איפה לכם יש קעקוע\פירסינג

איפה לכם יש קעקוע\פירסינג../images/Emo35.gif

יאוצ'...גאה בעצמי.. אז יאללה להתחיל לשרשר... איפה הפירסינג\קעקוע שלכם... וואם זה קעקוע...אז איזה

מה אני ראשונה../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

קיצור.. יש לי...6 פירסינגים...אם מחשיבים נזמים ולובים(בתנוך) 2 נזמים 2 לובים(אחד בכל תנוך) לשון לברט קעקועים אין כרגע... לא רוצה בנתיים... וזהו

HairyTowel

New member
לי יש...

רק בעגיל, אבל אני מתכנן עוד...
מה זה לובים?! ומה זה לברט?!

___

לוב - בתנוך של האוזן... לברט - מתחת לשפה ובתמונה המצורפת... האוזן...וניראה לי שכל עגיל אפשרי שאפשר לעשות שם

yellow cheese

New member
עכשיו תורי ../images/Emo9.gif

לשון [
היה בגבה והורדתי לפני חודש וחצי
]
שניים בתנוך- אחד בכל אוזן
היה נזם [למעשה היו..היה לי 6 פעמים
] והורדתי
בתכנון= לברט
בתכנון= קעקוע [אחרי המשכורת]

U n i c o r n

New member
אני בתור../images/Emo68.gif

אני צנועה
נזם וקעקוע של חד קרן בכתף האחורית ואני לארוצה יותר מזה

דנטל

New member
טוב

קעקוע על יד שמאל קעקוע על יד ימין קעקוע על הגב בחלק שמאל למעלה קעקוע על רגל שמאל למטה קעקוע על פרק כף יד ימין קעקוע מעל החיבור בין האגודל והאצבע ביד ימין פירסינג בXXX פירסינג מתחת לשפה עגיל באף מצד ימין חמישה עגילים באוזן שמאל שלושה עגילים באוזן ימין ונדמה לי שלא שכחתי כלום.

דנטל

New member
מה, אני הגזמתי?

בכמות או בפרטנות? בקשר לפרטנות - אני קשקשנית, מה לעשות. בקשר לכמות - עוד לא מיציתי את הקעקועים. עגילים - נדמה לי שנרגעתי כבר.

m.n

New member
שאלה חשובה לי אלייך.

איזה סוג של עגיל יש לך ב-XXX איפה הוא ממוקם? כי אני יודעת שיש הרבה סוגים ועד כמה באמת הוא מפריע או להפך תורם לחיי היום יום שלך... אם את לא רוצה לפרט פה את מוזמנת לשלוח לי מסר.

דנטל

New member
פירסינג חישוק

שפה פנימית שמאלית באמצע. באמת יש הרבה סוגים. זה היחיד שיפה בעיני. יפה אולי גם מוט קצר מעל הדגדגן, אבל אין לי שם הרבה עור ואני לא יודעת אם יהיה קל לחורר שם. לא מפריע ולא תורם. גם לא לגברים שאיתי. הוא קישוט ותו לא. אני אוהבת את ה- XXX שלי וזו היתה מתנה בשבילו. הוא היה ראוי לקישוט בעיני. פשוט כיף לי לדעת שהוא שם וזה נותן הרגשה סקסית כשאני נזכרת בו.

m.n

New member
אני רוצה לעשות hood

מוט קצר בעור שמעל לדגדגן אבל אני נורא מפחדת שזה יעשה לי בעיות ויזיק לי באיזשהי צורה...

דנטל

New member
זה לא אמור להזיק

הדעות הקדומות בקשר לפירסינג בדגדגן שחושבים שהוא באמת בדגדגן ולכן עלול לפגוע ברגישות הדגדגן שאצל רוב הבנות הוא החלק הכי חשוב בסקס. אבל זו הטעות - הוא לא בדגדגן. הוא בעור שמעל ולכן לא פוגע בעצבי הדגדגן. לא רק זה - הרבה סיפורים יש על בנות שגומרות בגללו רק מללכת ברחוב, כי הוא משתפשף בדגדגן ובכלל תורם עונג. הבעיות היחידות שיש לחשוש מהן הם זיהומים - כלומר, אותן בעיות שיש לכל פירסינג.

m.n

New member
זה הרעיון

הפירסר שלי סיפר לי הכל על הפירסינג הזה כל הטעויות הנפוצות וכל האמת נראה לי נדלקתי על הרעיון קצת יותר מדיי...

למעלה