איפה כל הנשים פה שאוהבות סקס ?

Sharoman

New member
אבל אף אחד לא ציפה לזה ממך

כלומר, אני מניח שמעולם לא היה לך גבר שדרש ממך לצעוק בכל הכח או שחלילה התאכזב כשזה לא קרה.
אם כבר נשים מקבלות רושם מוטעה מסרטי פורנו שגורם להן לחשוב שהן חייבות לצעוק "בהנאה" לא משנה מה בזמן שהגברים שלהן מתרגלים לזה.

turangaleela1

New member
אבל שרו מותק שלי

קודם כל איך הא יכולה לדעת אם הם ציפו או לא?
מבחינת מי שרואה פורנו בתור ילדים/נעררים, ככה סקס אמורר היראות ולפי זה לומדים התנהגות מינית (חלק ממנה לפחות)

כמוו שאף אישה לא מצפה מגבר להפוך אותה ב5 תנוחות כמו אקרובטית, למשוך את החדירה מלא זמן ולזיין כמו שחקן פורנו ולהיות בעל איר באוךך מטר. אבל גברים שגדלו על פורנו חושבים שזה מה שעליהם לעשות. כי זה מה שלמדו מפורנו שצריך

Sharoman

New member
קודם כל אני הופך ב 5 תנוחות, יש לי איבר באורך מטר וחודר שעות

אני גם קיסר רומניה, יש לי כנפיים על הראש ואני מטיל ביצי זהב.
אבל גם אם הרושם הראשוני שלי על סקס התבסס על סרטי פורנו עדיין הייתי חכם מספיק לשאות את בנות הזוג הראשונות שלי אם הן לא נהנות (היום אני לא שואל כי אני כבר יודע שהן לא), במקרים בהם הן לא היו משמיעות קולות.
וגם אז חשבתי שהאחריות היא עלי ולא עליהן ולכן מיד לאחר השאלה של האם היא נהנת באה הצהרה של "תגידי לי מה לעשות" (נאמר כהצעה).
לרגע לא יצא לי לחשוב שאישה שלא צועקת בסקס עושה משהו לא בסדר, אבל גם אם כן הייתי חושב כך הייתי בכל זאת מנסה לברר מדוע.
אני חלילה לא מעביר עליה ביקרות, אבל רוב האנשים לוקחים את הרכב לטיפול רק אחרי שנדלקת נורת הזהרה משום שבסופו של דבר מצפים שאם משהו לא בסדר יגידו להם וכל עוד לא אומרים סימן שהכל בסדר.
במילים אחרות, גברים ימשיכו לחשוב שאישה אמורה לצעוק עד השמיים עד שיכירו אישה שלא עושה את זה ואז ישאלו למה וכל תפיסת עולמם תשתנה (לטובה).

dare devil ית

New member
בדיוק

פעם היתי עושה את זה איך שבא לי
היום צריך לדעת לעשות את זה בשקט

Sharoman

New member
לגמרי לא נכון

רוב הנשים שיצא לי לשכב איתן היו קולניות ואפילו קולניות מאוד.
כמובן שהיו גם כמה יותר שקטות ואפילו אחת שבקושי הוציאה הגה ואילולא ההבעה על הפנים הסמוקות שלה לא הייתי יכול להיות בטוח שהיא בכלל חשה כל סוג של הנאה.
ואף על פי כן לרגע לא דימיינתי לעצמי שנשים שצועקות עושות זאת בעקבות השרעה שקיבלו מסרטי פורנו כאלה או אחרים ומאידך לא חשבתי שאישה שלא צועקת כנראה לא צפתה במספיק סרטי פורנו בשביל לדעת איזו צורת התנהגות מצופה ממנה.
לעומת זאת, אחת ההנאות הגדולות של חיי הבוגרים היא החופש שאני מרגיש בלבטא את עצמי בצורה כנה, גם מול אנשים.
כלומר, אני בהחלט משתדל שלא לפגוע באף אחד אבל מצד שני אני צוחק בכל רם כשאני משועשע, אני גוער באנשים שמכעיסים אותי ואני משמיע קולות הנאה כשאני נהנה עם השותפה שלי (או בכלל).
אלא אם יש לי מישהו אחר בבית שאני אמור להתחשב בו אני לא רואה סיבה לא להשתחרר גם בצורה קולנית ומעולם לא קישרתי את זה לפורנו.

אז אני אומרת לך משהו שרוב הנשים לא יודו בו

כשאני צעקתי - זה היה מתוך מחשבה שככה אני אמורה לעשות. זה היה בשבילו.

