איפה קונים כרטיס להופעה בתל-אביב?

red violin

New member
אמפג, מה היא לובשת?! ../images/Emo5.gif

תמונה אחרונה היא הכי נורמלית. והפירסינג שלה בגבה מכוער.

The Fantasy

New member
איכסה../images/Emo5.gif אני לא רוצה לדעת מה ענבר תגיב לזה../images/Emo6.gif

r e a d e r

New member
אני מחזיק ביד כרטיס להופעה!

אני מחזיק ביד כרטיס להופעה! אני מחזיק ביד כרטיס להופעה! אני מחזיק ביד כרטיס להופעה! זהו, הייתי חייב להוציא את זה החוצה... פיוו, עכשיו אני מרגיש הרבה יותר טוב... ושום דבר לא יכול לקלקל לי את המצברוח לחודשיים הבאים. אני אדם מאושר. באמת. נראה לי שהבהלתי כמה אנשים ברחוב עם חיוך האושר שהיה לי על הפנים השבוע מאז שקניתי את הכרטיס...

וולקאם טו דה קלאב

יש כאן הרבה כאלה :) מה שמזכיר לי שכדאי שגם אני אנדוד לי לכיוון הדרן ואתביית לי על כרטיס... ובהנחה שאתה מצטרף אלינו (וגם אם לא), ספר קצת על עצמך, כמה זמן שומע נייטוויש, שירים שאתה מקווה שהם יבצעו וכאלה :)

r e a d e r

New member
בכיף למה לא...

שמי יותם, בן 21 מאיזור המרכז, חייל, (סופר את הזמן עד השיחרור) הכרתי את הלהקה במהלך שירותי, נחשפתי לראשונה לסגנון הזה באיזה שבת שסגרתי בפלוגה הוותיקה בה שירתתי, וכשקניתי את הדיסק הראשון שלהם שקניתי, המוכר המליץ לי גם על WITHIN TEMPTATION, ומאז אלו שתי הלהקות האהובות עליי, שומע גם sonata, dream theater, evanescence, blind guardian, האמת היא שגדלתי על איירון מיידן, אבל התבגרתי מאז. והשיר שאני הכי אוהב מDARK PASSION PLAY הוא EVA, ואני כבר מחכה שייצא הדיסק, מורט שיער מצפייה... זהו, נראה לי... עוד משהו שהיו רוצים לדעת???

מגניב, שומע להקות טובות

שמע Symphony X, סתם כי אני שומעת אותם עכשיו והם מעולים. מהאלבום החדש שמעתי רק את EVA ולא התלהבתי כל כך. הו וול, מעדיף את טאריה או אנט? והנה קצת על עצמי, אני ורד, בת 16+1 מהרצליה, האלבום והשיר האהובים של נייטוויש הם Wishmaster.

r e a d e r

New member
הקול של טאריה, העיניים של אנט

ותסבירי בבקשה מה הכוונה ב-16+1??? חח, אלבום אהוב שלהם הוא CENTURY CHILD שיר אהוב... אני די בטוח שbless the child, לא החלטתי ואם שמעת רק את אווה זה אומר שלא הורדת את גרסאת הPREVIEW של הדיסק? כדאי לך, אבל אני מאלה שקונים מקוריים, אז רגשות האשמה בכל מקרה יאכלו אותי כך שאני חייב להמליץ: כשיוצא הדיסק קני אותו, אל תורידי.

חחח האמת ששתיהן לא יפהפיות או משהו

זה אומר שאני מתכחשת לזקנתי ומעדיפה לקרוא לזה 16+1 מאשר 17. [אין לי ילד או משהו אם זה עבר לך בראש או משהו
] עוד לא השגתי את הגרסה הזאת, עדיף לי לשמוע את האלבום כמו בנאדם נורמלי ולא להתנפל על כל גרסה שמסתובבת ברשת.

r e a d e r

New member
סבבה, לגיטימי...

למרות שאני עכשיו מרגיש זקן... ואם כבר לא נראות משהו, מה דעתך על הלוק של שרון, סולנית ווית'ין? אה, כן, אני מת על מוזיקה קלטית, בעיקר סקוטית וולשית ושירי פאב איריים, יש לי אוסף של כ14 דיסקים מדהימים של הסגנון. לשלב את זה עם רוק כבד- גאונות לשמה. (תקשיבי בכל זאת לLAST OF THE WILDS)

היויו

New member
הלו הלו! אני הזקן כאן,ואף אחד לא יקח לי את זה

אני הזקן ביותר כאן, זה מוכח, וכולכולם יודעים את זה. אז אנא בממוטה - לא לקחת לי את זה.זה הדבר היחיד שיש לי כאן
(ברררוווווררר שלא, אבל WVR). וברקע יש סליפינג סאן,איך לא

הו, אני כבר מחבבת אותך,

גם סונטה, גם דרים, גם סנצ'ורי בתור אלבום אהוב.. ואפילו מאלה קונים דיסקים! ברוך הבא
אני נועה :]

r e a d e r

New member
ואני כבר מחבב את הפורום הזה!

איזו קבלת פנים חמה, למרות שקשה להיות מעודכן תמידית כשאני חוזר הביתה רק בסופי שבוע. להיום ביום רביעי בבית זה יוצא דופן בשבילי... יש לי הרגשה שארגיש יותר זקן אחרי שאשאל את זה, אבל, שיהיה, בת כמה את? (אני אשכרה אהיה האיש הכי מבוגר בהופעה??? אני אוכל סרטים על זה שגיל 21 זה שליש חיים של גבר גם בלי שייקשו עלי יותר...)

אני בת 17 וחצי :]

ואתה לא תהיה הכי מבוגר בהופעה, בשביל זה יש את יאיר הזקן של הפורום
הממוצע גילאים פה הוא פחות או יותר 17, אבל יש פה אנשים פחות או יותר בגיל שלך גם :]

lacrimosa girl

New member
גם אני ככה! ../images/Emo2.gif

יאי, בנאדם אחד פחות שלא קרא לי "פרייארית"
[מה לעשות, זה כואב לי פיזית להוריד מוזיקה
]

היויו

New member
אני מבין שאת סוחבת את הפאקטים אחד אחד על הגב

וזה אפילו נכנס
מקסימום,תחליפי את החמור (או האתון, תלוי מי החבר שלך
) ותקבלי על זה קצת כסף עם לא יתפסו אותך מעבירה פאקטים גנובים...

../images/Emo45.gif על הכבוד

תבורכו D: אני שונאת להוריד מוזיקה, אבל אני עושה את זה רק בשביל להכיר דברים חדשים, ואם זה טוב אז אני קונה :) ואם אל אז אני מוחקת חח D:

למעלה