מאז עזיבת מנהלי הפורום לא כתבתי כאן.
אבל אתה, אדון ל. הצלחת להוציא מילים מהמיקלדת שלי. לא צריך להיות נביא ולא להיות צבעוני בפורום כדי לראות ולהרגיש את געש מי הביצה שרחשו מעל ומתחת לפני הפורום. אמרותיך על מי שניהל כאן בפורום, מכוערות והלבנת פניו של איש (מאוד יקר לי כחבר), היא מעשה שלא יעשה. בעברי, גם אני ניהלתי פורום בפרדס התפוזי, ומכיר אני את גחמות הגולשים למינהם. מי לפירגון ומי לערס. היכרתי כאן לא מעט חברים, מתוכם חברי נפש. אני גאה על פרח וסתיו ואחרים, שהפכו להיות חבריי. כאלו שרק אם ירצו ומתי שירצו, אתייצב לימינם, ממש כפי שאני יודע שהם יתייצבו לימיני, ויש שיודעים כמה רגעים קשים עברו עליי בחודשים האחרונים. כן. אני עוקב אחרי הפורום שהיה מוביל בתחומו בפרדס ואולי אף ברשת כולה. לא הנהלה אשמה בהתפרקותו. הגולשים הם שאשמים. ואני קורא כאן לפחות אחת ליום. בעבר, לא הייתי מספיק לקרוא שירשור אחד מבלי לדלג על מס' עמודים, אולם עזיבתם של לא מעט מהגולשים הקבועים (וכן, אני יודע מה קורה בפייסבוק, אני חבר גם שם) והיום, יום. יומיים ולעיתים גם שלושה ימים וההודעות תעמודנה באותו עמוד בדיוק. עם כל הברכות למנהלת החדשה, מי שגורם להצלחה של פורום הם הגולשים. ומספיקות מס' מועט של עגבניות רקובות במיכל גדול על מנת לגרום לריקבונו של כל המיכל. אתה עדיין צעיר. וממרום גילי אוכל לומר לך רק משפט אחד: דרך ארץ, קדמה לתורה. ומי שאין בו דרך ארץ כלפיי זולתו, הרי שאינו יכול ללגום מתורתו. חגי.