איפה סתיו?

uriler

New member
הפך ל"פרסונה נון גרטה" בפורום, כנראה

בגלל הקידום שלו לאירוע הקרניבורים האחרון (של קבוצת הקרניבורים בפייסבוק).
 

מאקי

New member
סתיו פרסונה נוןגרנטה????????????

אתה צוחק............ סתיו שמקדם את הנושא? מישהו התבלבל וראה האח הגדול.... ולמד משהו לא נכון או בקיצור.. מסריח ממשטרים לא ראויים.. אם אתה רציני. אז מישהו מחורפן ואם אני לא הבנתי.. מה שבהחלט יכול להיות........... לאור הפיגורת החדשות בתפוז.. וטאטוא כל מכר י החוצה... שאני אבין סתיו? זה שייסד את הפורום הזה, אחד הבלוגרים הכי בלוגריסטים.. טאטאו אותו החוצה? פככככככככככככככככ נשמע כמו הבדיחה של בית היוצר של מי שליהק את 75
 

מאקי

New member
נשמע הזוי.. אז אנחנו נואשם בחתרנות?

בפעילות עוינת? מה יהיה?????????? או שמישהו ישמן את הגלגלים.. ויתחיל להבין.............. והעם שתק? או שאני הפסדתי..
 
מאז עזיבת מנהלי הפורום לא כתבתי כאן.

אבל אתה, אדון ל. הצלחת להוציא מילים מהמיקלדת שלי. לא צריך להיות נביא ולא להיות צבעוני בפורום כדי לראות ולהרגיש את געש מי הביצה שרחשו מעל ומתחת לפני הפורום. אמרותיך על מי שניהל כאן בפורום, מכוערות והלבנת פניו של איש (מאוד יקר לי כחבר), היא מעשה שלא יעשה. בעברי, גם אני ניהלתי פורום בפרדס התפוזי, ומכיר אני את גחמות הגולשים למינהם. מי לפירגון ומי לערס. היכרתי כאן לא מעט חברים, מתוכם חברי נפש. אני גאה על פרח וסתיו ואחרים, שהפכו להיות חבריי. כאלו שרק אם ירצו ומתי שירצו, אתייצב לימינם, ממש כפי שאני יודע שהם יתייצבו לימיני, ויש שיודעים כמה רגעים קשים עברו עליי בחודשים האחרונים. כן. אני עוקב אחרי הפורום שהיה מוביל בתחומו בפרדס ואולי אף ברשת כולה. לא הנהלה אשמה בהתפרקותו. הגולשים הם שאשמים. ואני קורא כאן לפחות אחת ליום. בעבר, לא הייתי מספיק לקרוא שירשור אחד מבלי לדלג על מס' עמודים, אולם עזיבתם של לא מעט מהגולשים הקבועים (וכן, אני יודע מה קורה בפייסבוק, אני חבר גם שם) והיום, יום. יומיים ולעיתים גם שלושה ימים וההודעות תעמודנה באותו עמוד בדיוק. עם כל הברכות למנהלת החדשה, מי שגורם להצלחה של פורום הם הגולשים. ומספיקות מס' מועט של עגבניות רקובות במיכל גדול על מנת לגרום לריקבונו של כל המיכל. אתה עדיין צעיר. וממרום גילי אוכל לומר לך רק משפט אחד: דרך ארץ, קדמה לתורה. ומי שאין בו דרך ארץ כלפיי זולתו, הרי שאינו יכול ללגום מתורתו. חגי.
 
על מה אתם מדברים?

סתיו מוזמן לכתוב כאן. אף אחד לא טאטא אותו החוצה, הוא רק התבקש להגביל את הפרסום. לא צריך מכל דבר לעשות דרמה. אם אתם מרגישים שמשהו לא מובן לכם בפורום ובהתנהלותו, אתם מוזמנים לפנות אליי במסר ואשתדל לפזר את הערפל.
 