Sharoman

New member
הייתי פעם עם מישהו כזאת

לא רק שלא נהנתי לשמוע אותה אלא גם גרם לי לחשוב מתי היא באמת נהנית ועד כמה.
כלומר, מהצעקות שלה היה דיי ברור שגם אם היא לא מזייפת היא לכל הפחות מגזימה.
אף אחד לא אומר שהאישה אמורה לגנוח בכל שניה ורגע אבל מצד שני, אני גם לא רוצה שהיא תרגיש שהיא צריכה להנות בשקט כדי שלא חס וחלילה תפריעה לריכוז שלי...

Sharoman

New member
לא יודע איזה גברים את מכירה אבל

עוד לא קרה לי ששמרתי על דממת על חוט בזמן סקס.
פי כמה וכמה ברגעי שיא של הנאה (ללא קשר לגמירה).

אני כן יכול להגיד לך שיש גברים שגונחים וצועקים מהנאה בזמן סקס, אבל במקביל יש גברים שנמצאים שם רק בשביל לגמור.
גברים כאלה סביר שלא רואים או מזהים הבדל משמעותי בין אוננות לסקס וכיוון שהתרגלו כבר לגמור בשקט כשהם לבד (כי לרוב הם מאוננים כשיש אנשים נוספים בבית) הם גומרים בשקט גם כשהם לא לבד במיטה.

כשאני לבד אני לא דופק חשבון לאפ'חד ועושה אפצ'י הכי קולני שיש
מה גם שאפצ'י לא בריא לחנוק מכמה סיבות ..
1. זה לא בריא לריאות שלך לעצור אותו כי את יכולה לפוקק אונה וכבר היה מקרה שמישהי שעצרה אפצ'י מתה מזה ..
2.המטרה שלו זה להרחיק ממך את החיידקים ולכן מבחינה בריאותית כמה שהאפצ'י יותר חזק ו"פרוע" את מבריאה מהר יותר
2.הכי טוב לעשות אפצ'י קולני לתוך מטפחת או למרפק אם יש שרוול ארוך ..
4.נכון שלא שמת לב שהתפקשש לי השלוש

Sharoman

New member
מזכיר לי את הסדרה 1000 דרכים למות :)

במיוחד את זאת ששתלי הסיליקון בחזה שלה התפוצצו במהלך טיסה.

זאדק....

1.מסכימה
2. אני פשוט בעד לא להפנים
2. (השני)נו זה כבר ידוע. האם ידעת שאפצ'י יוצא מהפה ולא מהאף?אפצ'י טוב הוא המקביל לאורגזמה מולטי
4. בטח ששמתי לב!!! הפרטים הקטנים

Sharoman

New member
עוד רגע סימור יחזור עם שאלה בסגנון הייחודי שלו

התשובה לשאלה שלך היא: לא.
אני אמנם לא מיידע את כל שוכני העיר שאני מתעטש אבל אני לא רואה שום דבר לא מנומס או חלילה פוגעני באפצ'י.
אני מסתיר את עצמי מתוך נימוס כשאני עושה את צרכי או פעולות גוף אחרות שעשויות להיות לא נעימות למראה או לשמיעה ומדבר בשקט בפלאפון בזמן נסיעה באוטובוס או רכבת או כשאני נמצא במקום ציבורי עם אנשים אבל כל דבר אחר לא אמור להפריע להתנהלות היומיומית של אף אחד.

שרו.. תשמע תקשיב

לקחת את זה לכיוון אחר לגמרי.
יש לי תאוריה שאיך שאיש/ה מתעטשים כך הם גם גומרים
:)
אבל שמחה לדעת שאתה אחד מנומס ומתחשב בבריות

Sharoman

New member
בחיים לא הייתי עולה על זה

במקרה שלי תיאוריה שלך דיי מדוייקת.
כלומר, אני בדרך כלל מתעטש רחוק מאנשים ומתחת ליד שלי

דרך אגב, קוראים לי שרון, לא שרו.
פשוט ללילה מותר כמעט הכל....

שמחה לדעת שצדקתי

לפחות לגבייך.. צריך חתך יותר גדול כדי שזו תהיה תאוריה מוכחת.
&nbsp
אז, רגע, לא מקומות פומביים, סקס על סטול בר וכאלו?
מתחת ליד???
אתה חייב להסביר לי את הלוגיסטיקה של זה (בלונדינית.... אז לאט)
לילה טוב שרון:)

Sharoman

New member
האמת שבדיוק חשבתי

שצריך לארגן אורגיה המונית בשביל לקבל מדגם מייצג יותר

הרעיון היה לרמוז לכך שרוב הגמירות שלי מתרחשות ללא עירוב של שותפים :(
למרות של על סטול בר עוד לא יצא לי לנסות זאת בהחלט יכולה להיות דרך מעניינת וללא ספק יצירתית להגיע לאורגזמה....

יש לי מומחיות ייחודית באיטיות בתחומים אוראלים אחרים כך שלהסביר לאט לא אמורה להיות בעיה

למעלה