אנחנו לא רבים אני רק רוצה להבהיר לו את המצב, שאת לא ממש שמה עליו. זה הכל. לא רבים.
ה האיש ההוא New member 16/11/01 #27 אנחנו לא רבים אני רק רוצה להבהיר לו את המצב, שאת לא ממש שמה עליו. זה הכל. לא רבים.
ד דליה מכפר עין הוד New member 16/11/01 #10 עדיין אין לתאריך שאני רוצה תוך כמה ימים הכרטיסים אמורים להגיע ואז אני אזמין. אתה הולך?
ג גבר הולך לאיבוד_24 New member 16/11/01 #12 אני רוצה ללכת להופעה הראשונה ב - 6.12 זה יוצא לי בדיוק 3 ימים לפני המילואים (ראית מה זה, מילואים על כל חנוכה) ואני מאוד שמח שגיל פלדמן מנגן במקום הקלידן שניגן באהבתיהם למתי את רוצה לקנות?
אני רוצה ללכת להופעה הראשונה ב - 6.12 זה יוצא לי בדיוק 3 ימים לפני המילואים (ראית מה זה, מילואים על כל חנוכה) ואני מאוד שמח שגיל פלדמן מנגן במקום הקלידן שניגן באהבתיהם למתי את רוצה לקנות?
ד דליה מכפר עין הוד New member 16/11/01 #13 ינואר איזה עצבים! כל הודעה שאני כותבת נמחקת ואני צריכה להתחיל אותה מחדש. בגלל זה התשובות איטיות. נראה לי שאני אלך לישון זה יותר מדי מעצבן. לילה טוב
ינואר איזה עצבים! כל הודעה שאני כותבת נמחקת ואני צריכה להתחיל אותה מחדש. בגלל זה התשובות איטיות. נראה לי שאני אלך לישון זה יותר מדי מעצבן. לילה טוב