וואלה שקדי, אין לי.
אם אתה מדבר על המושבה הגרמנית.. הסתובבתי בה לא מעט בילדותי. משפחה, מסעדות, חברות, וכאלה.... אבל משהו מסויים ....מרגש..... לא זכור לי.. זה נוף ילדותי, לא יותר ...... בזמנו, חשבתי שהמקום מאד לא מודרני, מוזנח, ...לא הבנתי עד כמה הוא מיוחד ובעל היסטוריה משלו.... השוויתי אותו לבלוקים שבנו אז, רבי קומות, בטונים בקומות.... אפורים, דהויי צבע,,,,,איחססססססס.. חשבתי שהחדשים, הם המודרנה בכבודה ובעצמה....תריסים חדשים, דלתות מלבניות, לעומת הקשתות של הישנים.....התריסים הישנים עם ה"חצי איש" מברזל.....שאחזו בתריסים..... נו, מה הבנתי אז.. גרתי בעיר התחתית, בעזובה גדולה. חלמתי על חדש וחדשני. יש דברים שאנחנו מעריכים רק כשאנחנו בוגרים יותר. אילו יכולתי לבנות לי בית........זה דגם הבית שהייתי בונה לי...ישן כזה... כמו בשיר של נעמי שמר......בית חלומותיייייי. מעתיקה את השיר....כפי שהוא מופיע בספר...."כל השירים" (כתיב חסר לאורך כל השיר) בבית חלומותי אשר בראש גבעה תנור גדול אבנה ואש תמיד תבער וחלונות שבעה וארבה גבוהה בבית חלומותי אשר בראש גבעה אל בית חלומותי המסיד לבן הגפם תטפס ישר מן הבסתן חרוב גם תאנה יהיו לי כמובן בבית חלומותי המסיד לבן על בית חלומותי איני יודעת כלום ככל חלומותי אפל הוא וחתום ולי הוא מחכה בסבלנות אי שם אולי בראש הרים אולי על חוף הים אולי הוא בית חומה נטוש ונעזב אולי הוא צריף קטן - אולי מגדל שנהב דבר אחד עליו ידוע לי עכשו יגור בו איש אחד אשר אותי יאהב אבל יגור בו איש אחד אשר אותי מאד יאהב........................... $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ אחותו.........אולי במקום המילה "כוורן" , אפשר לקרוא לאיש ...."דבורן"(דברן) ולמקצוע "דוברנות"....(דברנות) יאלללללללללה, בייייייי