איפה קונים כאלה?

woma

New member
כן אבל...

אם היה לכרכנים אלה שוק בארץ כמו גם ל Elapha coxi שמזכיר קצת את כרכן ההרים והאו בטח מוכר לך (ראה אתר pro exotics) אז אולי שווה היה להביאם למרות שגידולם וריבויים הוא קשה לאין ערוך מאשר כרכנים או קינגים אחרים.

woma

New member
אבל עם כל הכבוד לזעמנים עדיין...

הפייבוריטים שלי הם ה woma python (איך לא) והקרוב שלו/ה שבתמונה

woma

New member
ראשית

יש (גם ביופי). אבל נחש צריך להיות לא רק לתצוגה בייחוד אם הוא משמש חיית מחמד (שזו הגדרה קצת בעייתית לנחש) ופיתון עצים ירוק הוא ממש רק לתצוגה (מסוג אל תגע בי).

כן.. אבל

בכלל כל הנחשים לא נועודו להיות מלחתחילה חיית מחמד.. מחיר של פיתון עצים ירוק בארצות הברית עומד על 500 $ בערך נכון?

woma

New member
לא מדוייק

אם אתה מדבר על בייבי אז מ 300 ועד 3000 בערך בהתאם למופע ולמוצא

Liron Samuels

New member
אני לא יודע למה התכוונת...

כשאמרת מוצא: 1) מוצא כמו המדינה שממנה מגיע הנחש, או 2) מקור החיה (נולד בשבי, נולד בטבע, נולד בשבי מחיה מהטבע). בכל מקרה, שני הדברים האלה משפיעים על מחיר הנחש. נחש שנולד בשבי להורים מהשבי יחיה, בדרך כלל, הרבה יותר זמן מנחש שנתפס בטבע. נחשים מהטבע לרוב עמוסים בטפילים ומחלות (גם כאלה שלא נראים לעין ושבדיקות וטרינר מפספסות).

woma

New member
הבהרה

המוצא - הכוונה לאי או לאיזור שהפרט מגיע ממנו לכל איזור כמעט יש מאפיינים המוצאים ביטויים בנחש (בד"כ בעיקר בא לידי ביטוי בצבעו של הGTP). מקור ומוצא לדידי הם היינו הך למרות שאפשר להגדיר אחד מהם כחוות הריבוי ממנו יצא הנחש אבל זה יותר רווח במקרים של מופעי בואות, מתכדרים ועוד. לגבי המופע - הוא בהחלט משפיע על מחיר הנחש ותן לי רק לתת לך דוגמא קטנה - מחיר GTP אלבינו בהכרח יהיה גבוה ממחיר של רגיל כך גם פרטים הנוטים לצבע כחול וכו'.. מקווה שהבהרתי עצמי היטב. אלון

Liron Samuels

New member
woma

ההודעה שלי הייתה פשוט להוסיף למה שאתה כתבת, ולהבהיר את זה ל-green tree python ששאל את השאלה. :) בקשר לחוות ריבוי - ממה שמגדלים בחו"ל אמרו לי, הרבה מה-GTP's שמיובאים לארה"ב הם מחוות ריבוי.

o r i 6 6 6

New member
כרכן הרים אדום

אהבתי מאוד את האדום...אבל על כאלה אפשר רק לפנטז...ואם כבר למה לא שמת תמונות של מופעים נדירים ומיוחדים של מילקים?

woma

New member
ראה התייחסות להלן :

ראשית, גם כרכן הרים הוא לא בגדר חלום אם יהיה שוק במחירם הריאלי אני משוכנע שהם יגיעו. לגבי מילקים רוב הוריאציות המעניינות הן של מילק שאני הכי פחות מחבב וזה הונדורן מילק וגם מחיריהם הם במקרה הטוב מאות בודדות של דולרים ועשוי אף להגיע לאלף ואלף חמשמאות דולר (כל המחירים הנ"ל הם לבייביס כמובן) כך שאם כבר חלום אז המופעים היותר נדירים של מילק זה הם הרבה יותר "חלומיים". אבל כדי לא לאכזב אני שם תמונה בכל זאת של קינג מיוחד ממשפחה שאני בהחלט אוהב למרות שיונתן יגדיר זאת כהכלאה
.

o r i 6 6 6

New member
אבל מגהבאנד

נחש מסבך לאללה לגידול צריך לתת לו תנאים מיוחדים וגם צריך הרבה ניסיון....

woma

New member
לא בהכרח.

זה הספציפי שבתמונה הוא thayeri עם zonata ויש כאלה שהם ruthveni עם משפחת mexicana

naja

New member
אתה בטוח?

עברתי עכשיו על האתר שלהם ולא מצאתי לכך שום רמז.

למעלה