איפה נמצא העולם הדיגטלי?

Apikachu L

New member
זה החזיונות שלי

והעבר הוא חלק מאיתנו, כפי השיער שלנו הוא כזה, חלק מת, שצומח מאיתנו. בסופו של דבר לא העבר אלא הזמן בשיניו החדות הוא זה אשר צוחק בפנינו, ולועג על כך שכל מה שנותר מאיתנו הוא עבר. עלינו לשמור עליו, אך גם להתנתק ממנו, כדי שנוכל לעוף. גם כך הזמן יתפוס אותנו, אבל לפחות בכבוד. (עוד חיזיון שכזה. אני לא מתנגדת אליהם, אבל זה מבלבל את הסובב)

remundo

New member
כלומר

אסור לשכוח את העבר וצריך לנצור אותו, אבל החיים לא מוכרחים להיות המשך של העבר. אפשר להמשיל את זה ל.. להתחיל ללכת בגובה 3 מטר באוויר, בלי קשר לזה שאתמול בנית סולם שמגיע לגובה הזה, אבל כן לזכור שקיים כזה סולם איך בנית אותו בדיוק. הממ. זה רעיון יפה מאוד ^^ אני תוהה אם אפשר ליישם אותו, למרות שיכול להיות בהחלט שכבר יישמתי אותו ואני פשוט לא מודעת לזה OO טוב נו, חיים זה דבר מסובך ^^

Apikachu L

New member
עכשיו אני התבלבלתי

אבל זה די קרוב, לא מה שהתכוונתי אליו, אבל שיהיה.

remundo

New member
אם כך, למה שלא תסבירי את עצמך

בבקשה בבקשה? זה נשמע לי מאוד מעניין ואני רוצה להבין מה זה! (טוב, ועכשיו אני באמת לא אכתוב יותר היום.)

Apikachu L

New member
זה חיזיון

כל העניין הוא שמבינים אותו כל אחד לפי משחבות ליבו. את הבנת די טוב, באמת. הבעיה היא שאני חושבת הרבה בתמונות ולא במילים, אז איך אני אמורה להסביר? לצייר לך?

Apikachu L

New member
*נופלת*

רציני? *מתפלצת* אבל אני לא חושבת שאני אעשה את זה. עבר יותר מדי זמן מאז החיזיון, והוא פג.

Digi Lista

New member
קצת התבלבלתי כאן אבל...

הצלחתי להבין את כול האמירות כאן,אני כבר בספק אם יש לי משהו ממשי נוסף לתרום לשרשור כי מאז שתיכננתי להגיב דברים השתנו...אז כרגע אני אמשיך לקרוא ולהינות מהשרשור המעמיק הזה

chi12

New member
חחח

רגע, רגע מה אם ציפור הזמן פשוט תפיל אותי? סתם נשמע מליצי ולא מובן, זה המשפט השלישי שלי היום שהוא חכם ולא מובן או לא ברור. העבר הוא מה שאמור לקדם אותי, שהטעות שטעיתי אמול לא תחזור כי אז אני לא אוכל לעוף לא יותר מזה, זה מה שאני חושבת

למעלה