אירוחים בפורום

PopPy

New member
../images/Emo45.gifזה יהיה נחמד,

ואני יכולה לעזור בארגון האירוח..

ליידי די בהחלט!

גם אני יכולה לעזור. ואפשר גם שילה פרבר. (לא זוכרת אם יש לה כאן פורום, מייד אלך לבדוק..).

bleeding guitar

New member
סיכום ביניים ../images/Emo168.gif

האומנים שאתם הכי רוצים לארח פה הם: חמי רודנר שלומי שבן אסף ארליך לשלושתם יעשו פניות לברר לגבי אירוחים לגבי גבריאל בלחסן שגם נורא מבוקש, אני אבדוק את העניין אבל לא בטוחה אם הוא מתראיין עכשיו או מה קורה אז... שאר האומנים שהזכרתם אנסה לעשות בירורים גם, אם כי אני קצת מודאגת שקצת אנשים מבקשים ויהיו קצת שאלות... אז תעודדו אותי עם קריאות נלהבות לכל אומן שהזכרנו [פתחו כל הודעה ותגיבו מצידי] כדי שאדע לעשות מאמצים רבים יותר וכמובן שאני מתעלמת באלגנטיות מהביקושים הגדולים לברי סחרוף אביב גפן היהודים וכו', שוב גם אם יכלתי להביא אותם יש להם פורומים בתפוז והם היו מתארחים שם אז ככה ש.... ועוד הצעות כמובן יתקבלו בברכה, תודה על שיתוף הפעולה

1Reebok

New member
אייל אבן צור?

משחק תפקיד מרכזי למדי במוזיקה הישראלית, ועם זאת, מצליח להשאר די בשוליים..

Kettercat

New member
דנה עדיני?

נכון, לא התלהבתי מהאלבום שלה, אבל היא מדהימה

dsol

New member
ואם כבר דנה אז הבנות נחמה !_../images/Emo189.gif

במיוחד שב 3.7 יש הופעת השקה של האלבום
אז יהיה נחמד גם אירוח

הבנות נחמה!

ויעל דקלבאום בפרט (זו רק אני או שהיא לקחה הפסקה מהופעות? הרבה זמן לא שמענו על אחת..)

bleeding guitar

New member
לגבע יש פורום בתפוז ../images/Emo168.gif

את פורטיס אפשר לנסות לנוכח הסיבוב הופעות החדש שלו, אבל לא בטוחה עד כמה הוא מתראיין בדברים כאלה אז ככה ש.... נראה אגב אם יש אנשים פה עם עצות מועילות של איך לתפוס אומנים/מוכנים לעזור בהבאת אומנים לאירוח, אני יותר מאשמח. ובנתיים כבר מתבשלים כמה דברים בנושא, שתדעו.

למעלה