ולצורך הדיון.
למוריס יש 3 דברים שלבאסטון אין. 1- מסירה. המסירה של מוריס היא דבר שבאסטון בכלל לא מבין בתוך המשחק שלו. כל מה שהוא היה במכבי זה גבוה אתלטי שעומד מתחת לסל וממשיך ריקושטים או מסיים מהלך שבנו בשבילו. מוריס בונה מהלכים, מוריס משחק בין גבוהים כשהוא עושה את המהלך ובנוסף לזה, עושה את כל מה שבסטון עשה גם. 2- קליעה לשלוש. אני חושב שכולנו העונה רואים מה שחקן עם יד מ3 עושה למכבי. מוריס בכל רגע נתון יכול לצאת מהמשבצת שלו, להציל התקפה תקועה ולדפוק שלשה שבהרבה מקרים יכולה לסמן מומנטום שונה למשחק. 3- הגנה. כן, באסטון היה שחקן הגנה טוב בעיקר בגלל החסימה שלו. אבל, מוריס הוא עולם אחר לחלוטין. מעבר לעובדה שהוא לא נראה כלכך מאיים מה שגורם לשחקנים גדולים ממנו לנסות ללכת בכל מקרה, הוא עושה את כולם סביבו טובים יותר בהגנה . הוא הרבה יותר דומיננטי בריבאונד מאשר באסטון דאז ובכלל, כשרואים אותו משחק אפשר להבחין שיש לו דברים במשחק ההגנה שמעולם לא היו לבאסטון. מוריס הוא השחקן הטוב ביותר ביורוליג עד היום. באסטון לא היה קרוב בכלל לזה. אני חושב שמה שאתה רשמת בסוף ההודעה שלך, הסביבה שהייתה באותן העונות עשתה אותו הרבה יותר גדול ממה שהוא. העונה כשמוריס משחק עם שחקנים שבכלל לא מגיעים לקרסוליים של שאראס ופארקר נראה לי שאפשר ללא ספק לקבוע שהוא פשוט טוב ממנו.