לאלאלאלא~
הממ טוב כן, תיאוריה זאת תיאוריה ועד שלא יוכיחו אותה או יפריכו אותה היא נכונה בדיוק כמו התיאוריה ההופכית שלה, אבל.. אבל.. לא מקביל במרחב, זה ברור, לא מקביל במישור.. זה מקביל כמו שעולמות מקבילים בפיסיקה ובמד"ב (סליידרס למשל) ולכן אי אפשר לראות את זה. (מקביל בכל). העולמות האלה לא נפגשים, אין להם נקודת חיתוך, אבל יש קוים אחרים שמחברים בין שני העולמות, דרכי מעבר ביניהם: לנתונים, לדיג'ימונים, ולבני אדם (ולכן אפשר לראות אותו מכל נקודה בעולם וכו'-הרי כל מכשיר דיגיטלי בעצם מקשר אותנו אל העולם ההוא, וע"ע זרמי נתונים בטיימרס.). אולי זה קצת יפריע לך, אבל הדיג'ימונים והחיים הדיגיטלים בכלל התפתחו ממוטציות של דברים שבני אדם יצרו, כמו האבולוציה בכדוה"א, מים, צמחים, בקטריות.. ועד החיים כפי שאנו מכירים אותם בימינו. בקיצור מה שניסיתי להגיד כאן זה שהדיג'ימונים הם לא תוצאה של טעות אנושית אלא.. התפתחות של חיים בעולם, כמו שבכדוה"א התפתחו חיים על הכוכב כך גם בעולם הדיגיטלי התפתחו חיים דיגיטלים. במציאות כבר נוצרו כמה מוטציות דיגיטליות, כמו למשל כמה מוטציות של וירוסים-לא את הכל יצרו האקרים, אולי את המקור הפחות משוכלל. בינתיים אני אל בטוחה שאפשר לקרוא לזה חיים דיגיטלים אבל לכי תדעי, אולי אם הזמן באמת יווצרו דברים כאלה ואולי הם קיימים כבר עכשיו ואנחנו פשוט לא מודעים לקיומם O_O (וכשחושבים על זה זה דווקא הגיוני שילדים יגיעו אליהם, פשוט ככל שהם קטנים יותר כך הם מתוחכמים יותר.. אבל כולם יהיו כאלה "איזים", איזי-גוגלבוי, איזי-טומבוי, איזי-צפונה, איזי-זאב, איזי-אחקטן, איזי-שלומיאל, איזי-אחותחולנית.. והכי חשוב: איזי-איזי!! האיזי-איזי יהיה הכי גאון והמנהיג של הדיג'יגורלים.. בעצם לא, הגוגלבוי הוא טיפוס מנהיג. אבל אולי.. הם טוב. ועדיין זה מוזר: מה פתאום כל אחד יאמץ לעצמו דיג'ימון? איך יראו הדיג'ימונים האמיתיים? האם באמת יכול להתקיים עולם דיגיטלי וחיים דיגיטליים מוחשיים? האם זה יהיה מרושע מצידי להיטפל לילדים קטנים באינטרנט בתואנה שאני יצור דיגיטלי ולא אנושי שמותאם וקשור אליהם באמצעות הגורל וזה?) ובחזרה לתיאוריות שלך, תיאורית ההשלמה.. אני בעצמי לא חשבתי עליה ואולי גם לא הייתי חושבת עליה, היא מאוד יפה ונחמדה אבל אני עדיין מעדיפה להאמין שבני האדם והדיג'ימונים הם ישויות נפרדות ובלתי תלויות.. למרות שזה רעיון מעניין מאוד. אני ממליצה לך לכתוב את הסיפור שלך/לצייר את המנגה שלך על משהו בסגנון הזה, עם יצורים כאלה שמתאימים ומאזנים את בני האדם ולהיפך, זה יכול להיות מעניין. חוץ מזה שאת לא צריכה לגנוז את הסיפור שלך. אם את רוצה את יכולה לקרוא לדיג'ימונים בשם אחר ואז גם להוציא אותו לאור בלי שיתבעו אותך על פגיעה בזכויות יוצרים-הרי הסיפור הזה לא יהיה קשור לדיג'ימון בכלל! (ואם כן יתבעו אותך, תוכלי להביא את כל השירשורים האלה לשימוע ^^") נמנמ דרך האמצע-שביל הזהב- לא זוכרת, הרמב"ם או ריה"ל נדמה לי.. (נו, מישהו עם ר!)