איפה נמצאת תחנת הכח

Anuerysm

New member
רגע, כדי שלא יהיו חכמולוגים

אני אנסח את זה מחדש, "איפה נמצאת תחנת הכח מהעטיפה של אנימלז?"

Jason2

New member
בלונדון, קצת אחרי ווסטמיניסטר

התמונה המצורפת צולמה שלשום.

oneman2

New member
נראה לי מה זה מפחיד שם...

אחריי ששמעתי בפעם הראשונה את אנימולז היו לי סיוטים שאני תקוע בתוך המפעל ומישהו רוצה לתקוע לי סכין בגב (פשוטו כמשמעו. מעניין מאיפה המוח שלי שאב את הרעיון הזה...)

Anuerysm

New member
כן זה כזה מקום שאתה הולך

עם פנס, חולצה קרועה וקצת אבק על הלחי הימנית מאחוריך חוטי חשמל מתנתקים בכח ויורקים גיצים על הרצפה ואז אתה רואה שלד יושב באיזה מקום ואתה מכוון עליו את הפנס וקופץ מפחד לרגע אז מודה לאל שזה רק שלד וכאלה,

oneman2

New member
נא לא לצחוק!../images/Emo46.gif

זה באמת היה אחד מהסיוטים...

זה בהחלט נראה בניין מאיים

בשל גודלו, והארובות. כן, כיום הוא כבר לא בשימוש. יש תוכניות להרוס אותו ו/או לבנות שם מתחם לאמנים.

Anuerysm

New member
חבל, זה היה יכול להיות

המקום האולטימטיבי לאיחוד של הלהקה (אחרי הצד האפל של הירח) (אמרתי את זה כבר או שרק נדמה לי?)

jony543

New member
לפי מה שאני זוכר...

יש דבר כזה הצד האפל של הירח. הירח מסתובב סביב עצמו וסביב כדוה"א ככה שיוצא שתמיד אנחנו רואים רק את חלק אחד של הירח. בגלל זה הצד השני של הירח הוא מקום מושלם לאיזה דוקטור EVIL כזה לבנות שם את מכונת ההרס הקטלנית שלו ובבוא היום להשתלט על העולם. או שאולי יש שם יצורים שאנחנו לא מכירים. בקיצור עד שבני האדם גילו מה יש שם זה היה מין מיתוס כזה....

The Walrus

New member
למען האמת

אם אתה תישאר באותו מקום על פני כדור הארץ, יש דבר כזה הצד האפל של הירח - בגלל שהירח וכדור הארץ מסתובבים במקביל, כל מה שאתה רואה מפה זה תמיד אותו צד. בישראל מעולם לא נוכל לראות את הצד השני של הירח. אבל - אם תיסע לצד השני של העולם, אתה כן תראה את הצד השני של הירח, ורק אותו, זאת אומרת משם מעולם לא יראה את הצד שלנו. מסקנה: לכל אזור יש צד אפל משלו. מה שאנחנו רואים, מי שבצד השני של העולם לא רואה, וההפך. אין צד אפל אוניברסלי לירח.

Jason2

New member
זה לא נכון

בצד השני של העולם יש אור יום ולכן לא תראה כלום. ואם הסיבוב מקביל אז גם בצד השני של העולם יראו את אותו צד בדיוק כפי שאתה רואה כאן.

There is no dark side

Of the moon really... In matter of fact it is all dark. אתה צודק. בשני צידי הירח גם את הצד שרואים וגם זה שלא, זה מואר. מדעית. אין כזה דבר דבר הצד האפל של הירח

jony543

New member
../images/Emo45.gif בדיוק...

זה כל הקטע... שכל העולם רואה רק צד אחד של הירח [הרי בשעות היום לא רואים את הירח... בערך]

The Walrus

New member
לא נכון

בישראל לא רואים את אותו צד שרואים בצד השני של העולם. למדנו את זה אתמול בחמדע (אני והמורה דיברנו על הדיסק...). כיוון שהירח מסתובב במקביל לכדור הארץ, תמיד שצד מסויים בכדור הארץ יפנה לירח (זאת אומרת, לילה) הוא יראה את אותו צד.

Jason2

New member
אז תגיד למורה שלך שהוא מדבר שטויות

יש צד אחד של הירח שאליו לא מגיע אור שמש אף פעם. כדור הארץ מסתובב על צירו אחת ל-24 שעות ואילו לירח זה לוקח 29 ימים. כשהצד האפל (אליו לא מגיע אור שמש) פונה לכדור הארץ אז אנו לא רואים בכלל ירח (לא נקרא גם dark moon) וכשהצד המואר פונה קוראים לזה ירח מלא, בשאר הזמן רואים סהר או חצי ירח. וכך זה בכל העולם כיוון שכדור הארץ מסתובב מהר יותר. הצד המואר הוא אותו צד בכל העולם.

למעלה