נראה חיצונית זהה רק שיש בו 2 משטחי צליה ולא 1
א אליה ל New member 24/4/10 #23 שמת לב למחירים של המעשנות שלהם? אכן המעשנות עושות רושם נהדר אך המחירים שלהם בשמים ובוודאי כשהמדובר הוא בשלבים ראשונים של עיסוק בעישון. מתחילים בפיאט ואחר כך עוברים לרולס רויס
שמת לב למחירים של המעשנות שלהם? אכן המעשנות עושות רושם נהדר אך המחירים שלהם בשמים ובוודאי כשהמדובר הוא בשלבים ראשונים של עיסוק בעישון. מתחילים בפיאט ואחר כך עוברים לרולס רויס
B BiggPoppa New member 24/4/10 #24 ../images/Emo45.gif משסכים איתך - גם אני מתכנן להתחיל עם המעשנת הבסיסית הזאת ואח"כ להתקדם, לאחר שאדע מה אני עושה.
../images/Emo45.gif משסכים איתך - גם אני מתכנן להתחיל עם המעשנת הבסיסית הזאת ואח"כ להתקדם, לאחר שאדע מה אני עושה.
א אליה ל New member 23/4/10 #21 היי בלוביי ישנה סדנת בשרים שמאקי הביאה קישור אליה והיא ארגנה הנחה לחברי הפורום. נדמה לי שמי שמעבירים את הסדנה הם הצוות של לימוזין שליד רמת ישי - תשאלי את מאקי במסרים. המעשנת לא קשורה לסדנא.
היי בלוביי ישנה סדנת בשרים שמאקי הביאה קישור אליה והיא ארגנה הנחה לחברי הפורום. נדמה לי שמי שמעבירים את הסדנה הם הצוות של לימוזין שליד רמת ישי - תשאלי את מאקי במסרים. המעשנת לא קשורה לסדנא.