איפור, לאק וכל מה שמסביב.

turangaleela1

New member
אני באה

בכלל מתאים לי להיות בעולם אחר קצת, זה מתחיל להעיק עלי קצת

גדול שהיית אשכרה צריך להראות לו תעודת זהות, כאילו לא האמין לך אפילו

turangaleela1

New member
אצלי

אני לא נמשכת לנשים לכן אין לי ממש יכולת להגיב על הנשים אליהן אני נמשכת.
כשמדובר בגברים האמת שאם אתקל בגבר סטרייט שמתאפר זה די יהיה מגניב בעיני. זה שובר מוסכמות, זה מתנגד לתכתיבי מגדר, נראה לי מגניב.

אני עצמי לא מתאפרת, לא הולכת עם עקבים, לא שמה תכשירי שיער, בקושי קרם פנים אני שמה.
לפעמים כן הייתי רוצה את הידע הזה. אני מרגישה לפעמים באסה מזה שכשאני יוצאת אני לא יודעת לשים על עצמי את הדברים האלו. אין לי את הסבלנות לזה פשוט אבל כן הייתי רוצה לדעת ולעשות בזה שימוש לפעמים.

turangaleela1

New member
כשזה נעשה בתמונות של נשים

(וגברים) במדיה זה מדגים מודל לא מציאותי של יופי שאינו קיים במציאות וגורם לבעיות מאוד קשות ונפוצות אצל ילדות ונשים (וגברים)
זה באמת נראה לך אותו דבר?

Anigodin75

Member
כן. זה נראה לי אותו דבר
כשבחורה הולכת עם עקבים - היא יוצרת לעצמה גובה שלא קיים במציאות.
כשבחורה הולכת עם מחטב או עם פושאפ היא יוצרת לעצמה גוף שלא קיים במציאות.
כשבחורה שמה לעצמה טיח על הפנים להסתיר ולטשטש כתמים ופצעונים זה ליצור מראה שלא קיים במציאות.
להמשיך?
בחורות עושות לעצמן פוטושופ וריטוש עצמי על בסיס יומי.
יצאתי פעם עם מישהי שנעלה עקבים. ובפעם הראשונה שעמדנו אחד ליד השני היא אמרה לי 'איך אתה כזה גבוה?'
יענו כשיורדות המסיכות והזיוף פתאום המציאות נראית הזויה:)
אז בטח שזה אותו דבר.

turangaleela1

New member
אבל עובדה שזה כן קיים במציאות

היא על עקבים (שהמציא גבר סתם שתדע) ואז הגובה שלה משתנה... זה אמנם לא באמצעי טבעי, אבל זו המציאות לאותו רגע.
גם כשמישהי מתאפרת, המציאות היא שהיא התאפרה ואז ככה היא נראית. גם כשהיא שמה פושאפ המציאות היא שיש עליה חזיה (שגבר המציא סתם שתדע) שמשנה את איך שנראים הציצים שלה.

גם כשאתה מתגלח אתה עושה לעצמך פוטושופ וריטוש? גם כשאתה שם תחתונים והחבילוש שלך ארוזה היטב במקום לנוע חפשי זה ריטוש?

זה הרי לא אותו דבר ואפילו לא קרוב.

