איפה כל הפורום הקודם??? ניצן? מאיה?

היה לנו את הפורום הכי הכי מדהים...

אי אפשר לתאר במילים את מה שעברנו במשך שנתיים וחצי... אני רק יכולה להגיד שמי שלא היה הפסיד ובגדול חוויה מדהימה עם אנשים עוד יותר מדהימים!!! אחחחחחחח...הימים היפים
אני מתגעגעת, תאמינו לי :) שיהיה לכולכם חג שמח ומי שיהיה בבומבמלה ממי שאני מכירה אז אני מקווה לראות אותו (יש לי יומולדת ! ) ערב מהנה מתוקים...בהיי. :)

hilape

New member
היי אלמוגי חברה יקרה אני

הילה פלד וגם אני מדיבורים :)

סטאר 1

New member
שלום הילה ...../images/Emo8.gif

מה נשמע? מה שלומך? missed you sweetie! לא נעלמתי, שוב הייתי בפולין עושה כיף ;)) אבל תמיד אני פה, אפילו אם לא כותבת לב| ושלום לכולם שמכיר אותי, טוב לראות את כולם.

hilape

New member
שלום וערב מצויין גברת גונס ../images/Emo140.gif

שלומי בסדר אך יבואו ימים טובים יותר מאלה תודה על דאגתך אליי ,יש לומר שתקפו אותי געגועים רבים אלייך יש לי רבות לומר לך אך עדיף שנשוחח על כך באייסקיו החלטתי להפחית בדיבורים למרות שבעבורי הדבר קשה מנשוא אוכל רק לספר שאהבתי שבה אלי חן ואנו עוברים לגור יחד ואכן בקרוב גם מתחחתנים אז דעי שבמועד המתוכנן תצטרכי להגיע ארצה על מנת להפגין נוכחות זוהרת גברת כוכב אני שמחה לראותך כמו גם את כולם כאן חברי פורום דניאל הוותיקים והחדשים, נעים מאוד לאלה שאינם מכירים אותי שמי הילה פלד מבאר שבע 27 סטאר מה מעשייך בפולין האם היתה הופעה נוספת לבלאקפילד או שמא נסעת לטיול מהנה ברחבותיה של פולין אוהבת מאוד ומצפה לתגובה מהירה באיימיל או באייסקיו או כאן כרצונך וכעת מספר רגעים של שתיקה
חיבוק גדול אוהבת מאוד

למעלה