היה נהדר../images/Emo70.gif
וחויה עצומה! שוב להיות באולפנים ושוב להתראיין ובעיקר לצפות בגמר עם המשפחות ונציגי המעריצים שהם מקסימים כל אחד ואחת מהם ויותר משמחתי להכיר אותם! פגשתי את אילנה אביטל שוב(היא מכירה אותי כבר די ממזמן מתקופת המחזמר מרי לו)את אלונה דניאל אביבה אבידן ודפנה ארמוני. כפי שראיתם הגמר נערך בגינת הבית שהפעם היה מקורה,היו המון ציוותי צילום והיה פשוט תענוג להאזין בלייב לביצועים של מייקל והפיינלסטים שלצידו, ההופעות של משה פרץ וליאור נרקיס היו מהנות מאוד,היה מאוד כייף לשבת בשולחן עם משפחתו המהממת של מייקל. וכמובן לקבל חיבוק דוב ממייקל לאחר הסיום
.כשמייקל שר את "your song" של אלטון ג'ון לא יכולתי שלא לבכות מהתרגשות וכמובן שנהנתי מאוד מהביצוע האקוסטי ל"קטן זה הכי כייף בעולם",ומהביצוע המעניין מאוד ל"בין האצבעות" אדם היה כזה מקסים כל כך פירגן ותמך וגם עודד אותי בסיום,ממש איש נדיר הייתי בטוחה שהוא ומייקל יגיעו עד הסוף והופתעתי שהגיע למקום החמישי.פגשתי גם את רוחמה בסוף הערב. פגשתי את גד הבן של בני לפני התוכנית,הפעם הראשונה שגד בעצם נחשף טלויזיונית הייתה בתוכנית שהנחה אמיר פיי גוטמן ב2003 בערוץ 10 שנקראה "אבק כוכבים" אני זוכרת טוב את ההופעה שלו משם וגם הזכרתי לו אותה ומאוד התרשמתי ממנו אז,גד יפה תואר ממש יצירת מופת,ומאוד צנוע ונחמד. הספקתי גם לפגוש ולהצטלם עם משה פרץ המקסים שאותו אני מאוד אוהבת
לסיכום-הייתה חוויה מדהימה וכייפית אתמול,בראיון המעריצים לפני שלושה שבועות,ובכלל כל החודשיים האלו.
גדולה למשפחתו של מייקל ולהפקת התוכנית על שהעניקו לי את החוויה הקסומה הזו