איפה משיגים מגבר לצלצול הדלת?

0ne Man

New member
סליחה, אבל את לא מגזימה קצת?

בזמן האחרון אני וכל הגולשים בפורום עדים להתקפות בלתי פוסקות שלך על צלף, ואת מתייחסת אליו בצורה מזלזלת ומתנשאת, כאילו צלף הוא ילד קטן! לידיעתך, צלף הוא אדם מבוגר ומכובד, שמנסה רק לעזור! אז תפסיקי לנסות לחנך אותו או את שאר הגולשים בפורום. מי מינה אותך למורה ומחנכת בפורום הזה?!

Chuck U Farly

New member
אולי זה מה שקורה

כאשר במשך חודשים כותבים אותו הדבר. כל פעם אותו הקישור ל"מאמר שאני כתבתי". כל הזמן אני, אני ואני או אנחנו, אנחנו ואנחנו. בבקשה השאר לי להחליט אם הוא מכובד.

ani Hayehida

New member
קרא את ההודעה הקודמת שלי, מחנכי!

ומי מינה אותך להטיף לי מוסר? זה לא אתה שכל הזמן מטיף לי? איני מתקיפה את צלף, אני רק מתעצבנת שהוא מסביר דברים מובנים מאליהם. לידיעתך, גם אני אדם מבוגר ומכובד, שלא צריך פירוש רש"י על כל מילה. תירגע, ותתבגר גם אתה, אני יותר גדולה ממך.

tutit23

New member
סליחה שאני מתערבת..

לדעתי את באמת מחרחרת ריב. אם מישהו אומר משהו שעבורך הוא מידע עודף את מפרשת את זה כהתנשאות!? זה מעיד עליך כמה דברים, אבל אני נמנעת מלכתוב. לדעתי יש מקום להתנצלות. בשם סבא שלי, תודה צלף על התשובה המהירה. מצאתי וקניתי לו! :)

0ne Man

New member
תגובה לאני היחידה

א. את כן מתקיפה את צלף. ב. את אולי אדם מבוגר, אבל לא מכובד, כל זמן שזו צורת ההתנהגות שלך ג. אני רגוע ד. אני מבוגר ה. אולי את מבוגרת ממני, אבל בהחלט לא גדולה ממני. חבל שאת בוחרת לצאת במלחמה כנגד כל מי שצורת כתיבתו לא נראית לך. שבת שלום

ani Hayehida

New member
אילו אמרתי שאני מכירה את צלף...

היית מבין את הטעויות שלך ומפסיק עם השטויות שאתה כותב פה. א. אני לא מתקיפה אותו אישית - אין לי שום דבר נגד צלף, להיפך. טעית בכתובת. אני מביעה את דעתי נגד הזלזול שלו באינטליגנציה של כל משתתפי הפורום, דגש על כל משתתפי הפורום, כאשר הוא חוזר ומסביר דברים שידועים לכל ילד בכיתה א'. בכך הוא מזלזל גם בך. ב. לא אתה הוא שתקבע מה או מי מכובד או לא. אינך מכיר אותי, ואתה טועה שוב בהבנת הנקרא כי אתה - ועוד כמה ילדים קטנים כמוך פה - לוקחים כל מילה ברצינות תהומית, רצינות רבה מדי. ג. אתה לא רגוע, כי אתה שולף את טלפיך להגנת צלף, שאינו זקוק להגנה - לא ממך ולא מזו שמכונה כיסוף. אוי לגבר שזקוק להגנה מצד אישה!!! ואם הוא כזה בוגר ומכובד, הוא יכול להגן על עצמו ולהגיב בשם עצמו, ולעניין. ד. אתה אולי "מבוגר" אבל מתנהג כמו ילד מצד אחד וכמו גננת מצד שני, וזה לא מכובד. ה. שוב טעית, כי אני לא "יוצאת במלחמה" נגד צלף. אני רק מביעה את דעתי,. האם צורת כתיבתה של כיסוף נראית לך "מכובדת"???? תמהתני. אני מזמינה את צלף - שאולי כבר ניחש מי אני, ואולי עוד לא - להגיב בשם עצמו, ולהסביר לכולנו, מדוע הוא חושב שאני ואחרים איננו יודעים היכן שוק מחנה יהודה נמצא, או מה פירוש המילה "סיטואציה". לא מדובר פה בצורת כתיבה, אלא בצורת התייחסות אליכם,משתתפי הפורום, כאל דבילים. אולי לא זאת כוונתו של צלף, אך כך זה יוצא. ומכיוון שהיום יום שישי וצלף שומר מצוות, איני מתכוונת לקרוא את תגובותיכם יותר, אף שאני בטוחה שתיכף תתלהמו ותגיבו ותתקפו אותי על כל מילה. אני מניחה לו להגיב ביום ראשון, עם כל הכבוד הראוי לו. חוץ מזה, לולא אני, הפורום הזה היה ישנוני ומשעמם עד מוות. אז הערתי אאתכם קצת, דיינו!

0ne Man

New member
הדאגה שלך לפורום נוגעת ללב

אבל אני בטוח שיש שיטות אחרות לעורר פורום. ואת יודעת מה, מתחת לכבודי להמשיך לנהל עימך את הדיון הזה. שבת שלום

ani Hayehida

New member
גם אוויל מחריש חכם ייחשב...

כמאמר הפתגם. אלא שהוא אינו יודע להחריש - משמע, להקשיב, לכן המסקנה ברורה. וכמאמר פתגם אחר, כש"תותחים" כמוהו פולטים, המוזות (כמוני) שותקות. מעניין למה הוא מדבר בשם צלף, נעלב בשם צלף, עונה ומגיב כאילו הוא צלף ומטיף מוסר כמו משה רבנו לבני ישראל במדבר??? אולי מרוב שהוא צולף בלי אבחנה ובלי לחשוב פעמיים, הוא באמת צלף בתחפושת. איזה מזל שהוא כבר לא מנהל הפורום.

למעלה