איפה קונים כאלה?

o r i 6 6 6

New member
אתה רציני?

אני אל משמ בטוח אם השרשור הזה הוא בצחוק...אתה באמת מספיק תמים בשביל להאמין שיש כזה נחש? או שאתה מבין שזה ערוך במחשב?

o r i 6 6 6

New member
../images/Emo163.gifוכרגיל כותב עם שגיאות

אל משמ=לא ממש אולי אני צריך לכתוב קצת יותר לאט......

Liron Samuels

New member
מה זאת אומרת???

זה לא נחש אמיתי??? נראה לי שאתה סתם מקנא כי לי יהיה נחש צבעוני ויפה כזה!

Liron Samuels

New member
בדיחה בדיחה...

אבל באמת יש אנשים שחושבים שיש נחשים כאלה... :) כן, אני ערכתי את התמונה. שמתי גם תמונה של הנחש להראות איך הוא נראה בימים שבהם הוא בוחר להיות בצבעים הרגילים שלו (אם המרושת משנה גודל, למה מילק לא יכול לשנות צבעים? :) )

o r i 6 6 6

New member
האמת שאני מאוד אוהב מילקים

הנחשים ללא ספק הכי יפים מהזעמנים...חבל שאין כ"כ מופעים בארץ... פשש סחטיין אז אתה מקצוען בפוטושופ הא? אני אף פעם לא מצליח בדברים האלה..אפילו בצייר אני לא יודע לעבוד

אתה בטוח שהם ללא ספק הכי יפים מבין

הזעמנים? אני נותן לך לינקים לשלוש תמונות שאולי ישנו את דעתך. 1. כרכן הרים אדום 2. כרכן מערות 3. כרכן מנדרין אלו נחשים שאני מאוד אוהב את הצבעים שלהם ומעדיף את מבנה גופן ומבנה הראש שלהם על זה של מילקים. יש עוד הרבה זעמנים יפים.

כרכן מנדרין.

כמה בערך אמור לעלות אחד כזה?. האם יש כאלו בארץ?. אפשר פרטים על הגודל הסופי שלו?. תודה רבה

קצת פרטים

מדובר על נחש שרק בשנים האחרונות התחילו להרבות אותו בשבי אך עדיין הוא לא הכי נפוץ ומחיר של תינוק הוא 300-400$. ניתן לקנות במחירים פרטים בוגרים מהטבע במחירים של 50 דולר אבל 99% מהם ימתו תוך זמן קצר מרגע הקניה. לא ידוע לי על פרטים מהמין הזה בארץ אבל ידוע לי שבעבר הגיע משלוח מתאילנד שהיו בו נחשים מהמין הזה ועד כמה שאני יודע כל הנחשים מתו בתוך כמה ימים או שבועות מרגע שהגיעו לארץ. פרטים ילידי שבי הם הרבה יותר עמידים ולא עושים בעיות בתזונה כמו הפרטים הבוגרים מהטבע. גודל סופי הוא באזור ה1-1.2מ' אך ידועים פרטים שהגיעו גם לגודל של 1.7מ'. הנחש מגיע מיערות בהם הטמ"פ נמוכה באזור ה20 מעלות וסובל בטמ"פ גבוהות כמו אלו בארץ לכן אני חושב שמי שירצה לגדל בארץ כזה נחש יזדקק למזגן בקיץ.

woma

New member
תיקון למחיר תינוק מנדרין בארה"ב

מחיר השוק הוא כ 500 $

Liron Samuels

New member
מנדרין

בכלל, גם בארה"ב זה נחש שהתחילו לעבוד איתו רק לאחרונה, כמו שיונתן ציין. הנחש לא מתגלה כהנחש העמיד ביותר וגם נחשים ילידי שבי די רגישים ולא תמיד חיים טוב בשבי. יונתן, אלה נחשים ממש יפים! חבל שלא יהיו כאלה זמינים (בעתיד הקרוב לפחות).

דווקא ממה שקראתי וקצת הבנתי מאנשים

ילידי השבי הם לא נחשים מסובכים במיוחד לגידול. רק צריך להקפיד שהטמ"פ לא יהיו גבוהות מדי.

למעלה