איפה לפתוח פלאפל

drew

New member
איפה לפתוח פלאפל

שלום לכולם, גם אני מובטל הייטק. החלטתי להפוך תחביב רב שנים למקצוע ואני מתכוון לפתוח חנות פלאפל וסביח. השאלה הכי גדולה היא איפה. אני גר במרכז הארץ ומעוניין להקים את העסק בשרון או בגוש שן. הציעו לי בבקשה מקומות שלהערכתכם יכולים להצליח. פלאפל חינם לשנה מובטח למי שהצעתו תתקבל. תודה על הסיוע, דרור

mrona

New member
location location

אין ספק שהסוד במסעדנות זה המיקום. היות ובחרת בפלאפל וסביח, שבפריפריה נחשבים אוכל "על הדרך" ובמרכז תל אביב נחשב הכי יאפי שאפשר, הייתי מתאימה את עצמי למקום. אם אתה inovator בפלאפל (עלא "אורנה ואלה"), הייתי פותחת מקום במרכז ת"א - אבן גבירול, כיכר רבין, באזל, רוטשילד, נמל ת"א הישן. אם אתה הולך על דוכן פלאפל old fashion, תחנת דלק מרכזית - כמו בגלילות, זה מקום טוב (עיין ערך - הבוטקה בהוד השרון. יש שם תורים כל יום כל היום). דרך אגב, אתה לא הראשון שעושה את המעבר. בהצלחה. :)

drew

New member
תודה על הרעיונות המצויינים. אז זהו שאני מחפש מקום קלאסי ובה בעת איכותי במיוחד. מקום על הדרך נראה לי יותר נכון, אבל הכל בא בחשבון. אם יש לך רעיונות נוספים למקומות על הדרך אשמח לדעת עליהם. תודה דרור

mrona

New member
איזור צפוני לוד

תראה, זה לא בדיוק מה שחשבת עליו, אבל אני עובדת באיזור התעשיה הצפוני של לוד. יש כאן איזה קיוסק, חנות של אנג'ל ומסעדת פועלים אחת שעושה אחלא ביזנס. יש המון חברות גדולות פה באיזור, וממש מעט פתרונות האכלה. אני ממליצה לעשות סיבוב.

drew

New member
איזור תעשייה לוד -אעשה סיבוב

הי מרונה, תודה על הטיפ, יבדק בהקדם. כאמור , אם יבחר, תתכונני לאכול פלאפל חינם במשך שנה ולגוון בסביח. דרור

mrona

New member
השקעה משתלמת

תשמע, למען צרות ירכי, אני נמנעת מפלאפל וסביח, ככה ששווה לך לתת לי לאכול בחינם אצלך. לעומת זאת, אם תסכים, אני אשמח להביא לפעמים את בן זוגי (שיחיה) ואיתו אתה עלול להצטער על העיסקה :)

orja1

New member
מיקום רצוי

מול בסיס צה"לי מול משרד ממשלתי או קומפלקס ממשלתי במקום עם תנועה - כך שבאופן סטטיסטי יהיו במקום אוהבי סביח ופלאפל בהצלחה !

drew

New member
יש לך רעיון ספציפי למקום אולי?

תודה על הכללים למציאת מקום. הם בהחלט יעזרו. יש לך רעיונות ספציפיים למקום אפשרי אולי??

ShimiHi

New member
לדעתי

הייתי ממליץ על איזור תעשייה בסגנון עתידים ברמת החייל או ביהוד (ליד מרקורי), על דרך פתח-תקווה ליד הקריה (ים חיילים). אזור הבורסה קצת רווי במקומות כאלה אבל לפי מה שנראה כל מקום שנפתח שם מצליח.

טופי

New member
חיילי הקריה

לא יקפצו על פלאפל לדעתי זאת בגלל: 1. "הפיתיה" - חד"א מטכ"לי אשר מספק פיתות עם חומוס וכאלה בתוך הקיריה. 2. יש את עזריאלי במרחק קצר מאד.

vbskni

New member
רצוי למקם בכניסה לחברת היי טק

אולי מישהו במשאבי אנוש יהיה מרוצה

למעלה