איפה כולם? משחקים בפוקימון גו?

V Has Come To

New member
איפה כולם? משחקים בפוקימון גו?

יצאתם לשבילים לחפש פוקימונים ובגלל זה אף אחד לא כותב כאן?
אם זה ימשיך ככה עוד יסגרו לנו את הפורום על חוסר פעילות חחח...

אני נכנס כל יום מה שחסר לי זה זמן לפתוח שרשורים.

אני משקיע בשרשורים שלי ולא אוהב לחפף.
אצלי זה עניין זמני בלבד כשיתפנה לי הזמן אני בהחלט מתכוון לכתוב כאן באותה תדירות שתמיד כתבתי.

בנתיים יש לי זמן בעיקר להגיב אבל קצת אין כל כך למה להגיב בשבוע האחרון :)
פתח איזה שרשור.

PlayGirl3

New member
יש לי כבר 50 פוקימונים

אפילו על ההודעה שלי על פוקימון גו אף אחד לא הגיב, אז לא יודעת אם עוד מישהו פה משחק בזה.

רק שלא יהיה כזה יובש עד הכנס בספטמבר.

PlayGirl3

New member
ובנושא פוקימון- אבל שמש וירח

טריילר חדש ועוד פוקימונים חדשים ומכוערים.
מה נסגר עם העיצובים האלה נינטנדו? זה הולך להיות הדור הכי מגעיל מכולם.

אלוהימם ישמור אלה באמת פוקימונים מזעזעים.

מה זה הדוב הזה עם הפנים הורודות או החצי פיקאצו' חצי דייטו, חצי גריימר הזה שנראה כאילו קיבל בעיטה לפרצוף שלו.

הדוב הזה לא נראה כאילו נינטנדו בכלל ניסו ליצור פוקימון שנראה יפה אלא סתם הדביקו שני פוקימונים שונים אחד על השני.

מאוד חובבני ולא מתאים להם כל העיצובים האיומים האלה.

המזל זה שהיום עם ה3DS אני יכול בדקה למצוא מישהו שיש לו פוקימון שאני רוצה ולהחליף איתו ככה שבתכלס כמעט כולם משחקים עם הפוקימונים שהם רוצים בכל גירסה.

נינטנדו גם עשו משהו שנקרא פוקימון בנק, כלומר כל הפוקימונים שלך מכל הדורות עוברים איתך לגירסה הבאה אם את רוצה ונשמרים בבנק.

PlayGirl3

New member
הדוב הוא שילוב של Pedobear ושל Monokuma

הוא קריפי לחלוטין.

השני זה פוקימון רוח שרוצה שיאהבו אותו אז הוא מתחפש לפיקאצ'ו (עם מה שנראה כמו גופה רקובה של פיקאצ'ו).

את רצינית ?

מתחפש לפיקאצו עם גופה של פיקאצו כדי שיאהבו אותו? איזה פוקימון מלחיץ.
אם
הפוקימון הזה היה מבין קצת מהחיים שלו הוא היה יודע שהכי כדאי לו להתחפש בכלל לאיווי, כשאת רוצה להחליף עם יפנים פוקימונים, הם תמיד רוצים ממך איווי, חוץ לגדל דרטיני, שיהפוך לדרגונייט? אין בעיה לכי תשיגי איזה אייבי למישהו או אחד
ההתפתחויות שלו.

איווי מגניב לגמרי אבל הם מגזימים.

תראי בסרטון עוד פוקימון קריפי. אני רוצה לתת לגרסה הזו סיכוי אבל כל הפוקימונים שלי הולכים להיות מהדור הראשון והשני, לא ראיתי אפילו פוקימון אחד שנראה קצת טוב מהדור החדש.

אולי רק הפוקימון מים ההתחלתי.

V Has Come To

New member
איך עובד המשחק? מה אשכרה יוצאים החוצה ומחפשים פוקימונים?

זה נשמע מפגר ומגניב בו זמנית...

PlayGirl3

New member
כן

זה מבוסס על google earth אז יש לך מפה שאתה הולך עליה ולמטה יש אינדיקטור של פוקימונים קרובים. אם זה פוקימון שעוד לא תפסת אז הוא מופיע רק בתור צללית וליד כל פוקימון באינדיקטור יש סימנים של 1-3 צעדים, כתלות במרחק שלך ממנו. אתה פשוט מתחיל ללכת ואם נגיד המספר צעדים של הפוקימון שאתה מחפש יורד מ-3 ל-2 אז אתה יודע שאתה בכיוון הנכון. ברגע שאתה מגיע אל הפוקימון הוא מופיע על המפה ואתה צריך ללחוץ עליו. אז המצלמה מופעלת ואתה רואה אותו במצלמה "בעולם האמיתי" ואתה צריך לזרוק עליו פוכדורים עד שאתה מצליח לתפוס אותו.
יש על המפה גם כל מיני נקודות ציון שנקראות poke-stop וכאתה נמצא ליד אתה יכול לקבל מהם בונוסים כמו כדורים ותרופות וזה מפורט בצורה מטורפת. אני לא יודעת איך יש להם את כל המידע הזה אבל יש תחנה כזאת אצלי בשכונה על כל מיני פסלים, ציורי גרפיטי ודברים כאלה.
חוץ מזה יש גם מכונים שבהם אתה יכול להילחם נגד פוקימונים של מאמנים אחרים שכבשו את המכון את הזה קודם. אם אתה מנצח אתה יכול להשתלט על המכון ולהשאיר שם את אחד הפוקימונים שלך (עד שמישהו אחר יעיף אותך משם) ולקבל על זה גם בונוסים.
יש עוד כל מיני שטויות כמו זה שאפשר לשים פיתיון בpoke-stop ואז מגיעים לשם מלא פוקימונים בלי שתצטרך לזוז משם. גם מאמנים אחרים יכולים לראות ששמת פיתיון ופתאום באים לשם עוד אנשים. יש ביצים שאפשר למצוא ולשים באינקובטור ואחרי X ק"מ שהלכת הן בוקעות ואתה מקבל פוקימון אקראי.

