איפה כדאי להשקיע את האנרגיות...

איפה כדאי להשקיע את האנרגיות...

אני מבינה את הניסיונות להתנגח בשלי ובמפלגה, אבל באמת מעדיפה דברי טעם במקום דברי סרק.
בואו נפתח דיון ענייני למה כדאי להצביע לעבודה, ומי שמתנגד מוזמן להביע את דעתו...

רעות

לגמרי!

mr dish

New member
הנה דברי טעם, לפחות ע"פ תפישתי....

איך תתכן הכללה של אנשים כה מוקצנים ומוקצים (לצד אחד של המפה הפוליטית) יחד עם אנשים המנוגדים לדעות הקודמות ממש 180 מעלות?

או במלים פשוטות יותר...איך יכול לחיות בשלום, איש יקר ורב עשיה כאורי שגיא, במחיצה פוליטית, עם אנרכיסטית סרבנית שירות ופעילת גדר ההפרדה, כסיוון שפיר? או ירחיב פוצנהיימר מ"שלום אך שוא"?

יש למי מכם תשובה עניינית לשאלתי?

mr dish

New member
אני מקווה שמנהל הפורום הזה יקפיד גם על מוצא

מקלדתו של מי שאינו חושב כמוהו...

מבלי להתיחס ישירות לשטויות שכותב זה שמעלי...סוס טארויאני הוא מי שמוכנס למקום כדי לחבל בו ולפגוע בו.

אם יכולותיו של זה שמעלי כה דלות, עד כי אינו מסוגל לנהל ויכוח, מילא...

אבל המנהל???

יש לך כמה טעויות

תצביע למי שאתה רוצה, אך עדיף שקודם תדע את העובדות-
סתיו שפיר(סתיו, ולא סיון, למרות שאני תוהה אם עשית את זה בכוונה) דווקא עשתה צבא- היא הייתה בקורס טיס וטסה 15 טיסות לפני שנפלה מהקורס.
אחרי שהיא נפלה מהקורס המשיכה בעשייה משמעותית בצבא ככתבת בעיתון 'במחנה' וסיקרה אירועים חשובים כמו ההתנתקות ולבנון השנייה.
שוב- אתה מוזמן לא להסכים עם דעותיה(למרות שאתה עדיין לא יודע אותן- היא לא הביעה בציבור את עמדותיה הפוליטיות בנושא הסכסוך הערבי-יהודי, ואם העמדות שאתה לא מסכים איתן הן המדיניות-אז זה עצוב), אבל קודם- הכר את 'האויב'.
בהצלחה.

mr dish

New member
תודה על התיקון. משיכחה רגעית, לא דייקתי בשמה.

אבל כן דייקתי במעשיה. לא טענתי כנגדה שלא שירתה. טענתי כי במסגרת פעילותה האנרכיסטית, היא קראה לאחרים לא לשרת.

באשר לסוג שירותה, אין לי כל הערה או ביקורת, שהרי היא לא קוראת לצעירינו להתגייס ולהיות קרביים, כמו שעושה חברה ל"במחנה", הגיבור המשכיל יהיר לפיד...בחוצפה כי רבה.

גם פעילותה בגדר נעלין ועבלין, מעידה כמה דיעותיה בשמאל הקיצוני.

אני לא האישיו, אלא אם איני מדייק. תודה על התיקון, שוב.

dgamim

New member
גם שרות במחנה זה שרות...

קיבלו לשם כמו ללהקות וגלי צהל רק חיילים ברמה גבוהה...
אתה יודע שרוב המשתמטים הם חברך לקואליציה...
מעניין איפה אתה שירתת ?
(שוב נמוך..."יהיר")

haemek11

New member
ויש להוסיף את העובדה שהיא ודפני לא הסכימו

להשמיע את התקווה בתחילת או בסיום האירוע שהם אירגנו כאקט אנטי ציוני.

גישות אנרכיסיות (מלשון אנרכיה) מטבעם שידבקו גם לסובבים, ביחוד שהסובבים מתימרים להיות ציונים, ובעד המדינה ולא בעד אנרכיה.

אבל גם אם מאוד אוהבים את שלי (
)

לא כדאי להצביע עבודה. מהסיבה הפשוטה ביותר - בדרך זו או אחרת הם ידאגו להעיף אותה.

מחשבות

New member
לא יודע למה להצביע לעבודה, אבל כשפניתי

לשלי עם שאלה בנוגע להונאת קרן קרב בבתי הספר היא היתה הראשונה שפנתה מיד ליולי תמיר וביקשה הבהרות. מובן שיולי תמיר חירטטה משהו וזהו. גם שטרסלר, ממתנגדיה הגדולים של שלי לא הרים את כפפת קרן קרב.
שלי תקבל את הקול שלי.

יש כאלה שאצלם תנאים לעובדים זה מעל הכל

גם כאשר אלה תנאים מונפחים במיוחד ועל חשבון האזרח הקטן, אפילו זה שלא משלם מס הכנסה אבל כן משלם מע"מ. אצלך קרן קר"ב זה מעל הכל, לפני כל סוגיה מדינית, בטחונית, אזרחית, כלכלית או חברתית שהיא? נו שויין. מתאים לך להצביע ליהיר יותר מלשלי...

מחשבות

New member
קרב, לא קר"ב. אין לגרשיים שום משמעות כאן.

כשפניתי לשלי והיא נענתה מיד זה בשבילי פרלמנטר(ית) מוצלח.

אה, היא באמת פרלמנטרית מוצלחת

אבל היא לא היחידה, ובכל זאת, יש הבדל בין להיות פרלמנטרית מוצלחת לבין להיות שרה בכירה, או ראש הממשלה כמו שהיא שואפת להיות (לפחות כלפי חוץ).

לתפקיד אליו היא לחלוטין לא בשלה?

לנסות לתקן מה? איך? כשסתם רוצים לתקן, ואין שום רקורד - מקלקלים. אתה מוזמן להזכר בשרת החינוך לימור לבנת. אתה בכלל מכיר את העמדות של שלי, שלא בנושא רב החשיבות קרן קרב?

מחשבות

New member
יש בזה משהו, אבל את מבינה שאנחנו חיים במדינה

שרק גנרלים נחשבים לתפקידי ראשי ממשלה. הייתי רוצה לנתק קצת את הקשר של צבא>רשות מדינה.

אתה בטוח שאתה רוצה לנתק?

אתה יודע, גם ביבי הוא לא גנרל. סה"כ סרן (בסיירת אמנם, אבל סרן). אולמרט הכתב במחנה בטח לא היה גנרל. אני לא אומרת שחובה שגנרל יהיה ראש הממשלה (אם כי זה בהחלט יתרון. לא השיקול היחיד כמובן, אבל במצבנו הקיים - יתרון. אתה יודע, לא להגיד למצב שאתה אומר "סובבוני ככחש" כמו בגין), אבל רבאק, אפילו סגנית שר היא לא הייתה. אז תגיד שזה ממילא לא ריאלי שהיא תהיה ראש הממשלה. אני אסכים, למרות שלדעתי לא רצוי להצביע למפלגה שלא היית רוצה את העומד בראשה כרה"מ. אתה בטוח שאתה רוצה אותה כשרת האוצר? או אפילו התמ"ת? אתה מכיר את העמדות שלה? אתה בטוח שהן באמת לטובת האזרח הקטן (בניגוד לועדים הגדולים)?

למעלה