אליה ל

New member
מאקי יקירתי, מתי בדיוק סתיו ייסד את הפורום?

מי שהקים את הפורום וניהל אותו קודם לסתיו ולאדווה היה "ביגגאק" וכשהוא ניהל את הפורום הפורום התנהל לו בשלווה נפלאה ומדהימה. אחר כך הוא צרף אליו את אריאלה פיקסלר אלון שניסתה להרים את הפורום לאקשן - דבר שאני למשל מאוד לא אהבתי - היה לי נעים בשקט ובשלווה. סתיו החליט אז לפתוח קומונה ולאחר שביגי פרש מניהול הפורום עבר סתיו לנהל את הפורום כאן ולאחר מכן נוספה אדווה. אם כבר קרדיט אז נא לתת את הקרדיט לאדם הנכון. ובין לבין יקירתי, הריני לספר לך שהפורום נוהל כאן קודם תחת משטר טוטאליטרי - אם תרצי הסברים והרחבה - אשמח - במסרים. דרך אגב, המעשנת עדיין סגורה ונעולה בקרטון. במקום להתעסק איתה בהנאה מרובה, הועסקתי בחודש האחרון בניתוחי חרום, סתם אישפוזים וכיוצ'ב. נשיקות
 

מאקי

New member
את רואה מה מפסידים כשעובדים...

אז ככה כל הכבוד לכל מי שתורם בעניין. ורק שתשימי לב.. העלתי הזמנה בהנחה גדולה לסדנא .. שניועדת לקהל פה. שנמכרת במחיר מלא .. ו......... הורידו לי על פרסום.. נראה לך... ?????????? הרי אם הייתי רוצה לפרסם הייתי מכניסה לחתימה שלי סדנא X במחיר Y לאנשי הקרניבוריה.. וזה היה רץפסדר בכל התפוז באשר אלך... אבל זה שכתבתי פה.. נשיגב מבינתי.. והמעשנת? חבל שלא פתחת מכל הסיבות הנכונות.. ראשית הכי חבל שלי שהפכת להיות אוביקט רפואי.. שנית .. מעשנת .. אוףףףףףף אין כמו 7 עופות עליה... דג מדהים ואיזה אנטריקוט מדמם... אם היית מריחה אותי עכשיו.. מכזה אנטריקוט יפה... וקציצות טלה.. שפתיים ישקו.. באדיבות הקצב הכי שווה במדינה. תרגישי טוב נ.ב צחי יקירי.. אל נא יחר אפך... ומשטרים טוטליטרים.. ממש מתאימים לתפוז היום.. יש מנהל שמחליט מה ימחוק ומה לא.. מי יכתוב איך.. ומה.. והסוף? שנצטרף לשוטי הנבואה... נבוא אצלך ואך צפת... ונחגוג ...אולי נפתח פורו מירון? זה שבוע הבא לא?
 
איזו סיבה נסתרת יש למחיקת הודעה פרסומית?

תקנון תפוז אוסר את הפרסום, כיוון שמדובר באתר מסחרי והפרסום בו עולה כסף. לגבי ההודעה שלך - ספציפית, התלבטתי והתייעצתי וההחלטה הייתה למחוק, ואחרי שענית אמרתי לך שאבדוק את הנושא. למה לחפש דרמה איפה שהיא אינה? חבל שאתם מתסיסים את עצמכם בלי סיבה. תיבת המסרים שלי פתוחה תמיד ואשמח לשמוע מכולכם - אבל אני מבקשת שתתנו לי להנות מהספק.
 

מאקי

New member
אני חושבת שאת קדושה. אני מקווה שתשארי כזאת

הרבה זמן. לא ממש מעניין אותי. ההטבה היתה לאנשים פה. לא רוצים.. לא מרשים.. צודקים.. עדיף לי לפרסם בדף הבית הטבה לחברים שלי.. בחיי אחלה רעיון. ונותנים לך להנות מהספק... אני למשל לוקחת לי פסק זמן.. ארוך יותר מהוופל. אז ממני יהיה לך שקט. מאקי
 

BiggPoppa

New member
בואו נתמקד פה במה שחשוב

ספרי פרטים על המעשנת - גם אני מתכנן קנייה.
 

