איקאלקומין- מה זה?

יעלה לי

New member
הריון ללא טיפולים..

היי איילת, האמת שלא ממש הבנתי על סמך מה הרופאה שלך נתנה לך איק'??? האם היא בדקה את הביוץ שלך??? יש הרבה סיבות למה לא מצליחים להכנס להריון, ולפעמים זה לא קשור לבעיות הורמונליות. (זה יכול להיות קשור לבעיות שונות ברחם או בעיות זרע) אם את חושבת שיש לך ביוץ כל חודש עם מחזורים סדירים, אפשר בקלות לבדוק מה המצב ההורמונלי שלך ולראות אם את צריכה את האיק' הזה. עושים פרופיל הורמונלי שזה אומר בעצם שתי בדיקות דם, אחת ביום ה3-5 למחזור ואחת ביום ה25 למחזור (בערך - עד כמה שזכור לי) לפי הבדיקות הללו מוודאים את רמות ההורמונים שלך: LH וFSH פרוגסטרון וE2 (ועוד כמה ערכים בדרך..) וגם יודעים אם היה ביוץ. בדרך כלל עושים גם בדיקת אולטראסאונד לראות שהרחם נראה תקין (ללא חשד לפוליפים, שרירנים או בעיות אחרות שם). על סמך זה יכולים לדעת איך להתקדם הלאה. הצעה שלי היא לדבר עם הרופאה שלך ולומר לה שביררת בעניין ואולי תתו לך בדיקות מקדימות, ואם לא יעזור לנסות להתייעץ עם רופא אחר, ורצוי של פוריות.
 

ayeletaa

New member
צודקת

הרופא שלי הוא "תותח" בטיפולי פריון. כנראה בגלל זה האצבע שלו "קלה על ההדק" בנושא של טיפולים תרופתיים. התחלתי בירור הורמונלי עכשיו- היום עשיתי בדיקות הורמונים, שזה היום ה-3-5 למחזור. ביום ה-12-13 הוזמנתי אליו לביקורת ואולטרא-סאונד כנראה למעקב זקיקים ובדיקה כללית. ויכול להיות שאחר כך הוא יתן לי את הבדיקות של סוף המחזור. הוא נתן לי כרגע לעשות 3 דברים: 1. בדיקות דם 2. לקחת כדורים -איקקלומין 3. לבוא ביום ה-12 של המחזור. אז אני משמיטה את 2 ועושה את שני הדברים האחרים. לפי הרגשתי, זה יספיק, מקווה, ואם לא, ואם אחליט אחרת, אז אעשה את זה אחר כך, לא כל כך מהר. תודה איילת
 

tulila

New member
איך קוראים לרופא התותח שלך?../images/Emo91.gif

והיכן הוא נמצא? לאיזה קופה הוא שייך? או שזה פרטי?
 

ayeletaa

New member
פרטים על הרופא

הי מקווה שמותר לי לכתוב את זה כאן. הוא לא רופא פרטי, מקבל דרך מכבי ברמת השרון. שמו ד"ר אברהם אדריאן 03-5408904 והוא מטפל הרבה בנושא פריון. עובד כרופא בכיר בבית חולים תל השומר.
 

tulila

New member
לגבי הרופא

נראה לי שמותר לך לכתוב על הרופא ולהמליץ עליו. בכל אופן אני במקור מרמת השרון ואני לא מכירה אותו, רק מכירה את השם. אני אצל ד"ר חצרוני ברמת השרון שהוא גם די בסדר אבל לא מתמחה בפריון. תודה רבה בכל אופן טלי
 

פוקית27

New member
איילת,יש לי כמה חברות שהן מטופלות,

שלו וכולן מאוד מרוצו ממנו.נראה לי שכדאי להשאר אצלו רק להגיד לו מה את מרגישה בקשר לכדורים. אני בטוחה שהוא יבין.
 

ayeletaa

New member
אני בהחלט מתכוונת להשאר אצלו

אני גם מאוד מרוצה ממנו. כפי שאמרת, אני רק אדבר איתו על הכדורים ואמשיך אצלו מעקב. הוא מעולה.
 
למעלה