איפה ניתן לקנות פנימיות במחיר שפוי?

• פותח הנושא bike3
  • פורסם בתאריך

YotamKa

New member
וכמה עולה השתל במוח שישכנע את היהודים

שאפשר לרכוב עם פנימיות מודבקות?

jekyll1

New member
מנסיון של ........

אריה, אפשר לשים את המדבקה לרוחב ואז לא צריך לחתוך.
כללי : חשוב לשפשף את הפנימית לפני מריחת הדבק( דבק שמים רק על הפנימית) כדי להוריד את השכבה המחומצנת לאחר שהדבק מתייבש ,לוקח כמה דקות , להדביק את הטלאי. אני מחזיר מיד לגלגל ומנפח ל- 40 בערך. מחכה רבע שעה או יותר ואז מעלה ל- 120. .נכון שלפעמים לא הולך אבל ברוב המקרים אין בעיות. פנימית מתוקנת טובה לפחות כמו פנימית חדשה.

mk4th

New member
איזה דבק?

משום מה הדבקים שאני קונה לא מחזיקים.
רק דבק ייעודי מחזיק לי

hornt

New member
אני לא זוכר מתי קניתי פנימית חדשה

כבר שנים שאני מתקן פנימיות, כל יום ראשון בדרך לעבודה אני מוצא 2-3 פנימיות מפונצ'רות בשוליים, לוקח אותם ומתקן,אמנם אני משתמש ערכה טובה שקונה בחו"ל, גודל המדבקה הוא 16 מ"מ במיוחד לפנימית כביש קבלו קישור:
http://www.ebay.com/itm/24-PUNCTURE...sure_Cycling_BikeLocks_SR&hash=item2337ec1f85
ותשכחו מלקנות פנימית ב 20 ש"ח

boaztam

New member
הזמנתי ערכה

ננסה שוב לתקן. כואב הלב, לא כל כך על הכסף כמו על להשליך גומי לאשפה
בועז

YotamKa

New member
העיקר שתגביל את התיקון לגומי של פנימיות בלבד,

לתיקון כושל של גומי אחר יכולות להיות תוצאות אחרות...

hornt

New member
מספר טיפים למתקן המתחיל

1. לא כל פנצ'ר ניתן לתקן הסימן שלי הוא אם אתה מנפח את הפנימית והאויר בורח עוד לפני שאתה מספיק לזהות את החור [ כלומר הפנימית לא מתחילה להתנפח] סימן שהחור גדול מידי ולא בר תיקון.
2. אם זה קרוב לונטיל -לא לתקן.
3. לשייף עם נייר זכוכית מידה 1 את האיזור
4.לאחר התיקון אני משאיר את הפנימית יום אחד ללא שימוש, ביום השני אני מנפח אותה וטובל אותה במים לבדיקה,
5. סעיף חשוב- משחרר את האויר לאט ובהדרגה כדי למנוע מהמדבקה להתכווץ בקצוות [ אם מורידים את האויר מהר תיווצר בועה במרכז המדבקה והתיקון לא יחזיק מעמד.
6. אם מתקנים בצורה שהסברתי אפשר לתקן 3 חורים בכל פנימית
7. מקוה שעזרתי

YotamKa

New member
השלמה: בזמן ריקון האויר של הבדיקה,

ללחוץ על המדבקה כדי למנוע את אותו כיס אויר.

לא רוצה להשוויץ, אבל מתקן גם 5 מדבקות למרות שזה נדיר, בגלל שעד שמגיעים ל-5 בדר"כ אחד הפנצ'רים הוא מהסוג שתיארת בסעיף 1.

boaztam

New member

חשבתי שרכיבה מרובה על אופניים פותרת את העניין הזה...

למעלה