה לידה רביעית- אחזור לאיכילוב
הלידה באיכילוב- למרות המורכבות שלה (שבוע 33, 5 שבועות אחרי ירידת מים ועובר שהוערך ב-1500 גרם ז"א קטן לגיל ההריון)- היתה הלידה הכי כיפית שחויתי. כמה שעות אחריה כבר הייתי מוכנה ללדת שוב
כיבדו אותי, אפשרו לי המון דברים שברב בתי החולים לא היו מאפשרים (מקלחת של שעה בלידת פג בה יש צורך בניטור קבוע? ניטור קבוע על כדור פיזיו במשך שעות? מוניטורים לא מושלמים ואף אחד לא רץ לחדר ניתוח?- בוא נגיד שבבלינסון, אסה"ר וולפסון, תה"ש ומאיר יש סיכוי יותר מגבוה שהייתי בקיסרי מזמן...)
לא הייתי במלונית כי הוא היה בפגיה והיה נראה לי בזבוז כסף- אמנם הלילה הראשון היה בחדר של 4 נשים והיה סיוטי אבל למחרת קיבלתי חדר לבד ואחרי 18 שעות הלכתי הביתה....
אני מלוה באיכילוב לא מעט לידות והאמת? השינוי שם כל כך גדול. זה לא שאין מיילדות קצת פחות מתחשבות. יש... אבל כמעאכת הם מערכת שעשתה שינוי ומכבדת מאוד את היולדות והבחירות שלהן תהנה אשר תהנה
בנוסף הם מאוד מאוד מאוד מאפשרים את הבונדינג הראשוני עור לעור בלי ישר לעטוף את התינוק, עם הנקה עוד בחדר לידה, עם מעבר משותף למחלקה כשהילד עלייך (כמובן הכל רק אם כולם בריאים ושלמים)
ילדתי פעמיים בכרמל לידות קשות שסה"כ הייתי מרוצה מהן אבל באיכילוב היה הרבה הרבה יותר טוב- ולא פחות חשוב- היה גם נח (מקלחת בחדר, שירותים בחדר ככה שהמלוים שלי גם לא יצאו כל שניה לשירותים.... ואגב מלוים- איכילוב היחידים שמאפשרים כמה מלוים שאת רוצה....)

למעלה