איצ'יגו/זמר נודד בימי הביניים

rukia chan

New member
שיאו, זה ממש טוב!

זה ממש טוב, זה מגניב וזה קורע!!! תמשיכי ככה

Rukia nik

New member
אויי..! D:

זה כ"כ נסגד!! את כ"כ מוכשרת!! גם לי כ"כ משעמם בשיעורי ספרות וגם אנחנו לומדים על הבלדות המעצבנות האלה!!

Fay Wood

New member
XDDDDDD ../images/Emo168.gif

אוקי, מעכשיו זה מה שאני עושה בשיעורי ספרות במקום להסניף לורדים XDDDD אבלבל, למה לא מוכר לי השיר?

Hinamori

New member
ס.ס

הו, היכן זה היית, לורד רנדל בני ? הו, היכן זה היית, צעיר נאה שלי ? הייתי ביער פרא; אם, חיש הציעי מטתי, כי עיפתי מציד ולשכב רצוני. לא עושה לך דז'ה וו ?

Fay Wood

New member
0.0 ../images/Emo168.gif

מוכר לי השם, אבל אף פעם לא למדנו אותו.
נוטוב, שהם ._. חינוך דפוק ואנשים דפוקים באים ביחד >.>;

Fay Wood

New member
וטפ?? X__X ../images/Emo168.gif

אז או שאני ממ~ש סנילית, או שזה עוד אחד מהשירים שהמורה המפגרת שלי לא הספיקה ללמד אותנו .__.

Mrs Puff

New member
אנחנו לא למדנו אותו.. ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

כי אנחנו היינו מופרעים ולא נתנו ליסמן ללמד ^^ מזל שלא למדנו את זה עם תיקי.. אני כלכך שומעת אותה קוראת את זה

Fay Wood

New member
אמפג. לא תיקיייי!!!111 X__X ../images/Emo168.gif

יש לי סיוטים ממנה ;; ועם תיקי לא לומדים כלום ._.; כל השיעור זה רק השטויות שלה ואז בסוף השיעור "אופס, לא למדנו כלום. טוב נו, לפני מבחן נעשה כמה שיעורים בלחץ טוטאלי, ואני אאשים אתכם שלא נתתם לי ללמד" Oס מיאבי~

Mrs Puff

New member
אצלנו זה היה אחרת ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

אצלנו זה היה "אופס, לא למדנו כל השיעור, כי הטפתי לכם על זה שחצי כיתה לא עשתה שיעורים. טוב, אם אתם מ-מ-ש מתעקשים, אני מוכנה לעשות לכם טובה - לפנות מזמני ולבוא ללמד אתכם שעה שביעית כדי להשלים את מה שלא למדנו."

Hinamori

New member
לא למדנו את זה רק עכשיו י.י

זה היה שיעור הכנה למבחן ם.ם

Sakai Shana

New member
רגע..*דיליי*

את יודעת, הוא הורעל בארוחת ערב וזה. אז... מגניב! השיר הזה הוא נגד איצ'ירוקי! DDD:

למעלה