איפה נעלם מייסיאו באסטון.

trigotrigo

New member
2 מיליון דולר לעונה זה הרבה כסף

לא כולנו מסכימים גם על זה?

יו45

New member
על זה כולנו מסכימים

מכבי נוהגת בחוכמה כשהיא לא נסחפת אחרי הטירוף של צסקא והיווניות ולא משתתפת בטירוף השכר באירופה. יש שני שחקנים שבשבילם הייתי יוצא מהמסגרת באופן חד פעמי , שארס ופארקר . מכיוון שהם יכניסו הרבה מאוד כסף למועדון מחסויות/פרסומות . במאמר מוסגר לבאסטון שעשה דבר אחד או שנים בקריירה מגיע יותר ממוריס שעדיין לא עשה כלום .

trigotrigo

New member
מה שחסר לנו

הוא שנגיע לרמה של מה שקורה בכדורגל האירופי. 60 מיליון יורו לשחקן זה כבר משהו שלי אישית יהרוס את הכדורסל.

Carmelo Anthony

New member
באסטון יותר טוב ממוריס?!

באסטון אתלט וחוסם, זהו, מוריס עושה עוד הרבה דברים אחרים.

שומו

New member
מייס לא סתם אתלט וחוסם, הוא אתלט יותר ממוריס

וחוסם יותר ממוריס. וזה ממש לא זהו, הוא גם נותן דאנקים (שמוראלית הם שווים הרבה יותר מ-2 נק'), עושה פיק&רול מושלם (ולא רק עם שאראס כמו שאנשים נוטים לחשוב), הוא זריז, מהיר, הוא משאבה של כדורים חוזרים והוא יודע להוציא כדורים החוצה. הוא שחקן הגנה מצוין ושחקן התקפה הרבה יותר טוב ממוריס והכי חשוב- נלחם 40 דק', שזה אחד הדברים שיותר חסרים לשחקנים בקבוצה היום. מלבד השלשות, לי אישית קשה לראות יתרון ברור של מוריס על מייס.

Carmelo Anthony

New member
מוריס חכם

וזה מאד מאד חשוב בכדורסל אירופאי, באסטון היה הורס התרגילים של מכבי, פשוט חסר אינטלגנציה בצורה נוראית, מוריס חכם, מוביל התקפה ויודע לקבל החלטות ברמות מדהימות.

שומו

New member
הורס תרגילים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כמעט כל הנקודות שלו באו מתרגילים שפיני בנה לו
פיק&רול עם שאראס, שמירה כפולה על ניקו שמפנה את מייס לדאנק וכל מיני דאנקים, אליופים וסתם סלים קלים שסודרו במיוחד בשבילו.

Carmelo Anthony

New member
"סודרו בשבילו"

הוא אף פעם לא היה חלק מתרגיל אם הוא לא היה קולע אותו.

שומו

New member
מייס לא סתם אתלט וחוסם, הוא אתלט יותר ממוריס

וחוסם יותר ממוריס. וזה ממש לא זהו, הוא גם נותן דאנקים (שמוראלית הם שווים הרבה יותר מ-2 נק'), עושה פיק&רול מושלם (ולא רק עם שאראס כמו שאנשים נוטים לחשוב), הוא זריז, מהיר, הוא משאבה של כדורים חוזרים והוא יודע להוציא כדורים החוצה. הוא שחקן הגנה מצוין ושחקן התקפה הרבה יותר טוב ממוריס והכי חשוב- נלחם 40 דק', שזה אחד הדברים שיותר חסרים לשחקנים בקבוצה היום. מלבד השלשות, לי אישית קשה לראות יתרון ברור של מוריס על מייס.

שומו

New member
אין מצב שהוא ידרוש בקיץ הקרוב או עכשיו את

הסכומים שהוא דרש בעבר. הוא לא עשה מאז שום דבר ששווה לו העלאה, והוא יודע את זה.

שומו

New member
אין למכבי צורך גם בבאסטון וגם במוריס.

שלא לדבר על זה שפיזר עדיין בקבוצה...

למעלה