איפה נעלם מייסיאו באסטון.

איפה נעלם מייסיאו באסטון.

איפה הוא נעלם האם הוא עדיין משחק.והאם לדעתכם טרנס מוריס עולה עליו.מכבי כבר לא מזכירים את שמו יותר וחבל לדעתי.

יו45

New member
על הספסל של טורנטו

פעם בכמה משחקים הוא עולה לכמה דקות , לא יותר מזה . מכבי כרגע עם 4 גבוהים ברמה גבוהה מאוד, אין מקום לעוד אחד כזה בעונה הנוכחית.

שומו

New member
הוא בטורונטו ראפטורס.

לדעתי הוא טוב יותר ממוריס. העונה מכבי צריכה אותו קצת פחות משהיא צריכה טחורים. לגבי העונה הבאה- הוא יוכל לבוא אם מוריס ופיזר עוזבים.

שומו

New member
קראת מה שכתבתי../images/Emo35.gif

"לדעתי הוא טוב יותר ממוריס"

Thierry Henry

New member
שכחתי שזה למעשה הבמה האישית

של שומו ולאף אחד אסור להתווכח עם דעתו.. טעות שלי, מתנצל.

TheWhiteTigris

New member
תקפת אותו על דעתו.

או לפחות זה נשמע ככה. גם אני חושב שבאסטון היה טוב יותר ממוריס. (רק שלדעתי זה נבע מסביבה מעולה שידעה להזין אותו בצורה יותר מוצלחת).

Thierry Henry

New member
ולצורך הדיון.

למוריס יש 3 דברים שלבאסטון אין. 1- מסירה. המסירה של מוריס היא דבר שבאסטון בכלל לא מבין בתוך המשחק שלו. כל מה שהוא היה במכבי זה גבוה אתלטי שעומד מתחת לסל וממשיך ריקושטים או מסיים מהלך שבנו בשבילו. מוריס בונה מהלכים, מוריס משחק בין גבוהים כשהוא עושה את המהלך ובנוסף לזה, עושה את כל מה שבסטון עשה גם. 2- קליעה לשלוש. אני חושב שכולנו העונה רואים מה שחקן עם יד מ3 עושה למכבי. מוריס בכל רגע נתון יכול לצאת מהמשבצת שלו, להציל התקפה תקועה ולדפוק שלשה שבהרבה מקרים יכולה לסמן מומנטום שונה למשחק. 3- הגנה. כן, באסטון היה שחקן הגנה טוב בעיקר בגלל החסימה שלו. אבל, מוריס הוא עולם אחר לחלוטין. מעבר לעובדה שהוא לא נראה כלכך מאיים מה שגורם לשחקנים גדולים ממנו לנסות ללכת בכל מקרה, הוא עושה את כולם סביבו טובים יותר בהגנה . הוא הרבה יותר דומיננטי בריבאונד מאשר באסטון דאז ובכלל, כשרואים אותו משחק אפשר להבחין שיש לו דברים במשחק ההגנה שמעולם לא היו לבאסטון. מוריס הוא השחקן הטוב ביותר ביורוליג עד היום. באסטון לא היה קרוב בכלל לזה. אני חושב שמה שאתה רשמת בסוף ההודעה שלך, הסביבה שהייתה באותן העונות עשתה אותו הרבה יותר גדול ממה שהוא. העונה כשמוריס משחק עם שחקנים שבכלל לא מגיעים לקרסוליים של שאראס ופארקר נראה לי שאפשר ללא ספק לקבוע שהוא פשוט טוב ממנו.

יו45

New member
פרט קטן ושולי שכדאי לזכור

באסטון הביא למכבי יחד עם שארס פארקר וניקולה 2 אליפויות אירופה, מוריס אפילו לא קרוב לשם. קשה להשוות בין שני שחקנים כל כך שונים , כשברור שלכל אחד מהם יש את המעלות שלו . אבל זה ברור שמוריס לא היה יכול למלא את מקומו של באסטון בחמישיה המיתולוגית ולו מחמת הקושי שלו לסיים מתחת לסל מה שהיה הלחם והחמאה של באסטון , אז נכון הוא מביא קליעה משלוש/מחצי מרחק אבל את התפקיד העיקרי של גבוה ליד ניקולה הוא לא מסוגל לעשות ובשנים שבסטון היה פה זה כל מה שציפו מהגבוה השני , לסיים באחוזים יוצאי דופן את המסירות של שארס פארקר וניקולה.

Thierry Henry

New member
אני לא כלכך מסכים.

