איפה כדאי להשקיע את האנרגיות...

ItsikH

Member
אכן, כשהגנרלים וברק ביניהם מסובבים בכחש את מי שהם אמורים לשרת, זו בעיה, ולא של שר או ראש ממשלה מסוים אלא של כולנו.

גם ביבי וגם ברק החלו את דרכם ללא שום נסיון פוליטי והוצנחו לתפקידיהם. שר לא צריך להיות איש מקצוע אם יש לו אנשי מקצוע שממלאים את תפקידם.

את מי בדיוק ברק מסובב ככחש?

לרמטכ"ל אין ניסיון פוליטי? טענה די מעניינת, אני מניחה. גם לגבי שגריר באו"ם. אני מעדיפה את השרים שלי כן אנשי מקצוע, ובאנשי מקצוע אני לא מתכוונת בהכרח, נגיד, ששר החינוך יהיה מורה, אבל כן שיש לו רקורד של פעילות עבר בתחום (ולכל הפחות השכלה *כלשהי*).

יש גנרלים שהתנהלותם מחפירה ואני רוצה אותם מנועים מכניסה לפוליטיקה (אשכנזי למשל), יש כאלה שהיו פשוט גרועים בתפקידם (כמו בוגי יעלון) ואז אני באמת לא רוצה לתת להם תפקיד מדיני מהסוג הזה, ויש גם כאלה שהם סתם אנמיים יותר מכל דבר אחר (מופז) וגם אם אני לא חושבת שזו תהיה קטסטרופה אם הם יהיו שר הביטחון או אף ראש ממשלה אני לא *רוצה* אותם שם. יש כאלה שלא מסוגלים להסתכל על המציאות שלא כאיש צבא (שטרן) והם בעיני נזק לכל תפקיד ציבורי שימלאו. זה לא אומר שגנרליות היא תכונה שלילית. ברק? הוא בדיוק מה שאני רוצה משר ביטחון, וגם מראש ממשלה. דווקא ראש הממשלה ה"אזרח" אז היה המיליטנט שהרגיש צורך להוכיח שיש לו ביצים כמו לגנרלים.

haemek11

New member
הוא מתאדה פוליטית. רק מפלגה מתה

כמו מפלגת העבודה שחשבה שיש לו עוד אי אלו מנדטים בשרוול יכולה להחזיר אפס כושל שכזה מהביוב אליו העם זרק אותו, חזרה להיות היו"ר של המפלגה.

לא היה איש בעולם שעשה כל כך הרבה נזק לישראל, כמו האדיוט.

לצערו של הטרול עם הארצות, הוא כאן להשאר

haemek11

New member
לא לאורך זמן.

יכול להיות שעד הבחירות האדיוט יזום עוד מבצע ריק וללא מטרות וללא שום יעד כמו מבצע עופרת יצוקה, (זאת הסיבה שהוא דבק בתיק הבטחון כי שם הוא יכול לעשות דברים) שנכון שבמבצע נהרגו חיילים שלנו וגם 1400 ערבים מתוכם 400 ילדים, אבל זה "הביא מנדטים לעבודה", כמו שהוא הבטיח למנגנון.

כי לא בטוח שאיכפת לו מחיילים שלנו מתים. העיקר להביא מנדטים למנגנון ששם אותו כ"סוס", כדי שיוכל להמשיך להיות היו"ר.

וזה עבד.

haemek11

New member
מעניין שהתייחסת דווקא לילדים הפלסטינים...

ולא לחיילינו, אחים שלנו, אולי הבן שלך, שהאדיוט השתמש בו והרג אותו בכדי שיגידו ש"הנה שר הבטחון עושה משהו נגד הטילים", כדי ששר הבטחון "יביא מנדטים" למפלגתו העצמאות.

כי הרי ככה הוא "הביא" 13 מנדטים בבחירות הקודמות. ועכשיו יש לו עוד כמה חודשים כדי להרוג עוד כמה חיילים, כדי שאולי "העצמאות" יעברו את אחוז החסימה, ע"י שמאלנים ואת, "שיתנו לו מנדטים"

ItsikH

Member
אל תגזים, הוא לא יותר גרוע מרוב הגנרלים ואידיוט הוא לא, רק לא אמין ולא אחראי.

haemek11

New member
טוב. אם אתה מוכן, אני מוכן: אני אשאל שאלות

ואתה תשיב לי עליהן, בנושא התנהלות ברק.
ואני עושה זאת רק כי הוא היה יו"ר העבודה, כבר פעם שניה והיה זה מנגנון העבודה שהחזיר אותו לתודעה, אותו מנגנון שהציב את מצנע, פרץ, ברק והעכישו את שלי.

מסכים?

ItsikH

Member
לא מעניין, כי הסברתי כבר בענין ה"מנגנון" ברק היה ואיננו וטוב שכך. יש לקוות שבכלל ולא רק בעבודה. בתפקיד ניהולי דווקא יש לו מקום, שיהיה לו לבריאות.

שלי לקחה מפלגה מרוסקת ובנתה אותה סביבה, היא כבר לא עבד המנגנון כמו קודמיה.

haemek11

New member
נכון, אבל פרץ ישנו, ואפילו מס 2 במפלגה.

זה אותו פרץ שאנשים מכרו רכוש לתמוך בו כי הוא אחד משלנו, אחד מהעם, איש עבודה. קבל 19 מנדטים חברתיים לעילא.

והוא נכנס לממשלת אולמרט בתנאי שיקבל את תיק הבטחון... אותו משום מה לא מזכירים כאן.

אתה מתכוון, על אזרחים רבים

לכן, לפני שאתה מחליט למי להצביע, כדאי לבדוק את העניינים קצת יותר לעומק מעמדתו (אם קיימת) של יו"ר המפלגה לגבי קרן קרב (אני די בספק אם שלי זוכרת מה זה).

למעלה