אילו אמרתי שאני מכירה את צלף...
היית מבין את הטעויות שלך ומפסיק עם השטויות שאתה כותב פה. א. אני לא מתקיפה אותו אישית - אין לי שום דבר נגד צלף, להיפך. טעית בכתובת. אני מביעה את דעתי נגד הזלזול שלו באינטליגנציה של כל משתתפי הפורום, דגש על כל משתתפי הפורום, כאשר הוא חוזר ומסביר דברים שידועים לכל ילד בכיתה א'. בכך הוא מזלזל גם בך. ב. לא אתה הוא שתקבע מה או מי מכובד או לא. אינך מכיר אותי, ואתה טועה שוב בהבנת הנקרא כי אתה - ועוד כמה ילדים קטנים כמוך פה - לוקחים כל מילה ברצינות תהומית, רצינות רבה מדי. ג. אתה לא רגוע, כי אתה שולף את טלפיך להגנת צלף, שאינו זקוק להגנה - לא ממך ולא מזו שמכונה כיסוף. אוי לגבר שזקוק להגנה מצד אישה!!! ואם הוא כזה בוגר ומכובד, הוא יכול להגן על עצמו ולהגיב בשם עצמו, ולעניין. ד. אתה אולי "מבוגר" אבל מתנהג כמו ילד מצד אחד וכמו גננת מצד שני, וזה לא מכובד. ה. שוב טעית, כי אני לא "יוצאת במלחמה" נגד צלף. אני רק מביעה את דעתי,. האם צורת כתיבתה של כיסוף נראית לך "מכובדת"???? תמהתני. אני מזמינה את צלף - שאולי כבר ניחש מי אני, ואולי עוד לא - להגיב בשם עצמו, ולהסביר לכולנו, מדוע הוא חושב שאני ואחרים איננו יודעים היכן שוק מחנה יהודה נמצא, או מה פירוש המילה "סיטואציה". לא מדובר פה בצורת כתיבה, אלא בצורת התייחסות אליכם,משתתפי הפורום, כאל דבילים. אולי לא זאת כוונתו של צלף, אך כך זה יוצא. ומכיוון שהיום יום שישי וצלף שומר מצוות, איני מתכוונת לקרוא את תגובותיכם יותר, אף שאני בטוחה שתיכף תתלהמו ותגיבו ותתקפו אותי על כל מילה. אני מניחה לו להגיב ביום ראשון, עם כל הכבוד הראוי לו. חוץ מזה, לולא אני, הפורום הזה היה ישנוני ומשעמם עד מוות. אז הערתי אאתכם קצת, דיינו!