באסטון של 2 אליפויות אירופה נהנה מזה שההגנה הייתה מתפרקת בכל התקפה של מכבי כי היו צריכים לדאוג מכל סנטימטר פנוי של שאראס, פארקר או ניקולה, באסטון שקיבל כדורים קיבל אותם לדאנקים נטו, דבר שאני בטוח שמוריס יכול לעשות בצורה לא פחות טובה מבאסטון אם רק יתנו לו. עד כה העונה, מוריס נתקל בעולם אחר לחלוטין, להגנות צפופות שלא מתפרקות כלכך מהר לתרגילים. ההרתעה של הלפרין וקאמינגס לא זהה בכלום לשאראס, פרקר ובורשטיין. לכן אני חושב שלא רק שמוריס היה טוב לא פחות מבאסטון אז, אלא ראוי להערכה כשחקן הטוב של מכבי העונה. דבר שאי אפשר להגיד על באסטון דאז.

R E k

New member
הפכת השוואה אישית בין שחקנים להשוואה קבוצתית

אז מה עם באסטון לקח (לא הביא, לקח) 2 אליפויות אירופה? בכל מקרה, גם אני חושב שמוריס טוב מבאסטון (בעיקר בגלל הסיבות שרז רשם קודם) והייתי מוסיף גם - בהרבה!

Carmelo Anthony

New member
בטורונטו ושישאר שם

מכבי ממש, אבל ממש לא צריכה אותו, הוא PF אגואיסט ויקר שמכבי לא יכולה לצרף לסגל.

שימי1984

New member
כנראה ששכחת איך באסטון משחק

אני מקווה שבעונה הבאה יהיה גם באסטון וגם מוריס עם וויצ'יץ' זה יהיה קבוצה ברמה עולמית שלא תהיה, אבל בחיים לא יהיה מצב כזה כי זה מאוד יקר בשביל מכבי... אייייי איזה קבוצה מכבי הייתה יכולה להיות עם מוריס את באסטון, תארו לכם הטבעות וחסימות ברמות ה-NBA... ובאסטון ממש לא אגואיסט, בצדק הוא ישאר שם, איזה שחקנים ברמות הגבוהות ירצו לשחק איפה שמשלמים פחות, אין דבר כזה.. כנ"ל פארקר..

יו45

New member
הבעיה היא שהוא לא משחק

מהרגע שהוא עזב את מכבי התרומה המקצועית שלו מסתכמת בכלום ושום דבר. מה שנכון הוא שהבחור אף פעם לא היה אגואיסט ולא ברור מאיפה זה מגיע.

Carmelo Anthony

New member
הוא מדבר בראיונות בכזאת חשיבות עצמית

הוא לא האופי שמכבי צריכה לזווג עם שרף, זה יצא מסוכן.

יו45

New member
אף פעם לא היו איתו בעיות במכבי

ואין שום סיבה לחשוב שיהיו איתו בעיות עם צביקה, להיפך צביקה אוהב שחקנים שמתאמצים כמוהו בהגנה ונותנים הכול . אנשים קצת שוכחים כמה הוא תרם למכבי וחבל. תיירי הנרי , אתה טועה , מה שבאסטון עשה , רק הוא היה מסוגל לעשות את זה עובדה שגרין ששיחק גם הוא עם הטריו לא עשה כלום , הגדולה של באסטון היתה בדיוק בקלות שבה הוא עשה נקודות מהמסירות של שארס/פארקר/ניקולה בזכות האתלטיות , הזריזות והידיים הארוכות , ביחד עם העליה החזקה מהמקום . למוריס יש אתלטיות וזריזות להבדיל מגרין אבל הסיום שלו קצת חלש וזה מקשה עליו בסיומת מתחת לסל.

Carmelo Anthony

New member
נכון

כי פעם הוא היה חלק מהלשלמה לטריו, אבל להביא אותו עכשיו? הוא יבוא בתחושה של "באתי להושיע", וכמו שראינו, הוא יכול להיות מאד מגעיל, כי הוא כן עשה בעיות אתה לא זוכר, פעמיים הוא הלך מכות עם גילי מוסינזון, יש לו אופי חרא, ולא אחד כזה אני ארצה לראות במכבי, במיוחד לא בעד הסכום שהוא דרש שנה שעברה.

יו45

New member
אפשר להתווכח על הפן המקצועי

אני חושב שהוא מתאים , ביחד עם ניקולה שחייב להישאר , אתה חושב שלא . אבל הקטע של האישיות הוא פשוט לא נכון , אין פה מקום לוויכוח , חוץ מהמריבה הקטנה עם מוסינזון , הוא אף פעם לא רב עם שחקנים , תמיד עשה את מה שהמאמן ביקש ממנו , שחקן שנותן הכול על המגרש , אופי זה החיסרון האחרון שלו.

Carmelo Anthony

New member
לאחרונה הוא נשמע ממש מגעיל

בראיונות, פתאום הוא החליט שהוא איזה כוכב שצריך לקבל 2 מיל' לעונה, הוא אפילו אמר פעם שהשנים שלו במכבי היו רעות, אני לא מת על השחקן הזה.

למעלה