Anigodin75

Member
את מצחיקה
את אומרת שפוטושופ ועזרים חיצוניים זה לא אותו דבר - אבל מביאה דוגמה שהיא בול פוטושופ - 'לא באמצעי טבעי'.
ומה זה המציאות לאותו רגע?:) את אשכרה מזכירה לי את הקטע מסיינפלד שג'ורג' שם פאה ומאותו רגע התכחש להיותו קירח. לפני דייט חדש ג'רי שאל אותו - 'ומה אתה הולך להגיד לה?' (בקשר לפאה).
וג'ורג' ענה לו 'את האמת'. אז ג'רי ענה 'האמת כמו שאתה רואה אותה'.
ואת מדברת על מציאות שקרית. זה כמו שמישהו יגיד למישהי שהוא טייס או פנוי, או צעיר ב7 שנים - זאת תהיה המציאות לאותו רגע.
אז מה אם אחר יתברר שהוא מובטל, נשוי או זקן. בדיוק כמו בחורה שיורדת מהעקבים המחטבים האיפור והפושאפ והשקרים נחשפים.
שהיא נמוכה מאוד, שהתחת והחזה שלה נפולים, ושיש לה פצעונים וכתמי שמש.
את משווה את זה לגילוח ותחתונים? את ממשיכה להצחיק. קודם כל, לרוב אני ישן עם תחתונים כי יותר נוח לי ככה. בחורות ישנות עם פושאפ מחטבים ואיפור?
מעבר לזה, מה אני אגיד לך - בחורה ממש יכולה לראות אם יש לי תחתונים או לא. ובכלל - לא נשמע לך מגוחך הענין הזה? שמעת על גבר ששם תחתונים כדי שהחבילה שלו תיראה יותר טוב?
גילוח גם הוא נעשה (לפחות מבחינתי) מטעמי נוחות פיזית. אני גם לא מתגלח כל יום אלא רק כשהזיפים מתחילים לגרד. אני בטח ובטח לא מתגלח כדי להראות יותר טוב, למרות שגם אם כן - אין פה שום דבר לא טבעי.
מה שנחשף זה העור האמיתי שלי ולא איזה שקר.
הבעיה היא שבנות רגילות לחיות בשקר. אם לצטט שוב מסיינפלד - זה כמו שג'ורג' אמר לג'רי - זה לא שקר אם אתה מאמין בזה.
וסבבה, אין לי בעיה עם זה. רק שלא יבואו למכור לי את זה בתור איזה אמת או מציאות. בדיוק כמו מגזינים או קמפייני פרסום.
בעיני זה מאוד קרוב אגב. מה ההבדל בין הטיח שבנות שמות על הפנים כדי להעלים את כל הפגמים לבין ריטוש בפוטושופ?
תאמיני לי שאם היה מחטב פלא בלתי נראה לכל הגוף - בחורות היו עטות על זה.
תחשבי על גבר שהולך עם שריון שרירים מתחת לחולצה. לא מגוחך?
ואגב, מה זה משנה מי המציא מה. אף אחד לא מכריח אותך ללבוש את זה.

אפשר לומר שאנחנו חושבים אותו דבר

כל האיפור, עקבים ושאר אלמנטים/אביזרים נשיים בהחלט מסתיר את התמונה האמיתית.
יש הבדל בין לגלח בית שחי/כגבר לגלח את הפנים כי זה נוח/נעים לך כי יותר נעם ככה כשאתה מזיע לבין, כמו שאמרת כל האביזרים שמסתירים את התמונה האמיתית.

טוב תמיד הלכתי נגד הזרם

ואם התכוונת לכך שאני לא גבר/נולדתי גבר...
אז וואלה זה היה יכול להיות משעשע לא?

Anigodin75

Member
אז זהו
שאני לא כל כך בקטע של גברים...
התכוונתי שחבל שאת לא משלנו הסטרייטים (או לפחות דו)

אני בעד המראה הטבעי

ובכל מקרה נראה לי שכל בחורה שצועדת בסופר פארם באזור של הקוסמטיקה אז ישר מסתערות עליה כמה דיילות מאופרות ומסבירות לה על כל תכשירי האיפור תוך שהן מאפרות אותה ככה שנראה לי שבקלות תוכלי ללמוד...
&nbsp

אז אולי באמת את חושבת כמוני באיזה שהוא מובן-פרקטי ויעיל

מבחינתי כל הדברים הנ"ל הם בזבוז זמן מיותר בזמן שאפשר לעשות דברים אחרים.
לצאת בלי תיקים ענקיים ושאר צעצועים.
הרבה פעמים אני פשוט שמה את הפלאפון בכיס ויוצאת.

turangaleela1

New member
אני לגמרי איתך

כמה שיותר פשוט יותר טוב, כמה שיותר נוח יותר נעים.
אבל מהדברים שלך נשמעת שאת מאוד ביקורתית ומזלזלת בנשים שבוחרות אחרת וזה קצת מפריע לי.
אין שום דבר רע בנשים שמתאפרות, זה לא הטעם שלי אבל זה לא אומר שזה בזבוז זמן.

לא באתי ממקום מזלזל...

באתי ממקום של תהייה, טעם אישי ורצון אמיתי לפרגן ולהחמיא לנשים שהן לא צריכות להתאמץ/להשקיע כדי להיות יפה. כי כשיש גנים טובים ובסיס טוב באמת לא צריך מעבר.
ושוב, עבורי מזווית הראיה שלי איפור לאק וכו' מרגיש כמו בזבוז זמן.
זו תחושתי האישית.

turangaleela1

New member
אני מבינה את תחושתך האישית, ומסכימה איתה

כאמור אני גם לא אוהבת להתאפר, ולאק אני שמה בפורים וגם זה רק אם ממש יש לי כוח לזה סתם לקטע.
מה שאני מנסה להגיד זה משהו אחר קצת, שמעבר למה שאת כותבת שעם זה אני מסכימה ממש לגמרי, יש איזה קונטקסט של זלזול בנשים שבוחרות אחרת וזה קצת צורם לי בעין.

למעלה