מזל טוב!! (:
D dralan New member 27/7/07 #29 תודה לכולם :] ואמ, יש לנו רק את הרכב המשפחתי, ככה שלא ייצא לי לנהוג בו יותר מדי (אבא משתמש בו לעבודה והוא חוזר מאוחר בד``כ)
תודה לכולם :] ואמ, יש לנו רק את הרכב המשפחתי, ככה שלא ייצא לי לנהוג בו יותר מדי (אבא משתמש בו לעבודה והוא חוזר מאוחר בד``כ)
B blacknwhite New member 27/7/07 #21 אני? בסוף אוגוסט?../images/Emo3.gif אני נראה לי אקח את זה איתי לארה"ב
B blacknwhite New member 27/7/07 #22 שמתי כבר לב למשהו... את מתחברת למסנג'ר, לכתוב לך אי-מייל, או לכתוב לך מסר? (קיצר, תצרי קשר...) (וחוצמזה גם אלונה התריעה לפני כמה זמן שהיא תרצה לנתח את אמרנת', אז אלונה- בשניה שאת קוראת את זה, אל תהססי, דברי איתי (אלא אם כן אני אהיה הקנדה עד אז )
שמתי כבר לב למשהו... את מתחברת למסנג'ר, לכתוב לך אי-מייל, או לכתוב לך מסר? (קיצר, תצרי קשר...) (וחוצמזה גם אלונה התריעה לפני כמה זמן שהיא תרצה לנתח את אמרנת', אז אלונה- בשניה שאת קוראת את זה, אל תהססי, דברי איתי (אלא אם כן אני אהיה הקנדה עד אז )
L lacrimosa girl New member 27/7/07 #32 נייטמייל לתומאס!! בחודש הבא!! http://www.nightwish.com/en/fans/nightmail
T The Fantasy New member 27/7/07 #33 מעולה../images/Emo9.gifתודה בובי../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif