איפה כל הפורום הקודם??? ניצן? מאיה?

איפה כל הפורום הקודם??? ניצן? מאיה?

לאן כולם נעלמו?!? אגב, אני שירה, היי לכל מי שאני לא מכירה :)

ORLIY1

New member
קטנננה, אני פה!!!

לא ראית אותי כמה הודעות מתחתיך? אני ממש צריכה את העזרה שלך שם אז קדימה, כמו שאת יודעת, עם כל החברים תעזרי לי קצת ב-YNET. אנחנו אוהבות לפרגן לזמרים חדשים לא? ושירההה חג שמח!!!! קבלי את השיר שם באהבה ממני.

אורלי...את צריכה לקבל ממני מכות!

אני כועסת עלייך! שיהיה גם לך חג שמח מאמי, אני אצביע, עכשיו ראיתי את ההודעה שכתבת :) אני שמחה שאת פה...
ו...צבעתי לבלונד

ORLIY1

New member
שיו, כועסת עלי? פורקה???

ובלונד? שימי לי תמונה מיד!

אני כועסת עלייך...

כי אולי את גרה רבע שעה ממני ולא ראיתי אותך שנה?! אין לי תמונה עם הבלונד, במילא יצא מכוער כולם חושבים שאני רוסיה, אני חוזרת לשחור מחר...:)

ORLIY1

New member
ולמה לא הגבת לשיר ששמתי?

הרי את מכירה את כל הפלצנים של YNEN חייבת להביא להם אותה בנוקאוט בבקשה תגיבו שם!!! זה כבר בדף השני... :( http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1721-288-1473,00.html אני אומנם רבע שעה ממך אבל לא ניידת אחותי. ולך, לך יש את האוטו!!!

אורלייייי שכחתי פרט שולי...

אין לי רמקולים...אני לא יכולה להקשיב לשירים! אני ניידת, זה נכון, אבל זאת לא אני שמסננת

shalehet

New member
טוב אורלי אחרי שאמרת לי שכתבת פה

הייתי חייבת להכנס...חחח... אתם קרועות... ושירה אל תשכחי שאני מחכה לראות אותך "בלונדינית שלי" בשבוע הבא....

טללללל חיים שלי ../images/Emo99.gif

חחחחחחחח...מתה עלייך!!!
אנחנו נתראה עוד הרבה זמן כי יש לי בומבמלה ואז מתכונת...מתחיל המרתון ועכשיו בקצב מטורף...! אבל אני אוהבת אותך, זה הכי חשוב
(ממחר אני כבר לא "בלונדינית שלך"! המשפחה שלי קוראת לי סבטלנה!!!)

hodayoyo

New member
מי זה הפורום הקודם?!../images/Emo60.gif

אני פה מאז שהפורום נפתח... מה זה הפורום הקודם?

ORLIY1

New member
שנתיים אחורה בן אדם, מתקופת דיבורים

דניאל כבר שר כמה שנים טובות ויש לו קבוצה שמלווה אותו או לפחות את השירים שלו כבר שנתיים.

hodayoyo

New member
איפה? ../images/Emo60.gif

אני יודעת רק על הפורום הנוכחי באתר שלו

ORLIY1

New member
כנסי

תכיני את עצמך ללילה ארוך אם את מתכוונת לקרוא כל כך הרבה הודעות. טיפ קטן, זה הרבה יותר מדהים מההתחלה...

hodayoyo

New member
אהה אני זוכרת את זה בעצם ../images/Emo60.gif

נכנסתי לשם פעם ולא חזרתי... אני לא אוהבת סוג פורומים כזה, כאילו כמו שאני לא אוהבת את הפורומים של הייד פארק... ומה שאת אומרת שהיה מדהים יותר בהתחלה- אני מבינה אותך, תאמיני לי...

למעלה