איפה לכם יש קעקוע\פירסינג

דנטל

New member
זה באמת לא כאב

נדמה לי שזה הפירסינג הכי פחות כואב. מדובר בחתיכת עור/בשר כל כך דקה שמרגישים דקירונת אפילו פחות כואבת מזריקה של בדיקת דם. אני בכל מקרה לא מפחדת ממחטים, אבל בדיקות דם הן יותר כואבות לי ממה שזה כאב. כל הקטע, שבאתי מוכנה עם מכנסיים רחבים ותחתונים לא צמודים ועשיתי את זה ביום שישי כדי שאני אלך אחר כך הביתה לנוח שישי-שבת ולא ביום שיש לי עבודה למחרת ואני צריכה לשבת. בסוף זה בכלל לא היה רלבנטי. אחרי זה התישבתי לנעול נעליים והלכתי לשופינג. בסך הכל הרגשתי שיש לי משהו בין הרגליים, אבל לא כאב. היום אני גם לא מרגישה שמפריע לי משהו בין הרגליים. הדבר היחיד הוא שיום אחרי זה קפצתי על המיטה של ידיד שלי, כי שכחתי מזה לגמרי מרוב שזה לא כאב, ובגלל הקפיצה הוא נמשך לי קצת. זה כאב לשתי שניות. כאב עוד פעם אחרי חודש, כשסוף סוף הרשיתי לעצמי סקס והפירסינג בלשון של הפרטנר שלי נתקע בתוך החישוק שלי. הרגשתי ששולפים לי את הרחם. אבל זהו - אני באמת חושבת שזה הפירסינג הכי פחות כואב, כי לא הגיוני לי שיכול להיות משהו פחות כואב מזה.

Bitch47Percents

New member
|שמש../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif|אנייייייייי../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

דפנע דורשת צומי... אממ לי יש עגיל אחד באוזן ימין, שניים בשמאל, קעקועית בדמות טינקרבל על שכם שמאל, ואני כרגע מתכננת על עוד קעקוע... נראה, אם אמאבא יסכימו...

Mסטולית

New member
אני ומרינעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אמהות גאות!... לעגיל בפטמה... לשל מרינע קוראים פיטי ולשלי קוראים אושרי!...

m.n

New member
אושרי????

חחחחחח השם של הקס של חברה שלי חחחחחחח על שם מי הוא נקרא?.

m.n

New member
אני לא יודעת!

בגלל זה שאלתי!!!! רק בובה אל תעשי את הטעות שאני עשיתי!!!! אל תקראי לעגיל שלך על שם של בן שהיית מאוהבת בו או משו! אם לא הייתי מחליפה את השם לפיטי שלי עד עכשיו הוא היה תקוע עם השם הפטתי- גונן.

Rivendell

New member
אז ככה ../images/Emo13.gif

יש לי חמישה לובים, ששלושה מהם רק בני שבוע וקצת. אני מתה על אזניים מחוררות. אני שוקלת לעשות עוד כמה אחרי שאלה יחלימו. ואחד בפופיק, שעושה המון בעיות, אבל אני מתה עליו. הפרוייקט הבא שלי זה קעקוע. אני כבר יודעת איפה בגוף אני אעשה, אבל עוד לא יודעת מה. אז אם למישהו יש תמונות או רעיונות - אני רוצה משהו קטן, בשחור לבן (רצוי רק קונטור - קו מתאר)... איזשהו סמל או משהו יפה שמסמל משהו!

שׁזִיף

New member
../images/Emo110.gif

נרשום לפי הסדר
קעקוע ראשוןברגל צד ימין מעל הקרסול.. זיקית
פריסינג בפיטמה צד ימין קעקוע שני בגב בצד שמאל לאורך 4 אותיות באנגלית שלכל אות משמעות שונה ואחרון... נזם באף שעשיתי אצל רז
מתה עליו
ו... את כ-ו-ל-ם אני אוהבת
(הייתי חייבת לציין את זה...)

למעלה