איפה כולם? משחקים בפוקימון גו?

PlayGirl3

New member
בהצלחה למצוא משהו לדסקס עליו בנושא פגל

רק קצת מצחיק שבשרשור אחר אתה נעלב עד עמקי נשמתך שאומרים מילה לא במקום על משחקים מהסוג הזה ואז אתה קורא למשחק הרבה יותר מושקע "משחק מובייל של 99 סנט" או "אין מצב שזה איכותי".

עטלפוני

New member
זה רק כי היא אוהבת מאוד פוקימון

אם לא, היא היתה הראשונה לעקוץ את המשחק הזה או את אלה שמשחקים בו.

PlayGirl3

New member
וואלה

אל תמציא שטויות אם אין לך מושג. אני לא סובלת את המשחקים של פוקימון וכתבתי על זה פה לא פעם ולא פעמיים.

אתה אוהב להתמסכן ולהיפגע.

"אנשים פה יותר עסוקים בלרדת על ONE מאשר להנות מהפלייסטישן שלהם"
"אני נהנה לשחק בפגל ולא מפריע לי להיות קאזואל במקום גיימר סנוב כמוכם"
"מה אנשים כאן הורידו משחק קאזואלי?"

אתה זה שבוחר להיפגע ולהתמסכן כל הזמן ולקחת הכל אישית.

אתה מרוצה מהאקסבוקס וואן שלך? סבבה בכייף, אבל אל תעשה מעצמך מסכן שיורדים עליו כל הזמן ותקח אישית את הירידות על ספנסר ומייק.

ואל תשחק אותה כאילו מישהו פגע בך או עקץ אותך בגלל שאתה משחק בפגל.

סה'כ אמרנו לך שאנחנו לא היינו קונים קונסולה בגלל פיפא כי אנחנו לא קאזואלים.

בנוגע לפוקימון אתה לא מהדור שלנו והפוקימונים זרים לך אוקיי, אבל יש כאן אנשים שכן גדלו על המותג הזה ומן הסתם הם לא יתעלמו מהמשחק הזה כשכל העולם ואחותו מדברים עליו.

תוסיף את זה שהרעיון של המשחק מוביל הזה הוא די חדשני ומקורי ומן הסתם הוא מעורר סקרנות,ובא לאנשים לבדוק אותו בעיקר בגלל שהוא בחינם.

אם זה היה עולה אפילו דולר אחד לא הייתי מוריד את זה, ועזבתי את המשחק הזה אחרי יום אז אני לא מבין מה הקטע.

עטלפוני

New member
חחחחחח

תרגיע חבריקו, אני לא מתמסכן ולא נפגע וגם אם אתה חושב את זה, אין לזה שום קשר לזה שהופתעתי שמשחק מובייל קיבל פה שירשור. (פורום קונסולות, לא ?) מה הקשר לציטוטים שהבאת ?
&nbsp
הפוקימון הזה לא ממש חדשני, היה כבר משחק מובייל שהיית צריך להסתובב ברחוב עם המצלמה, ככה שגם מבחינה טכנולוגית זה לא ממש חידוש.

איך שלא תסתכל על זה, אתה לא יכול להשוות את פוקימון

לפגל או משחקי מוביל אחרים בלי קשר לאיכות שלהם. פוקימון זה אייקון בתרבות הפופלארית עד היום, בעיקר בגלל שהדור שלי מבוגר עכשיו ואנחנו גדלנו על המותג הזה.

מן הסתם כשיש לך כאן אותי ואת אורלי ועוד כמה אנשים שגדלו על המותג הזה, פלוס תושבי המדינה שהיו ילדים/נערים בתקופת פוקימון כל זה גורם לזה שהיום יש לך חתיכת
גודל באוכלוסייה שמחוברים למותג הזה.

אם תסתכל על זה בצורה קרה זה המשחק מוביל הכי מושקע שנינטנדו הוציאה עד היום, שיש לך חברת ענק כמו נינטנדו שסוף סוף מתחילה להשתעשע בהתעסקות במובייל זה גורם לאנשים להתעניין.

אני יכול להבין אותך שאתה אומר שהפוקימון לא מדבר אליך אבל מכאן ועד להתנהג כאילו מדובר ב"סתם מותג יפני מוזר שאני לא מכיר" פה אני כבר צריך להדגיש לך שאתה היוצא מן הכלל.

