איפה עובר הגבול בין הסתרה ופרטיות

רחלי01

New member
איך אפשר......

לצבור הוכחות להכנס לצא´ט ולהוטמייל מאיפה לך הסיסמה שלה או שם ???????? איך אני יודעת אם אומרים ש"הכל חסוי" שאף אחד לא יכול לדעת????
 
אין דבר העומד נגד הרצון

ואין רצון חזק יותר משל גבר פגוע. אני מפנה אותך להודעות אחרות בעניין שפורסמו כאן.
 
ועוד הבהרה בעניין הרצון

התגובה הראשונה היא עלבון, זעם. יש גברים המפנים את כעסם אל זוגתם. אז כל רצונם הוא לנצח אותה. אני החלטתי, ואני מקווה שירבו הגברים שיעשו כמוני, לרדת לשורש הבעיה. כתוצאה, רצוני הוא לנצח איתה. (הבדל קטן אך משמעותי באיות) לך, חלי, שקראתי את הודעותייך, אני מאחל שתמצאי את הפתרון לדילמה שלך. רק היי מודעת לכך שלשקר אין רגליים. אם הפתרון האמיתי לדילמה שלך הוא פיתרון מבית, היי את הראשונה ליזום. יעצתי כך גם לגברים שבינינו. כך אני מאמין. שיהיה לך רק טוב ותדעי הרבה אושר.
 

shmixer

New member
איזה אשמה הוכחה פה?

אני לא חושב שיש פה אשמה כלשהי. אף אחד כאן לא אשם. מצוקה - זו המילה הנכונה. שלה, וגם שלך. כתב כאן כבר מישהו אחר שלאשתך יש צורך שלא הצליחה למלא במסגרת הזוגיות עימך, ואני מסכים עם דברים אלה. זה הביטוי למצוקה שלה. ואתה? האם הייתה כאן אשמה לו היה מדובר בקשר דומה עם חברה טובה? או ששיחות נפש עם חברה טובה זה בסדר? האם הכל בינכם בסדר מלבד הקשר הנ"ל? אם כן, אז מה הבעיה? ואם לא - אז מה באמת הבעיה?
 
למעלה