אירגון קבוצה למפגשים ברוח הסוד

אירגון קבוצה למפגשים ברוח הסוד

שלום לכולם, אני רוצה לארגן קבוצה של אנשים שמעונינים לחיות ברוח הסוד, ולמשוך דברים טובים לחייהם שיקדמו את חייהם ואת חיי הסובבים אותם. הקבוצה תהיה בירושלים, ותתכנס או בירושלים או בגבעת זאב (הדירה החדשה שאני עובר אליה) לפי מה שנצליח לארגן. אני מאוד אשמח אם חבר'ה מהאיזור שמעוניינים להצטרף יצרו איתי קשר, אם אחרים מוכנים לעשות את המאמץ להגיע מיותר רחוק כמובן שנשמח לצרפם. אני יוצא ביוזמה הזאת בעיקבות הסמינר עם ג'ון אסרף. אחת הבחורות שדיברה העלתה את הבעיה שקשה לה למצוא סביבה תומכת. אני מאוד מבין אותה, ואין לי ספק שקבוצה תמוכת, תשפר משמעותית את ההתקדמות של כולנו, במיוחד שלכל אחד יש את הצדדים שהוא חזק בהם יותר. בין הדברים שנעשה: - צפייה בסרט הסוד, או בחלקים ממנו ודיון על נקודות חשובות - עשיית מדיטציה על מנת לתכנת את התת מודע שלנו - כדי לרתום אותו לתהליך של קידום המטרות שלנו כך שנעבוד גם עם המודע וגם עם התת מודע - המלצות על ספרים, דיונים על ספרים והחלפת ספרים העוסקים בפיתוח אישי - עזרה ההדית בבדיקת ההתקדמות של כל אחד ואחד מאיתנו לקראת השגת מטרותיו - יצירת Visions board ביחד - פעילויות משחקיות נוספות, כמו משחק ב cashflow (המשחק של הכותב של אבא עשיר אבא עני) בקיצור - דרך נהדרת להתקדם למי שיהיה מעוניין בברכה שפי

פנינה51

New member
היי שפי

האם יש גם מפגשים לטובת אלה שגרים באזור המרכז?

הי פנינה

אני אשמח אם גם חבר'ה מהמרכז יגיעו, לצערי קשה לי לראות את עצמי מגיע למרכז, פשוט בגלל עיסוקי הרבים, אבל אני ממש לא שולל, אני אשמח לעשות גם במרכז, אחרי שנראה אייך המפגשים יתקדמו, במידה והם ילכו כמו שאני מתכוון, אני יותר מאשמח לעודד הקמת משהו דומה במרכז, ולראות אייך אני מגיע

פנינה51

New member
היי שפי

במידה ותהיה הענות רבה מצד חברי הפורום שמתגוררים במרכז אשמח להגיע יחד איתם לירושלים.

היי פנינה

אני מקיימת מפגשים כאלה באיזור המרכז..... כעת אחת לשבועיים במרכז אהבנה... מוזמנת... מוזמנים... בשמחה!!!!

YULI9

New member
../images/Emo13.gifאנ אשמח לקבוצה בירושלים.

אוכל גם לארח את הקבוצה בביתי פעם או פעמיים, אם הקבוצה לא מאוד גדולה.

יופי יולי, אני מאוד שמח לשמוע

את יכולה לשלוח לי קצת פרטים על עצמך ל [email protected] על מנת שנוכל להתארגן? אם אנחנו שניים זו כבר התחלה טובה : )

caticat22

New member
איזה רעיון מקסים, מה לגבי באר שבע?

כבר כמה ימים שאני חושבת איזה מקסים זה יהיה אם יארגנו קבוצה שתתכנס פעם בשבוע לדון בעקרונות הסוד.

אני מת על באר שבע

אבל שוב בשלב הראשון נראה לי שנתחיל בירושלים, אלא אם כן מישהו ירים את הכפפה לבאר שבע או למרכז. אני אשמח אם גם את תשלחי לי מייל ל [email protected] על מנת שאני אוכל להיות איתך בקשר לגבי מפגש ברגע שיהיה

caticat22

New member
אין כמו באר שבע ../images/Emo9.gif

הייתי שמחה לבוא למפגש הבעיה היא שקצת קשה לי להגיע לירושלים

מישהו רוצה לעזור לי לארגן מפגשים

בעוד מקומות בארץ. אני אשמח לעשות את זה, אם יש מישהו שרוצה לעזור בין אם בירושלים או במקום אחר, אנחנו צריכים פשוט אנשים שיקחו אחריות ויעבירו את המפגשים, אני אשמח להעביר מידע ונושאים לאנשים אחרים, על מנת שנוכל להרים מפגשים פרודוקטיבים. המייל שלי ליצירת קשר הוא [email protected] בברכה שפי

פנינה51

New member
שפי

אני אצור איתך קשר במייל במוצאי שבת כי אני שומרת שבת שבת שלום וסופשבוע נעים

למעלה