PlayGirl3

New member
זה כבר הרבה מעבר לאנשים שגדלו על זה

מיליונים שלא ראו או שיחקו פוקימון בחיים שלהם משחקים בזה. אתה יכול לראות אותם בפורומים בארץ ובעולם שואלים על הסוגים השונים, מי חזק נגד מי ואת מי כדאי להם לפתח.

תראה בסרטון מה קורה בסנטרל פארק בניו יורק כשמופיע שם וופוריאן (אפילו לא כזה נדיר כי איווי יש כמו זבל). יש שם אנשים מכל הגילאים, כולל כאלה שנוטשים את המכוניות שלהם באמצע הכביש ורצים לתפוס אותו.

אבל עזוב, אם זה היה משחק לוואן עם הקינקט הוא היה מספר איך הוא מעביר שעות של הנאה עם הילדים שלו בחיפוש פוקימונים בבית. עצם זה שהוא מעיד שהוא לא מתלהב מהמשחק בגלל שכולם מדברים עליו מראה הכל.

חחח זה לא יאמן אבל אני יכול להבין אותם.

כל פעם שאני בחוץ יש לי חשק להפעיל את המשחק הזה ואני אף פעם לא הייתי אחד שמנסה לתפוס את כל הפוקימונים או משהו, להפך אני חושב שבכל גירסה תפסתי אולי איזה 15 פוקימונים גג שאיתם לקחתי את הליגה ובניתי את ההרכב שלי.

אבל המשחק הזה, יש בזה משהו ממכר.

שמעתי שאיזה ילד אפילו מצא גופה כשניסה לחפש איזשהו פוקימון.

אני מאוד מקווה שנינטנדו ירחיבו את המשחק ויהפכו אותו למורכב יותר כי זה לא יאמן איזה תופעה המשחק הזה.

כל מי מי שאני מכיר בסביבות הגיל שלנו הוריד את זה.

וכבר הבנתי שנינטנדו מוצפים עכשיו בהצעות של הפקת סרט עלילתי על המשחק הזה, אז אני לא אתפלא אם אנחנו נמצאים בפתח של טירוף פוקימון חדש.

statrix

New member
וואו .. מטורף

נראה יותר כמו אנרכיה לא גיימינג
כביש ילדים חמולות והזבל הזה לא יבוא בטוב
אני מקווה שיורידו את זה
&nbsp

עטלפוני

New member
בגלל זה הופתעתי

הייתי בטוח שהמשחק הזה יהיה פה מוקצה, כנראה שלפוקימונים יש פה פטור. אני סבבה עם משחקי 99 סנט/מיינסטרים, אתם בדרך כלל עוקצים אותם.

PlayGirl3

New member
דבר ראשון- משחק הפוקימון הוא חינמי

אז אי אפשר להגיד עליו שהוא נראה "משחק מובייל של 99 סנט".

דבר שני- אי אפשר לבכות שאנחנו עוקצים משחקים מסויימים ואז לעקוץ משחק אחר שלדעתך הוא מאותו סוג.

דבר שלישי- לא מבינה מה כל כך כואב לך בעניין הפוקימונים. אני לא אוהבת את המשחקים האחרים, כתבתי מלא הודעות פה בפורום על כמה הם גרועים למעשה. אחרי הסדרה לא עקבתי כבר עשור. כנראה אתה מבואס שהמשחק הזה מבוסס מותג "יפני מוזר" ולא משהו שאתה אוהב כמו דמויות לגו.

לסיכום- די עם ההתמסכנות.

עטלפוני

New member
אני ממש לא מבואס שהמשחק לא מבוסס לגו

יש לי מספיק מה לעשות בחיים מלבד להסתובב ברחוב עם טלפון לחפש יצורים.
&nbsp
אני לא מאמין שרשמת שאי אפשר לומר על המשחק שהוא נראה משחק מובייל של 99 סנט, כי הוא חינמי... זו כזו טענה מפגרת, שאין ממש טעם להמשיך את הדיון הזה
&nbsp
מתמסכן ? את ניתוחי הפסיכולוגיה בשקל תשעים תשמרי לחברים שלך.

PlayGirl3

New member
מעניין שלאמירות הצבועות שלך לא התייחסת

PlayGirl3

New member
אני ישר ביטלתי את המצלמה אבל לא בגלל מה שהוא אומר

הרבה יותר קל לתפוס את הפוקימונים בלי המצלמה. ככה הם לא זזים לצדדים כל הזמן.

שמבול

New member
לא נראה לי שהוא כזה פרנואיד

אנחנו כבר יודעים בוודאות שפייסבוק מאזינים לשיחות שלנו

למעלה