אירוחים ב
אנשים

HOT4Umichael

New member
אם כבר ב THE WIZ עסקינן..

לא רק שמייקל מכניס חייייייייייים ותשוקה בשירה שלו (שם ובכלל..) (יסקלו אותי עכשיו) אבל אני נוראאאא אוהבת את המשחק שלו שם!!!! אווווףף הוא כזה מתוקקקק אוישש תודה אבי' נ.ב מהבכורה של THE WIZ ---->

abigaillovesmj

New member
לא הכרתי את התמונה ../images/Emo2.gif

תודה על זה ששמת אותה
מסכימה לחלוטין עם מה שאמרת על המשחק של מייקל. אני יודעת שזו לא דעה פופולארית פה חחח אבל לדעתי הוא שחקן טוב באופן כללי. ב- WIZ המבקרים אמרו שהוא היחידי ששיחק טוב מבין המשתתפים ושהיה שווה לראות את הסרט רק בזכות ההופעה שלו. הוא מעולה שם לדעתי. גם ב- Ghosts הוא מעולה, אם לא הייתי יודעת מי משחק את ראש העיר, בחיים לא הייתי מנחשת שזה מייקל.

HOT4Umichael

New member
GHOSTS ../images/Emo99.gif

שיוווואואוו חחח גם אני לא ניחשתי שזה מייקל משחק את ראש העיר.. ואני עוד כזה בשיא טיפשותי: "וואו.. איך לימדו את החטייר הזה לרקוד ככה???" חחחחחחחחחח +אני חולעל המשחק של מייקל... הרבה משמיצים אותו על כך- אני מאוהבת במשחק שלו!! מוסיפה לך עוד תמונה מאותו אירוע :) תהני כפרעע

g a g a

New member
זה + איז אונ דאון דה רוד = ../images/Emo99.gif יאמי.

שיר מתוק להפליא
ומעט מאוד אנשים בעולם המוזיקה מכניסים נשמה לשירים שלהם כמו מייקל [סטיבי ווונדר, ריי צ'ארלס ופרדי מרקורי]. טוב בטח יש עוד. אבל אלה הבולטים מבחינתי

abigaillovesmj

New member
אם כבר אנחנו בקטע של קטעי וידיאו של מייקל

אז קבלו אתר אינטרנט שהוא כמו youtube אבל רק בשביל מייקל: MJtube

HOT4Umichael

New member
וואוו../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

איזה אתר פצצה !!! תודה אביגייל... ממש נחמד.. איך מצאת אותו ?!?!?

g a g a

New member
יו../images/Emo12.gif ../images/Emo51.gif איזה אתר שווה!../images/Emo45.gif

*מתווסף למועדפים* גרציאס אבי'

unb®eakable

New member
חחחח נחמד למדי תודה- אני מוסיף

מוסיף לכם רדיו מייקל 24 שעות ביממה- עד כמה שהבנתי. ניתן לשלוח להם שירים שחסרים ברדיו והם יוסיפו. http://www.mjtunes.com/ תהנו

איכס אתה חייב למות!!!!!!!!!!

משחיר אויש את תק' תחילת המשולש+ספציפית גם בתמונה הנ"ל לא הייתי מתנגדת לבעילה+הזרעה!

aMJel

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בילה+הזרעה @ פחעעעעעעעע../images/Emo70.gif

+ מה קשור? תק' המשולש החלה עוד ב 1986, תק' הג'חנון היא תת תקופה מתק' באד, זה יוצא בערך 1989 ככה בלי שום קשר למשולש!! מה פה לא מובן?? עוד ג'עחנון!!

זו תמונה מפחידה../images/Emo2.gif

תמיד פחדתי מהחלק של הצרחה בקליפ כשהייתי קטנה :X

בסדר, אל תבכי..../images/Emo2.gif

הפוביה עברה וסקרים זה קליפ שולט[תתתתתת!!!!!1111אחדאחדאחד] למרות שבשבילי הקליפ הכי שווה של מייקל EVER זה לא סקרים :X

g a g a

New member
יו, אביגיל, מה עשית לי...../images/Emo99.gif

אני מבייצת ללא הפסקה פה מהוידאו של מייקל ואדי מרפי מאחורי הקלעים של WUWY
הוא כזה פשושששששששששששששששששששששששששש

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gif../images/Emo206.gifיש למישהו קישור לקליפ WHO IS IT?

וקישור שעובד, כי ההוא ביו-טיוב כבר לא טוב
זה דיי דחוף. תודה מראש!:]

למעלה