אירוחים ב-
אנשים

אירוחים ב-../images/Emo43.gif אנשים

כדור ברשת! מגזין הספורט האינטרנטי הראשון בלייב! היום ב 18:00 בבלוגTV -אל תחמיצו! http://he.blogtv.com/Shows/37561
בשעה 20:00, תתארח ד"ר קורינה הרטמן, רופאה בכירה במכון לגסטרואנטרולוגיה ותזונה במרכז רפואי שניידר בפורום צליאק ותשיב על שאלות הגולשים בנושא מחלת הצליאק. אתם מוזמנים לשאול שאלות בשרשור: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1286&MessageId=119394621

McGirl For Life

New member
../images/Emo207.gifעזרה..:)

מי חמודה ומעלה לי את Enrique Iglesias - Can you hear me
פליייז

Little Sapir

New member
OMGGG מקפליי היו עכשיו ברדיו!

עם השיר OFTR חברה שלי מתקשרת אליי ואומרת לי לפתוח את הרדיו בגלגלצ! הספקתי לשמוע רק את השורה האחרונה, עד שפתחתי חח... זו פעם ראשונה ששמעתי אותם ברדיו אז אני כולי מתרגשת!

sweet shir

New member
אומגד, זה טוב!!!! מגניב<<<:

פעם שמעתי אוביוסלי ברדיו, אבל שיר עדכני זה מסמל שיש מצב שישדרו עוד! זה יהיה כזה הזוי אם הם יכנסו לרשימה של 100FM חחחחחחחחחחחח

Little Sapir

New member
חחח כן זה יהיה הזוי!

לכי תדעי, אולי בגלל שהם מקום שני בUK נתחיל לשמוע אותם!

Bleed for Me

New member
../images/Emo41.gif כן!! הם היו בגלגלצ!!!!

הייתי בהלם!! הגברתי במשרד והתקשרתי לכל העולם ואישתו!!! ממש הרגשתי כמו ילדה קטנה! חחחח איזה כיףףףףףףףףף

Little Sapir

New member
חחחח גם אני הייתי בהלם!

באיזה תוכנית זה היה? ישר אחרי זה כיביתי ואח"כ בדקתי וראיתי שבימי חמישי בין 1ל-4 יש מצעד... אז זה אומר שהם היו במצעד?

Little Sapir

New member
אוקי לא משנה...

בדיוק דברתי עם חברה שלי והיא אמרה שהם היו במצעד מקום 13 D: אז יכול להיות שהם יהיו גם שבוע הבא... מצחיק אותי שחברה שלי הודיעה לי על זה, היא אפילו לא אוהבת אותם חחח

Orange Sky

New member
אומייגאד חח איך פספסתי....אבל חשבתי שזה

לא חוקי להשמיע אותם כאן כי הם לא חתומים לאף חברה אז אני לא מבינה XD

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifבאמת?!../images/Emo12.gif

אני לא מאמינה שפיספסתי אתזה...
אבל יופי! יאללה שיתחילו להשמיע אותם פה...
העיקר שאני שלחתי מכתב לרדיוס הם אומרים לי "אנחנו לא יכולים להשמיע שירים לא חוקיים..."

גרבע

New member
Oס ../images/Emo105.gif

אני לא מאמינה שפספסתי! מהיום אני חוזרת לשמוע גלגלצ XD

למעלה