אליה ל

New member
רכשתי את המעשנת הפשוטה יחסית

של מאקו. די פינטזתי על מעשנת ולאחר תקופה מאוד ארוכה החלטתי לעבוד קודם עם הדגם הפשוט והזול. מאקי אומרת שהיא משתמשת בדגם הזה המון ושלעיתים היא מעשנת בו 6 עופות ביחד כל שיש בו מספיק נפח לשימוש ביתי. עדיין לא הספקתי להרכיב את המעשנת ולהנות ממנה אך אני מקווה שלאחר שאחלים אוכל להרכיב ולהשתמש בה כמה שיותר.
 

BiggPoppa

New member
ראשית

תרגישי טוב - זה הכי חשוב. בנוגע למעשנת - אני מניח שאת מתכוונת לזו. אשמח לשמוע רשמים לכשתשתמשי בה.
 

צלשף

New member
בוקר טוב וסוף שבוע נעים

היכן אפשר לקבל פרטים לגבי המעשנת
 

BiggPoppa

New member
קצת פרטים - לא ממקור ראשון

שיטוט ברשת ועיון מדוקדק ב user manual שלהם מעלה כי מדובר במעשנת בסיסית ופשוטה. המעשנת בנויה בקומות: בקומה התחתונה יש קערה שמיועדת לפחמים מעליה קערה לנוזלים מעליה רשת להנחת אובייקט העישון ומעליה עוד רשת זהה להנחת עוד מעושנים ומלמעלה מכסה. אופן הפעולה: מדליקים פחמים רגילים. כאשר הפחמים בוערים היטב, ממלאים את קערת הפחמים. ככל שמתכוונים לעשן יותר זמן (תלוי בסוג הבשר ובגודל הנתח) צריך יותר פחמים. על הפחמים מניחים שבבי עץ המיועדים לעישון. שמים את הקערה במקומה. את קערת הנוזלים ממלאים במים ואפשר לשים שם בירה או נוזלים ארומטיים אחרים. על שתי הרשתות העליונות שמים בשר או דגים. במעשנת יש שני חלונות להוספת פחמים ומים כאשר היא סגורה. הרעיון הוא לשמור בפנים על טמפ' קבועה של כ - 100 מעלות. יש מדחום קבוע בדופן המעשנת. אשמח לשמוע אם למישהו יש עוד הארות בנושא וכמו שכבר כתבתי אשמח לשמוע מאליה רשמים ממקור ראשון על המעשנת, כיון שאני מתכנן רכישה שלה בעתיד הדי קרוב. שבת שלום.
 

צלשף

New member
וואו הסבר מעולה תודה רבה

גם אני שוקל רכישה ומפנטז כבר על פסרמה בציפוי שום וגרגרי חרדל מנתח חזיר ובקר
 

אליה ל

New member
רק אם יש לך מרפסת חיצונית מכיוון שהתוצאה היא

בדיוק כמו של גריל פחמים רגיל - יש עשן. כל התהליך הרי של העישון הוא באמצעות עשן ולכן יש פיזור עשן בבית. קח בחשבון שבבית אתה יכול להשתמש נניח בווק או כלי דומה לעישון על גז ומאחר והכלי עצמו קטן הרי שגם כמות העשן שתתפזר לך בבית היא קטנה יחסית. בזמנו הביאו לארץ מעשנות קטנות לגז אבל כבר שנים שלא ראיתי אותן בארץ - משהו נורא נחמד כמו תבנית סגורה - נדמה לי שראיתי משהו כזה באחד האתרים בחו"ל. אם אראה את זה שוב אביא לכאן קישור.
 
למעלה