איפה כולם

זהבוש

New member
ושוב אני לא טועה ../images/Emo7.gif

יש הבדל משמעותי שאת יכולה להסתובב בכל אופן בצורה חופשית יחסית לחלוטין בשעות הערב בארץ ויש הבדל שאת יכולה להחזיק חנויות פתוחות בארץ עד שעות די מאוחרות פה הןם נסגרות כבר בשעה 6 אחי מאוחר וכל זה בגלל שאנשים רוצים להגיע הביתה לפני החשכה ולא בגלל מלחמת טרור ולא בגלל פצצות סתם בגלל פשיעה נוראית שיש פה ותאמיני שאת לא יודעת על מה מדובר כי אני עברתי גם את זה וגם את זה אני בסופו של דבר יודעת בדיוק מהקורה בארץ אפילו לפני שאתם יודעים שם , אבל אני גם חיה פה ולצערי אני אומרת לך עברתי פה טראומה קשה מאד לפני כחודש ותאמיני שזה לא אותו הדבר. אני מחוברת לאינטרננט כל היום אני עוקבת כל היום מה בדיוק קורה וכל זה בגלל מה שקורה פה שאני יכולה להסתובב חופשי ברחובות כמו שאת ברץ.

זהבוש

New member
ובכן חגי ישראל נחגגים ../images/Emo86.gif ../images/Emo55.gif ../images/Emo55.gif ../images/Emo57.gif

בניכר מאד שונה לפחות אצלי,אנחנו מטיילים רבות, ומשתדלים ברב השהות שלנו להכיר מה שיותר את קניה. הראש השנה הגיעו כל בניי לכאן, ומיד לאחר ארוחת החג ירדנו לכיוון החוף וזה אומר לכיוון מומבסה, היינו בחוף שנקרא דיאני חוף זהוב לבן נקי מסנוור מרב לובן, שם שהינו כ3 ימים עם פעילויות ספורטיביות למינהן לא שאני הספורטאית אבל הבחורים, ומשם נסענו לשמורה שנקראת שימבה הילס עם נוף יפיפה, ההר הוא בגובה של כ 1000 מ, מאד מרעננן עם אוסף אדיר של פילים קופים מכמה סוגים, גירפות ועוד, לנו שם לילה נוסף ומשם חזרנו לעיתינו לכיוון נירובי. לאחר יום כיפור , בסוף שבוע האחרון נסענו לכיוון העיר ניאוושה, שזהו בעצם אגם לא רחוק מנירובי כשעה וחצי נסיעה ועקפנו את האגם מסביבו כשבדרך נכנסנו לקרטר לק, שזהו אגם שנוצר מהר געש ויש שם אוסף של ציפורים וקופים. מאחר ובני הבינוני הינו צפר גם כן, אזי אנחנו משתדלים לספק גם את אהבתו לענין, משם הגענו לעוד שמורה יחסית חדשה ושם נחנו עם ארוחת צהרים. בקיצור אני לא יכולה להתלונן שאני לא מבלה עם משפחתי אבל בני הצעיר כבר חזר לארץ והשאר חזרו לעבוד ואני כהרגלי חזרתי לשיעמומי. למרות שעכשיו אני כבר מתכננת בסוף החודש בזאר ענק של ה- U.N .שם אני מתנדבת כבר שנה שלישית וזה מעסיק אותי עד הנסיעה לארץ , וכך אני מעבירה את זמני בין הארץ לפה כמעט כל שלושה חודשים.

נתיבה

New member
בקוקי הסיני שקבלתי היה כתוב שאזהר

מפגישות חדשות,אולי זה עבר אלייך.!

מגי - מרשה לך לגלות ש " האשה

מהפורום" - זו אני... והיה באמת כיף לשוטט בסימטאות העיר העתיקה.. רק שבדרך חזרה שמענו על האסון באלי סיני, וחשבנו איך זה שבשוק של עכו היתה אוירה כזו נהדרת, איך זה ש"בני דודנו" שם היו כל כך חייכניים ומסבירי פנים.. ולעומת זאת אחיהם שם כאלה רצחניים.. איך גורמים גם להם להבין שהעדיף לבחור בחיים שלווים, להפסיק לחיות על הדם - ועל הנקם... מתסכל... אולי כבר חסר תקווה ... זהו המצב להרגע... והלוואי ואתבדה !!!!!

magy

New member
העדפתי שאת תכתבי שאת האישה

השארתי את זה לבחירתך........אסור לי לחשוף אנשים..... רק את עצמי.............כי רק על עצמי לספר..........לא כל כך ידעתי....
))))))

שקדי

New member
הבן שלי נוסע לשם מחר.............

וצר לי שלא יכולתי להצטרף אתמול בניית סוכה וכאלה את יודעת..........

magy

New member
מועד הסליחות עבר?????

טוב, סולחים לך כעת.......שוב
))))

למעלה