איפה קצב הסמבה?!

mmonte

New member
אם כבר געגועים בA

אז הייתי בוחרת בACAI, שלפרי הזה אני באמת מתגעגעת כי לעומת אננס שיש פה - אסאי אין...
כמה הייתי משלמת עכשיו לאכול טיג´לה ענקית של אסאי קר טחון עם בננה וסירופ גווארנה, למעלה כמה פרוסות בננה, גרנולה ודבש... ממממ

להגיד שיש פה אננס..

..זה כל כך מאולץ.. איך אפשר בכלל להשוות בין האננס שבברזיל לאננס בארץ?!

batucada

New member
N-s

N-NORDESTE ,אותם אנשים חמים ושמחים שחיים בצפון מזרח ברזיל והביאו הרבה מוסיקה טובה ,אוכל טעים וחופים מטרפים. O-OLUDOM -מקצב מטורף של תופים - ה"כוח השחור" ולהקה מצויינת למי שראה אותם בברזיל , וגם בארץ לפני 4 שנים . P-PANDEIRO - אחד מהכלים המייצגים את התרבות והמוסיקה הברזילאית כמו הבאים אחריו Q-QUICA - היללה האולטימטיבית והסיבה לכך שאין חתולי רחוב בברזיל ( הסיפור הוא שעור הקויקה עשוי מעור של חתול ) R-REBOLO -שם אחר ל TANTAN שעם קודמיו ועם קווקיניו מהווה את הבסיס ל פאגוד´י S-SAMBA - המקצב , המוסיקה , הריקוד ותמצות ההווייה הברזילאית ( לפחות מבחינתי )

shellyland

New member
בקשר לקואיקה

אני חייבת לשתף אתכם במשהו שקרע אותי מצחוק בשבוע שעבר. מתי כספי התארח בפורום מוזיקה ישראלית בוואלה, ואחד הגולשים שאל אותו שאלה לגבי הקשר בין קואיקה ל... תקראו לבד. וכצפוי, התשובה של מתי לא פחות הורגת מצחוק.

Baiano

New member
סליחה? את באמת לא מכירה?!?

olha onda olha onda... מוכר? אם את מכירה את E O Tchan - אז Tchakabum הם חלק שהתפרק מE O Tchan...

shellyland

New member
בחיי שאני לא מכירה ../images/Emo5.gif

שאתפטר מניהול הפורום? סיקרנת אותי עכשיו, ואני אדאג להכיר.

batucada

New member
T

הייתי מוסיף את המילים החשובות: Tesao ו- Taradu שמבחינתי לפחות משקפות את מנק´ המשיכה לברזיל

shellyland

New member
זהו? התעייפתם? עוד ארבע אותיות ודי!

ב-W אני מוסיפה את Wave של טום ז´ובין.

shellyland

New member
זהו? התעייפתם? עוד ארבע אותיות ודי!

ב-W אני מוסיפה את Wave של טום ז´ובין.

למעלה