איפה מגישים נתח קצבים?

veredvered

New member
איפה מגישים נתח קצבים?

בימים האחרונים יש לי קרייבינג לנתח קצבים ולפולנטה אמיתית שאותה למדתי לאהוב רק לאחרונה.
אוהבת יותר את הפולנטה של חדר האוכל לעומת זאת של הבסטה שלא אהבתי..

אז אם מישהו יודע איפה מגישים נתח קצבים ומנת פולנטה מעולים .....
 

salo22

New member
בעיסקית של מסה יש נתח קצבים

או לפחות מופיע בגרשיים אבל נראה לי שזה זה.. אכלתי שם בעבר סינטה עם פולנטה מצויינת, אבל לא רואה המנה כרגע. אני מתאר לעצמי שזה אפשרי לבדוק השילוב.. למרות שנתח קצבים עם סלט מתפוחי אדמה מדורה נשמע טוב גם כן.. אם אני לא טועה במחנה יהודה או ביודלה היו איזכורים לואריציות נתח קצבים ופולנטה, או משהו כזה.
 

יויו13

New member
אני אקח אותך לכיוון אחר ,נתח הקצבים הכי טעים

והכי זול ,
הכי מגרה לעוד ועוד
הכי טרי
והכי הכי
בפיתה אצל דני הבן של סאלים האגדי ביפו ,בדוכן בפיתה הכי טעימה שיש ....
 

מיתר44

New member
כמו אירופאי קלאסי

עלי לירושלים למחניודה - נתח קצבים עם פולנטה עומדים בראש הלהיטים שם.
 

veredvered

New member
מקפיצה לעוד המלצות

מחניודה זאת לא אותה פולנטה כמו בבסטה?(גסה לטעמי)

אז ברשימה כרגע יש את מסה שעוד לא הייתי ופרונטו שלא עשתה לי את זה
אם יש עוד רעיונות (לא חייב לבוא ביחד)
תודה!
 
אם לא אכפת לך לוותר על הפולנטה

ולצאת מתל אביב - את נתח הקצבים הכי טוב שאכלתי בזמן האחרון אכלתי ב- meat&meet בצומת שילת. הם מעשנים בשרים בטכניקה מיוחדת, במעשנה מיוחדת . התוצאה - בשר עסיסי במיוחד, אבל רך ששומר על הטעמים החזקים של נתח הקצבים.

אפשר להזמין את הבשרים בנפרד, ואפשר להזמין ארוחת טעימות שכוללת אסאדו, חזה עוף, אנטרקוט ומולארד (מומחיות הבית) ב-130 ש"ח. תוספת של 10 ש"ח תביא גם את נתח הקצבים (שאפשר להזמין גם כמנה נפרדת). אם מזמינים מנות נפרדות, לא לוותר גם על המולארד המשובח שלהם. הבשר הכי טוב שאכלתי כבר הרבה זמן. רק צריך להזמין מקום מראש.

http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=13761
 
דווקא דיווחתי - דיווח שזכה להתעלמות מוחלטת

אני חייבת לומר שמאז הדיווח ההוא היינו עוד פעמיים, וכל פעם היתה יותר טובה מהקודמת. כך שהמקום מתמקצע גם בנושאים שהיו פחות חזקים אצלו. אני אוסיף גם שהאנשים נחמדים, ומורגש שהם עושים את מה שהם עושים מתוך אהבה.

בעיני, זו מסעדת הבשר הכי טובה שאני מכירה היום (אם מסתכלים על הבשר נטו).

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=551&MessageId=166591151
 
חבל. מעניין שאת מגדירה אותה כמסעדת הבשר

הכי טובה למרות שהיא כשרה. מה שאומר שאם מכינים בשר כשר נטו, בלי תוספת של רטבים על בסיס מרגרינה וכל מיני 'כאילו', זה יכול להיות יותר מוצלח.
 
הבשר שלהם הוא בשר נטו

אין רטבים, פרט לצ׳ימיצ׳ורי, ולטעמי לא צריך. במקרה שלהם טכניקת ההכנה עושה את ההבדל.
 
רק קחי בחשבון שהם פתוחים רק בערב ועדיף

(מאוד) להזמין מראש. לטעמי, שווה גם נסיעה במיוחד מתל אביב. בשעות הערב זו נסיעה של 20-30 דק'.
 

paqs

New member
גם בברטי יש מנה מעולה של נתח קצבים...

מגיעה עם בצלים ממולאים שמדי פעם אני מוצאת את עצמי מגיעה רק בשבילם!
 

veredvered

New member
שיין אנד שארפ מעולה

אבל לצערי מעטים מאוד האנשים שמסכימים לבוא איתי לשם
 
למעלה