איפה כולם היום?
ד דליה מכפר עין הוד New member 16/11/01 #4 אבי אני לא יכולה להיכנס לצ´אט. המחשב שלי דפוק כמו בעליו וכבר ציינתי את זה, ולא עושה שום דבר כמו שצריך.
אבי אני לא יכולה להיכנס לצ´אט. המחשב שלי דפוק כמו בעליו וכבר ציינתי את זה, ולא עושה שום דבר כמו שצריך.
ג גבר הולך לאיבוד_24 New member 16/11/01 #5 כמו שנאמר "הסנדלר הולך יחף והמנהלת בלי הצ´ט" (ספר חבקוק לא זוכר איזה פסוק) ונאמר אמן
ג גבר הולך לאיבוד_24 New member 16/11/01 #9 אל תשאלי כל הקבצים אצלי על דיסקטים כי הכל בגיבוי בגלל שהתקנתי את ה WINDOWS XP החדש אז יקח לי זמן קצת לעשות סדר OK???
אל תשאלי כל הקבצים אצלי על דיסקטים כי הכל בגיבוי בגלל שהתקנתי את ה WINDOWS XP החדש אז יקח לי זמן קצת לעשות סדר OK???
ד דליה מכפר עין הוד New member 16/11/01 #18 עכשיו דניאל צועק לי באוזן../images/Emo6.gif שאני אפסיק לקרוא לשגיא קושקוש.
ב בן בן! New member 16/11/01 #21 ../images/Emo46.gif לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo46.gif לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!