אשמח להשתתף במפגש באזור המרכז. תודה.
ה הילולית7 New member 15/12/07 #23 עדיין לא מכירה מספיק את הסוד, אבל... שבוע טוב חדשה בבלוג בכלל וחדשה בתופעת "הסוד" כנראה ששורשית יש לי משהו מזה אשמח לקבל אינפורמציה לגבי מפגש בירושלים תודה
עדיין לא מכירה מספיק את הסוד, אבל... שבוע טוב חדשה בבלוג בכלל וחדשה בתופעת "הסוד" כנראה ששורשית יש לי משהו מזה אשמח לקבל אינפורמציה לגבי מפגש בירושלים תודה
ש שפי גור ארי New member 17/12/07 #32 הי הילולית, ברוכה הבאה, אני אשמח אם תשלחי אלי מייל ל [email protected], ואם תספרי לי קצת על עצמך, פשוט שיהיה לי קצת יותר קל להכיר אותך ואת כולם. בברכה שפי
הי הילולית, ברוכה הבאה, אני אשמח אם תשלחי אלי מייל ל [email protected], ואם תספרי לי קצת על עצמך, פשוט שיהיה לי קצת יותר קל להכיר אותך ואת כולם. בברכה שפי
K kikona126 New member 16/12/07 #24 אפשרי לארגן מספר מפגשים באותו הזמן ולחבר מצלמת אינטרנט, וככה להיות בכל המפגשים בו זמנית
ש שפי גור ארי New member 17/12/07 #29 אני לא חושב שזה יהיה כזה יעיל : ) אנחנו אבל בהחלט נעשה מאמץ לשמור על קשר, ועל תאימות מסוימת בין הקבוצות. בברכה שפי
אני לא חושב שזה יהיה כזה יעיל : ) אנחנו אבל בהחלט נעשה מאמץ לשמור על קשר, ועל תאימות מסוימת בין הקבוצות. בברכה שפי
G Galel New member 16/12/07 #26 חבובצ'יק אני בירושלים, שלח לי מסר או מייל, רק תגיד מתי גלאל. [email protected]
M miri1967 New member 16/12/07 #28 הצטרפות לקבוצה באיזור ירושלים שפי שלום, גם אני אשמח להצטרף לקבוצה באיזור ירושלים, האם לשלוח לך את כתובת המייל שלי?
הצטרפות לקבוצה באיזור ירושלים שפי שלום, גם אני אשמח להצטרף לקבוצה באיזור ירושלים, האם לשלוח לך את כתובת המייל שלי?
ש שפי גור ארי New member 17/12/07 #31 הכי טוב שתשלחי אלי מייל, ככה קל לי יותר לעקוב, את יכולה להוסיף קצת פרטים על עצמך, כך שאני אוכל לזכור יותר בקלות את האנשים. המייל שלי [email protected]
הכי טוב שתשלחי אלי מייל, ככה קל לי יותר לעקוב, את יכולה להוסיף קצת פרטים על עצמך, כך שאני אוכל לזכור יותר בקלות את האנשים. המייל שלי [email protected]