איפה ניתן לקנות דיסקים של מתי בזול?

פוזנא

New member
יש לך את שלמה ארצי ואצ'י ?????

להורים שלי היה התקליט הזה ונעלם להם אחרי כמה זמן...שמעתי אותו פעמיים כשהייתי בן 12 אולי. לאחרונה נזכרתי בו והם אמרו שהתקליט אבד להם. יש לך אותו במצב טוב? יש מצב להעביר לפורמט דיגיטלי? למה נראה לי שחברות תהתקליטים לא יעשו זאת לעולם, ובטח שלא שלמה ארצי ששרוי עמוק בתקופה המגלומנית שלו זה 15 שנה.

Shykedmi

New member
כן, יש לי את זה

וגם לא היה יקר מי יודע מה. 150 שקל. יש לי גם את "על אנשים" שלו, שהרבה יותר נדיר, אבל עם סיפור הרבה פחות טוב (למעשה סתם נדיר). יום אחד אני אראה איך אני עושה את זה, אם אני אוכל לחבר את הפטיפון למחשב ולהקליט את זה בצורה כלשהיא. הבנתי שיש את זה אבל בסולסיק, שווה לך לנסות. בכל מקרה, אפילו מתי כספי מוזכר שם. באחד מהמערכונים ההזויים והכושלים שלו שם (שזו בעצם אחת הסיפור שארצי גנז את התקליט הזה) הוא אומר: "בזמן שאני מפעיל את הטוסטר, כי יש לנו בבית טוסטר, אני לוקח את הגיטרה ושר שיר של מתי כספי", ואז משום מה הוא שר: "מת אב ומת אלול, ומת חומם, ומתה אימם, ומת אביהם, כל המשפחה". תחשבו, תחשבו רק לראות היום את שלמה ארצי עם גיטרה ובס על במה. למרות שלאחרונה הוא התחיל להופיע בזאפה בהופעות קטנות. צריך להיות מעניין, אפילו שזה ארצי של היום. אני בטוח שההופעה הזו שלו עם אצ'י שטרו רצה לו בראש. אני אראה איך אני יכול להעביר את זה. שי

למעלה