V Has Come To

New member
נשמע מעניין...

מעניין גם כמה השקיעו בזה במדינה כמו ישראל ולא סתם פיזרו פוקימונים באופן רנדומלי..למרות שלפי מה שאת אומרת אני מבין שיש מקומות שהשקיעו בהם...
בטח בערים גדולות ומפורסמות כמו ניו יורק זה בכלל מטורף..בטח שמו פוקימון נדיר בחלק הכי גבוה שאפשר להגיע בו של פסל החירות ועוד מלא דברים כאלה דומים הכל מיני ערים בעולם...

PlayGirl3

New member
למרות שעדיין לא פתחו רשמית את השרתים בארץ זה עובד

אחת הבעיות שלהם היא שהם פתחו את המשחק רשמית רק בארה"ב אבל יש המון משתמשים פיראטיים כמוני שמעמיסים על השרתים ויש שעות שבהן יש הרבה תקיעות.

רוב הפוקימונים שאני רואה בתל אביב זה דברים כמו אקנס (נחש), רטטה (עכבר), זובאט (עטלף), פידג'י (ציפור). אבל בגנים ציבוריים או באוניברסיטה שיש הרבה דשא אז מגיעים פוקימונים יותר נורמליים. פוקימוני מים למשל כמעט לא יצא לי לראות כי לא הייתי קרובה לים. אחת לכמה זמן פתאום מופיע פוקימון יותר נדיר אבל הם גם נעלמים די מהר אם לא מוצאים אותם. אתמול למשל תפסתי דראטיני שבמשחקים של הגיימבוי לפחות הוא היה ממש נדיר, הוא מתפתח לדרקון מאוד חזק.

מישהו 2

New member
לא נראה לי שיש פה עניין של השקעה מבחינת שיבוץ הפוקימונים

די בטוח שיש שימוש באלגוריתם מהסוג של No man's sky. הפוקימונים כן מפוזרים באופן רנדומלי אבל לא לחלוטין. על המפות שהמשחק משתמש בהם יש אזורים בצבעים שונים למים, דשא, פארקים ונקודות ציון.

אין לי מושג איך הנקודות ציון האלה פועלות, למשל בעיר שלי 80% מה- pokestops זה ארונות חשמל של בזק שציירו עליהם ציורים. וגם כשלוחצים עליהם ניתן ממש לראות את התמונה של הארונות חשמל , עד עכשיו זה די הזוי לי

בקיצור, נראה לי שהפוקימונים מוגרלים בהתאם לאזורים האלה ועל פי הרמה שלך במשחק.
אני מניח שאולי פוקימונים נדירים כמו מיו-טו מוקמו במקומות יותר ספציפיים בעולם מראש או משהו כזה, או שהם מחכים לעשות event עליהם.

חוץ מזה, לפי פייסבוק זה נראה כאילו כל המדינה בזה עכשיו
משחק די סתמי האמת

אצלי 80% מהpokestops זה בית חבד.

וארונות חשמול עם ציורים של פילים :( גם הפוקימונים שיש לי באזור ממש מעפנים, מאנקי וכאלה.

הקונספט מגניב לגמרי אבל הקרבות כל כך מעפנים שהמשחק הזה לא יכול להחזיק מים לצערי.

PlayGirl3

New member
כמה בית חבד יש באילת?

גם פה כל בית כנסת זה poke-stop או מכון.

על קרבות מכון אתה מדבר? כן,זה באמת מאוד פשוט, אבל המטרה האמיתית של המשחק זה האיסוף.
אולי בגרסאות הבאות כשיהיה אפשר גם להילחם סתם אחד מול השני ולהחליף פוקימונים זה יהיה יותר טוב.

כן עליהם, זו הסיבה שאני לא יכול להתלהב.

אם הם יעשו את זה כמו המשחקים הראשיים מבחינת העומק בקרבות אז זה יהיה להיט אמיתי.

אממ כן כל בית כנסת אצלי זה pokestop זה הורג אותי מצחוק כל הזמן מחדש.
בדיוק חשבתי הבוקר איזה סוגי פוקימונים יש בעזה.

בשבת אני אהיה בים אני חייב לבדוק אם יש שם פוקימוני מים.

אם הם עושים קרבות אחד עם השני, את חייבת לי קרב.

CallMeCavanaugh

New member
מאיפה מגיעים ה-pokestops

המשחק הוא של אותה חברה שעשתה את Ingress והם פשוט העבירו את בסיס הנתונים שלו לפוקימון. כל הנקודות באינגרס הפכו לנקודות בפוקימון. לאינגרס הן הגיעו מהשחקנים עצמם לאורך השנים.

עטלפוני

New member
באמת שאני לא ממש מבין בזה

מבחינתי זה משול לשירשור על angry birds, יכול להיות שזה משחק שונה ברמה של המשחקי ויטה וכאלה. הנחת היסוד שלי היתה שאם כולם מסביבי מדברים על זה, אין מצב שזה משחק נישה אייכותי.
&nbsp
אני לא גדלתי על פוקימון/דיג'ימון וכל האלה, אז אין לי נוסטלגיה או חיבור כמבוגר. מהצד זה נראה כמו עוד משחק מובייל של 99 סנט :)

למעלה